שבוע טובלכולם

mars4

New member
יש חדש של דן בראון. קניתי אבל מחכה

לטיסה הבאה על מנת לקרוא. (לא זוכר את שמו אבל הפעם את הסמלים מחליפים פיענוח קודים..האמת דיי חוזר על עצמו הדן בראון הזה לא?) בנוסף ממליץ על טרה של מיכל שלו. שילמד קצת על זוגיות בטרם ישעה טעויות.

סמדר בנ

New member
הספר נקרא

DIGITAL FORTRESS (בעברית משהו כמו מצודה דיגיטלית) והוא מותח כמו האחרים, רק בנושא קידוד דיגיטלי. יש חזרתיות מסוימת בספרים (בעיקר "צופן דה וינצ'י" ו"מלאכים ושדים") אבל לטעמי קל מאוד לקרוא ואתם.

הבאתי לבני היום מספריית בית הספר

לפתע ככה פתאום קוראים בין לבין לבין. (ספריית המורים) ספרים.משום מה בקש ספרים בתחום מאוד ספציפי אז הנה ומאוד מומלץ. חלק קראתי בעצמי: 1. המרגלים- יוסי מלמן ואיתן הבר 2.ערבים רוקדים- וגם ויהי בוקר - סייד קשוע 3. ברירת שמשון- סיימור מ.הרש 4. ארנבובי גגות (על עבודת רכז בשב"כ) 5. סוכן המוסד בשטח אויב- וסטרבי ג'רלד 6. נקמת מינכן- איתן הבר 7.לך לעזה מומלץ לכולם

אימשל2

New member
תרה - של צרויה שלו

זה דוקא ספר שלא מומלץ לקורא מתחיל. תולעת ספרים שכמותי, חובבת ז'אנרי זוגיות וחיבוטי נפש, לא הצליחה להשאב אל תוכו. חוץ מזה שאם יקרא את הספר, נראה לי שפשוט יותר על זוגיות מכל וכל.

סמדר בנ

New member
../images/Emo45.gif נדמה לי שהכי טוב

זה המלצות מבחורים אחרים (אותו גיל, סביר שתחומי עניין פחות או יותר דומים). החיילת שלי גם כן תולעת ספרים, לא בטוחה שהספרים שהיא קוראת יענינו במיוחד את הבחורים.... לעומת זאת, יש סיכוי שמה שהמאצ'ו הבייתי שלי קורא יהיה מתאים.. גרישם, ג'ון לה קארה וכד'.

סמדר- במיוחד למאצ'ו שלך

אם לא קרא .לקחתי היום לקריאה בהמלצה: ג'ון גרישם- מלך הנזיקין (גם אני מתה עליו)

סמדר בנ

New member
../images/Emo13.gif תסמכי עליו

שקרא את כולם (אני אישית נשברתי לדעתי בספר הששי...) - אולי אני צריכה לנסות שוב?

אימשל2

New member
מסכת הקריקטוריסט / רענן לוריא

יש תמונות. יש מתח. יש אמת (לאמיתה?!) אחרי הספר הזה הוא יהיה קצין במוסד.

אממאא

New member
לא כדאי שיהיה קצין במוסד...מעוז לא

תראה אותו הרבה, ולא נראה לי שיש פורום שנקרא "הורים לעובדי מוסד"....
אז אצל מי היא תוכל לבקש משענת ?? הכל שם ב-שושו....

../images/Emo9.gifמעוז, הילד התבגר, העץ הנדיב....

זה בשחור לבן, הוא כנראה התכוון לספרים עם התמונות בצבע שם כל מילה מיותרת ובאמצע הספר יש תמונה לחדר של המ"כים

mars4

New member
איפה הימים שהיינו תולים לוח שנה

של מוסכים על הדופן הפנימית של הארונית . מכוסה טוב טוב מנחת עינו של הרס"ר?

../images/Emo33.gifבתחילה חשבתי להמליץ...

על הספר "הלו, הלו, אבא", ספר למתקשר הצעיר, אבל גם בו נדרש ריכוז ויכולת הבחנה בדקויות. זהו, עכשיו אני יורד למחתרת שמא אחטוף תבנית עוגת לימון על הראש ממעוז.

טנצר חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני עוד אראה לך ( חכה... חכה) מה עושים לשכמותך בעיר שבה אפילו הציפורים עפות הפוך לא ללכלך.

למעלה