שבוע טוב לכולם

tamarhp

New member
נצל"ש

למישהו בא לעשות לי טובה? להשיג לי את התאריכים העבריים והלועזיים של מפגשי הפורום, כולל מפגש 2?

tamarhp

New member
אחחחח

אני כמעט בסוף
יחסית, הכל יחסית....

reutרעות

New member
שבוע טוב!

איך היההההההה????????? וואי איזה כיף לכם אני מתה על שבת אירגון! לנו היא לשבת הבאה!! אני אחראית על התסי"ם אז אני מקווה שיצא טוב! מזל טוב לשבט לביא (יש לכם שם יפה אבל תודו שאלעד יותר יפה!!)

אני זקנה...

אני הרוא"ה
תאמינו או לא-זכינו במזכ"ל.... אנחנו טובים
סניף פר"ח הוא הכי הכי הכי הכי הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צרודה-אז אל תתקשרו אליייי!!! שבוע מצוייןןןןןןן

שבוע טוב לכולם~!!!!

עכשיו חזרתי משבת האירגון אבל לא שלי של הסניף השני (אל-חי,תרצה,ליאור..) היה מעולה! לי יש שבת אירגון רק שבוע הבא יש לנו אחלה קטעי קישור כולם מוזמנים לאזור הצפון! קריית שמונה סניף עוזיאל אימפריה!!!!!!!!!!

קיפיק

New member
מתנוש...באמת היה מעולה?../images/Emo9.gif

מזל"ט לשבט לביא...אני כבר ידעתי את השם בשני...וציירתי לסניף שלי את הגלופה שהולכת כמו: lavi is in the air כמו השיר הזה.. ובאמת היה אצלנו ממש נחמד בשבת...למרות הפאדיחות העצומות... והכי חבל לי על השיער של שרייר הקטן...(בדיחה קריית 8אית מצויה..) סה"כ...אני אישית, ממש נהנתי, למרות שהחודש בת'חלס היה קצת יבש... והחניכים שלי זכו מקום ראשון בהופעה (אחרי שהם כל הזמן גרמו לנו ייסורי מצפון שההצגה שלנו ממש מכוערת ושנהרוס לבנות את ההצגה...למרות שאמרו לנו שההצגה של השבט שלי היתה הכי יפה בסניף...
) ושני במזכ"ל...רק בגלל ששנה שעברה הם זכו מקום ראשון במז"כל, השופטים התלבטו בנינו לבין שבט אחר, והשיקול היה שכבר זכינו שנה אחת, אז נתנו לשבט השני....מושחתים! ואח"כ היה מסיבה לחבריא ב' וחזרתי הביתה ב5 וחצי בבוקר.... ובל נשכח שריאיתי אנשים שכבר שנים לא ראיתי... הקיצר: היה לי אחלה בחלה של שבת...(ישנתי בלילה 14 שעות...אחרי שבוע שהייתי ערה...)

קיפיק

New member
שחכתי להזכיר את שעות השינה...

ביום חמישי כל העולם ואישתו באו לבקר בסניפנו...ונשארתי בו מ5 בצהריים עד 9 וחצי בבוקר...והלכנו מלחמות צבע...ליאור, אני חייבת לך "ליטוף.." (באדום וכחול..) חזרתי הביתה כתומה אדומה סגולה כחולה ירוקה חומה שחורה צהובה ומלאה מלאה בצבע...אבל הכי הרבה...מאושרת...כי פשוט נהנתי!!!!!

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

היית יכולה לשרשר את זה ל"ביא ביא" של אלי7...

עובדיה זה היינו אנחנו...

כל הזכויות שמורות הכי יפה זה היה-הקיוסק של עובדיה וקיוסקו (על הרעיון של-להקת עובדיה ולהקתו)

../images/Emo45.gif שם מצוין אבל בגללו הפסדתי פחית

טוב, היה עדיף לי להפסיד פחית ושם כזה מאשר להרויח פחית ולהיות 'אחיקם'

עטרה ש

New member
../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif

שם נחמד... אבל בגללו הפסדתי פיצההההההההההההההההה ! מילא פחית אבל אני הפסדתי פיצה!!!!!!

tiki tiki

New member
../images/Emo31.gif

שם דפוק..מעפן כזה..אבל לפחות זה לא שלהבת איזה זבל הייתי אמורה להיות עכשיו בפר"ח ובגלל שהיה לנו טיול כל הלילה נרדמתי ולא קמתי בזמן...אוףף.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

יש!!! את לא באת!!!!!!!!!!!!!!11 לא הפסדתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם השארתי לך חצי דקה הודעה בתא-קולי שאני מבואסת שאני לא אראה אותך

למעלה