שבוע טוב

לפני כמה דקות

הכותרת של ההודעה שלי הייתה: "השוטר שלי במיון ביוספטל". אבל בינתיים התקשר שהכל בסדר. לא יכול היה לדבר יותר מכך. נדרסה לו הכף רגל. הוא גם המשיך במשימה (חלק בריצה) ורק עכשיו לקחו אותו למיון. הייתי לחוצה כמו קפיץ. קצת קשה לי להבין איך דורסים לך את הרגל והכל נשאר תקין. מנסה לשמוח בחלקי. אפילו אין גימלים. בעלי אומר שכשאמר שהכל בסדר כבר היה חזרה במשימה נוספת. חם חם אצלו.

מגלית

New member
מתגייסת... אין רגע דל...

כשתדעי מה קורה איתו - תעדכני בבקשה ואם אין גימלים...זה אומר שכנראה זה לא רציני (או שכך אנחנו מקוות
) בינתיים קבלי

ל י ת י1

New member
מה יהיה?

מתגייסת אני מחכה שתגיעי לפה יום אחד ותגידי שהכל משעמם אצלך ואין שום התרחשויות
מזל שהכל תקין. יאללה - קחי את בעלך תסגרו את היום הזה ולכו לישון, הספיק לכם אקשן היום

דיברתי איתו שוב

ממש לא יכול לדבר. הבנתי שהוא בכאבים. ממשיך במשימה או במשימות, מצד שני גם צילצל לפרטים בשביל דו"ח הפציעה. נראה לי הכל מעט מוגזם. גם אם לא נשבר כלו ברגל - דריסה זה לא צחוק.

פולי44

New member
../images/Emo24.gifמתגייסת קבלי

וסליחה שאני לא מגיבה לכולם, אני ממש חולה, חום וכאלה

מתגייסת מקווה שתבררו העניין באמת לא נשמע טוב

שאת אומר דריסה , שירגיש טוב .

אםפי7

New member
פולי רפואה שלמה

בורא עולם סוגר לך את חשבון החולי לתשע"א, ומעכשיו רק בריאות ובשפע. מתגייסת מה יהיה? קצת שגרה ושעמום לא הולך אצלכם? מה זאת אומרת נדרסה כף הרגל והוא ממשיך כרגיל? ולמה לא מטפלים בכאב? שויו יקירתי הייתי אתך לאורך הדרך ואני בטוחה שהשריונר שלך יצליח בקורס ויחזור לגדוד בתפקיד החדש,ויעשה חיל. עוד נשמע עליו הרבה דברים טובים. פיסטוקית- אני שמחה שפיסטוק חזר לבסיס מרוצה, כייף שיש ילד שרוב הזמן מרוצה זה ילד מתנה.

סמדר בנ

New member
שלום, אני נוסעת....

יוצאת לחופשה ואשוב ביום שלישי בלילה. דווקא היום קשה לי לעזוב לאחר הסערה שעברה כאן, בתקווה שחלפה. תהיו טובים.

פולי44

New member
סמדר, סעי לשלום ותחזרי בשלום

הסערה עברה חלפה ואנחנו חזרנו לשגרת הפורום הנעימה, שומרים לך פה על הגחלת נסיעה טובה!

סמדר יקרה

סעי ותעשי חיים. איזה כיף לך. את לא מספרת לאן? זה לא מיקום של בסיס צבאי.... אנחנו מבטיחים להתנהג יפה, ופולי בהחלט החויכה שהיא משתלטת יפה על הענינים, ואנחנו לא נעצבן את פנה...

למעלה