שבוע טוב לכולם

שבוע מצויין!!!

ואיתי, אם זה באמת שם השבט - אני הולכת לקסח לך ת'צורה!!!!!!!!!
איזה כיף לי, אני עוד כמה דקות יוצאת לתסי"ם, ודווקא היום אני חולה... בעעעעעעעעעעעעע היום בבוקר הייתי אמורה ללכת לסניף בבוקר ולא הייתי מסוגלת לקום!!! טוב, שיהיה בהצלחה ע-נ-ק-י-ת לכולנו!!!!!!! מתה עליכם המוווווווווון!!!!!!

כמה זמן לא הייתי פה!!! זה לא פייר!!

בכלל כל החודש הזה הייתי שעתיים בפורום כל יום, בגלל החזרות והצביעה... וביום חמישי הייתי שעה ואז אח"כ הלכתי והייתי בסניף עד 5 וחצי בבוקר (ראיתי את הזבלנים בבוקר מוציאים את הפחים ואחד הסתכל ולא קלט מה ילדה כמוני עושה בחוץ בשעה כזאתי
) בשעה 6 הלכתי למיטה (לפני כן ניקיתי את הבגדים והכל) ואז ב-11 וחצי קמתי לחזרות לתסי"ם, וכמובן בשעה 2 חזרתי הביתה ואז התארגנתי לשבת, ועד עכשיו!!! ואני עוד 2 דקות צריכה להיות בסניף. ואלה, אנחנו השבט החדש!!!!!!!!!! ד"א, אל תגלו לאמא (...) אבל ביום חמישי, מעשר בלילה עד יום שישי בשעה 2 וחצי - לא שתיתי כלום!!! (16 שעות בערך) כי צבעתי והכל כל הלילה ואח ישנתי ואז הייתי בתסי"ם, והכל היה שייך לבני עקיבא ושומדבר לא היה קשור אלי... כמה נחמד...

חזרתי!!!

ואל תשאלו איזה סיפור היה עם השם של השבט
עשינו את התסי"ם (שהלכו פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואז אח"כ היה מפקד אש והכל, והעלאת שבטים ובלה בלה בלה ואז קיבלתי SMS (עוד לפני שאמרו מה השם שלנו) מאחותי הגדולה: "לרחלי הלביאה......" ואז ידעתי שעל בטוח השם הוא לביא! אז לחשתי לחברה שלי לידי שאני יודעת את השם והיא רצתה נורא נורא לדעת, אז הראתי לה. ואז חברה אחרת שמעה שאני יודעת וכו'. בסה"כ 4 מהשבט שנוראאאאאאאא רצו לראות ולדעת ראו, ולא יותר. 4 בסה"כ! ואז אחת המדריכות שלי כעסה עלי כמו לוידת מה שאני פירסמתי והיא ממש הייתה מעוצבנת. היא הרסה לי את כוווווווווווווווווווווווווווווווול המצברוח הטוב שהיה אמור להיות לי! את כולו!!! היא התעצבנה ממש ואמרה שאני חייבת לתקן את זה ואני אגיד שקיבלתי עוד SMS וזה לא השם, אז אמרתי את זה. זה היה פשוט מגעיל. היא באה לבקש סליחה (אחרי שכול המצברוח ירד ולא היה לי חשק לכלום ומצידי שהיו נותנים לי את השם קוממיות!!!!!!!!) וזה היה פשוט מעליב כל הסיפור הזה. אוקי, אז אמרתי. אבל למה לצרוח לפני כולם??? למה להתנפל עלי??? הם ביקשו יפה ונתתי, לא חשבתי. בעיה שלהם שהם רצו לדעת, לא?!?! יש לנו עוד מעט השבעה וכ"כ אין לי חשק ללכת ולדבר איתה. אני כ"כ נפגעתי ממנה. אוווף!!! אם ישאלו אותי עוד כמה שנים איך ידעתי את השם, אני בטוח לא אשכח. וזה בכלל לא לטובה. נ.ב. עשינו דקה דומיה לשבט הרא"ה

חבל מאוד שהיא לא חושבת קודם

וישר מתנפלת, אבל הקונספט הוא שתדעילמחול על כבודך ולתת לה לשפר ולהרים לך אתהמורל כמו שהיא הורידה אותו. רחלי,אין אפס,ככה זה בחיים ועוד יהיו מספיק אנשים שיקלקלו לך את המצברוח ויסבכו לך את החיים, תלמדי ללהתמודד להרים את הראש ולא להתייחס בכלל.

oria15

New member
היי, אל תקחי את זה קשה...

גם אני גם רבתי עם חברה שלי{ לא בגלל זה.. אבל משהו דומה וזה הולך ככה...} אנחנו היינו צריכים לעשות עיתון נכון? וכל אחד מהשבט היה אמור לעשות משהו אחד או שניים... אז בכל מקרה הילדה הזאת מהשבט שלי עשתה את כל העיתון לבד!!!!!!!! ואז היא רצתה גם לקחת את התפקיד שלי.. {למרות שזה לא כ"כ כיף וסבבה להדפיס את העיתון אבל.. בכל זאת!} ואני עמדתי על שלי ולא הסכמתי בשום אופן.. והנה היא עשתה זאת בכל מקרה, מאחורי הגב שלי..{איזה אנשים.. לא מסתפקים במועט...} אבל בגלל שאני לא כ"כ ניהנת לריב עם אנשים{מלבד אחים שלי הגדולים..} לא רציתי לריב איתה .. ולא אמרתי כלום{ למרות שהזלתי דימעה פה ושם..} אבל אז גם בארוחת שבת היא עשתה את כל הדברים הדרושים.. אני לא יכולתי לראות מהצד איך היא עושה את השבת שאמורה להיות של כל השבט ולא רק שלה, אז אמרתי לה את זה{כמובן בצורה נעימה..} ואז היא באה והתנצלה..! {סוף טוב הכל טוב} אז את רואה חמודה... בסוף האדם השני צריך להרגיש רע לא את עצמך בזמן שאת יודעת שלא עשית שום דבר רע לאף אחד.. אז אני מתנצלת בשם המדריכה{ הלא מנומסת ושאין לה שמץ של טקט..} אוהבים אותך וזיכרי !!!!! אל תתני לאף אחד להשפיל אותך... וכמובן.. תמיד תפני בצורה נעימה ויפה כי אז נעים לכולם...!!!!!!

tamarhp

New member
אני עוד מעט יוצאת

לראות את רחלי בת"סים. תזכרו - אם היא מפשלת, אין קשר בינינו!

שיהיה לכם בהצלוחה ואני רוצה לדעת

ב"ה מה קשור לביא למצב של היום בדר"כ לוקחים משהו קשור לכל הרא"ה זה מרגש לשמוע "ואתם הרא"ה מהיום אקרא שמכם ....." (מתוך נסיון) יות יות יות יות יות יות קוממיות!

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifצחוקיםםםםםםםם../images/Emo36.gif

אז ככה... הייתי עכשיו בת"סים ובמפקד והכל.. קודם כל היו פשלות ענקיווווות עם המגן דוד, הוא פשוט לא נדלק... אח"כ שמו את השם לביא ורצו להדליק אבל לקח מלא זמן עד שהצליחו.. בינתיים רחלי קיבלה SMS מאחותי הגדולה, שחשבה שהמפקד כבר נגמר, שאמר לה מזל"ט על הפיכתה ל.. לביאה .. רחלי הנרגשת לחשה - "אני יודעת את השם האמיתי!" והחניכים האחרים התקרבו לראות מה היה כתוב בSMS. המדריכה קלטה אתץ זה והתחילה להתפרץ על רחלי על זה שהכל נהרס... לא נפרט יותר מדי...בסוף הם החליטו לעבוד על השבט החדש כדי לבלבל אותם, ואז הם אמרו - "לא יקרא שמכם לביא כי אם.. רוממה!" והם הסתכלו לךצד השני של המגרש כאילו עומדים להוריד משם את האש. ואז הם המשיכו - "לא רוממה כי אם.." ובין השמות שהם אמרו היה עמיעז!!! נקרעתי מצחוק...

דווקא שמעתי את זה באלף מקומות בערך

אבל הכי מצחיק שכשהוא אמר עמיעז אני עמדתי בהלם כי הייתי בטוחה שזה באמת השם...

tiki tiki

New member
ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא

ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא ביא שבטטטטטטטט לביאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!

למעלה