שבוע טוב לכולם

היה מעולההה

לא היו לנו בכלל פשלות וכוווולם התלהבו!!!!! היה כזה חמודי, בהתחלה עשינו עיגול ואז זה עבר ל-2 שורות ואז עשינו מסרק כשהתחיל הקצב וכולם מחאו לנו כפיים!!! ואז עשינו כזה 2 פינות בקצות המגרש ואז שבשבת שהסתובבה, ואז סמיילי, ואז 2 מעגלים אחד בתוך השני שכל אחד מסתובב לכיוון אחר. אח"כ זה התחלף ל-2 מגנטים (זה נראה כמו ש"ח עגול) ומשם לשבלול! ואז לפס ארוך ארוך, שם עשינו גל, ואז עשינו בית (תרבות המשפחה). משם עברנו למצב שעון (והיו 2 בנות באמצע, ואחת הסתובבה כאילו זה המחוג שזז... היה חמודי!!!) (תרבות הפנאי) ואז לב(תרבות קהילתית - יחד לב אל לב) ואז אני הייתי צריכה לעשות נחש בין כולם ועברנו לפס ארוך ארוך, שזה היה תרבות הפשטות... ואז עשינו כולנו עם הדגלים ביחד ימין-שמאל-סיבוב, וזה היה כאילו פס של דגלים שזז... ואז עשינו את המזלג הזה שבסמל בני עקיבא (ברח לי השם!!!!!!!!!!!!!!!!) וזה היה תרבות העמל, וסיימנו!!!!!!

כשאני נזכרת בתסי"ם שאני השתתפתי

ב"ה הלכנו עם קרנים כאלה עם מנורות בקצבות בצבע ירוק ונראנו כמו חייזרים וגם הדלקנו (יותר נכון המדריכה) זיקוקים ...

אוקיי אז......

אז קודם כל בכלל לא היו לך רחלי פדיחות.... ממש לא...... שנית כל אני גם רוצה להיות בבני עקיבא פתאוםםםםם לא סתם. בכל מקרה משעמם לי אנשים אז כתבו....... ולך שולי מתי רואים אותך? בשבת?? ולכם.... תכתבו...... חחח כאילו שזה לא מה שאתם עושים... בכל מקרה ספרו על איך היה בבני עקיבא..... ביי ביי והמשך ערב טוב ונעים. ומהנה... ורחלוששש תרגישי טובבבבבב...... "אני מצודדת"-רחלי. אה עוד דבר..... מי שלמד את הסיפור: לשבור את החזיר אז הוא בהחלט מוזמן לעזור לנו למבחן שיהיה לנו ביום שלישי בע"ה... טוב דיי שיגעתי לכם את המוח. ביי ביי

../images/Emo7.gifאני רוצה להבין שניה...

היו לך יכומים על הססיפור ואני הייתי צריכה לסכם עליהם? איזה חוצפה. אבל מאיפה היו לך סיכומים...-לא שזה עכשיו ישנה לי כי כבר סיכמתי עליהם

חזרתי עכשיו אחרי הכל כולל הכל...

בס"ד היה בסדר גמור, אני נהנתי בכל אופן וגם הרגשתי שנתתי המון, למרות שאני לא מדריך. קיבלתי סיפוק עצום מהיום הזה... אני מקווה לזכות גם שנה הבאה לחגוג שבת אירגון בסניף ק"ש... שבוע טוב לכולם ומזל"ט לשבט לביא על השם הנהדר שקיבלתם, תתחדשו וברוכים הבאים לחבריא ב'...

beckham17

New member
היה ענקקקק!!!

ביום רביעי נסעתי הביתה מהישיבה בשביל החינה של אח שלי ביום חמישי בערב הלכתי לסניף, ועזרתי להקים את כתובות האש..... קצת שריטות והרבה מאמץ, אבל זה ממש ממש ממש חוויה!!! הלכתי לישון ב-4:30 לפנות בוקר... יום שישי, לסיים להקים את האומגה של השם החדש, את השבשבות ולבדוק שהכל מתוקתק. הגעתי הביתה 20 דקות לפני כניסת שבת, ועוד הייתי צריך לרוץ לסניף לתפילה.... בקושי הספקתי...... הייתה שבת מצויינת, עם שליחים נחמדים. תפילת קרליבך בערב, פעולת ער"ש של השליחים (ארווווווווך מדי.... מתתי לישון!) תפילת שחרית בבוקר, קידוש, פעולה (הצגה) של השליחים, ביקור הורים שבאו לראות את הקירות של הסניף... מוצאי שבת ארגון! תפילת ערבית ב-5:15 בסניף, ולהתחיל לעבוד! סיימנו הכל וניגשנו להדליק את כל הכתובות....... 70 כתובות אש!!! (ז"א 70 מילים שנדלקות) היה ממש ענק! אימפרית גבעתיים בשיאה!

beckham17

New member
קשההה לפרק 70 כתובות אש!!!

אבל עשינו זאת עכשיו! עד עכשיו הייתי בסניף ועזרתי לפרק את כל הכתובות, האומגה, השבשבות וה6X6ים...... היה קשה, אבל היה כיייייף! ואני מה-זה שבוז! אבל הייתה חוויה מדהימהההההה!!!!!! 70 כתובות אש זה לא משחק!

mayakol

New member
../images/Emo10.gif

רפואה שלמה!!! ואת השאר אני אומר לך בדרכים אחרות...

שירה????

את פה!!! בעע עלייך, רציתי לדבר איתך
ועכשיו אני יוצאת לא חשוב. תבקשי מאריאל תמונות ששלחתי לו. כדאי לך
רק יש איזה תמונה שאסור לך להסתכל על הצד הימני שבה, למה את יכולה לחטוך התקף לב ח"ו!!!

mayakol

New member
רחלייייייייי.......

תודה על האס אמ אס! את חמודההההה! אני רואה שעכשיו את לא באייסי, אז נדבר מחר בל"נ אחרי שאני אתחיל להתפנות וירד העומס בלימודים... אריאל שלח לי את התמונות,אבל לא הבנתי על איזה תמונה אסור להסתכל בגלל צידה הימני... ו.... גם אני מתגעגעתתתתתתתת!!!!!!!

beckham17

New member
אולי תשימי גם תמונה של אדם מת?!

לא הגזמת.... רוצה כבר להרוג אותי?

למעלה