שבוע טובלכולם

שבוע טובלכולם../images/Emo24.gif

צמעו.... הילד שלי ביקש שאני אשלח לו ספר!!!! 20 שנה הוא לא קרא שום ספר ובטח לא את סיפרי הלימוד בתיכון. ( אולי זה מיתחזה בכלל...) אני במבוכה ממש. הוא אומר לי... תשלחי לי ספר ראשון. אז הבת הגדולה שאלה אותו.." מעשה בחמישה בלונים "? או "פלוטו מקיבוץ מגידו" - מה אתה רוצה?

../images/Emo6.gif נהדר

אבל אם נהייה לרגע רציניים... אמליץ לך על הספר "צופן דה וינצ'י". לא מעמיק מידיי אבל בהחלט מספיק מותח כדי שגם ברנש שמעולם לא קרא.. יהנה מהקריאה.

סמדר בנ

New member
וגם

"מלאכים ושדים, של אותו סופר - דן בראון. כרונולוגית - הוא נכתב קודם, וגם מותח מאוד.

י רדן

New member
הבת חזרה לא מזמן מירושלים..

עם כביסות... נראה לי שאני הולכת לבלות את הלילה בין המייבש למכונת הכביסה..

י רדן

New member
מחר בבוקר נוסעת לתיכון בו למדה

התבקשה להגיע עם עוד חברים חיילים מהשכבה הם מעבירים פנל לכיתות י"ב.. ומשם חזרה לבסיס..

VASANA

New member
ירדן

בדיוק תכננתי לשאול אותך לגבי הנסיעה, קבלתי תשובה. תודה לאל ושבוע מצוין.

poli55

New member
ספרים ספרים ../images/Emo8.gif

מעוז לא לרדת על הילד
הם מגלים בצבא את חדוות הקריאה
לפעמיים יש להם זמן בין פעילות לפעילות לימודים והם קוראים בלי הפסקה
הבן שלי לא קרא כלל לפני הגיוס כמו שלך ועכשו כל פעם שהוא יוצא אני מביאה לו ספרים בהתאם לבקשה צריכה המלצות ? שבוע טוב לכולם

י רדן

New member
ספרים זה נהדר, לקנות להם..שרק

יקראו ויעסיקו את עצמם בזמן הפנוי..

אני לא יורדת עליו - חלילה!

בבית יש ספריה ענקית. אני עומדת מול הספרים ולא יודעת מה כן יכול לגרום לו להמשיך עוד ועוד... לקרוא. והלואי וכך יהיה.

VASANA

New member
מעוז

בקרוב הספריה שלך תהווה משאב רציני לחברים שלו, ינהלו רשימות מי בתור לקבלת הספר, זה סוחף את רובם להתחיל לקרא

mory001

New member
הספרים של הרלן קובן

בוקר טוב. אצלנו הספרים הללו נקראו בנשימה אחת. יש את הנעלמים, דיו חיוור, ועוד אחד שלא זוכרת כרגע. מומלץ ביותר. שבוע שקט ורגוע, ותחזיקו לי אצבעות שלא ירד גשם ביום רביעי. תודה.

"הזדמנות אחרונה"-נדמה לי

אחלה ספרים. יש למה לצפות,אולי הבן שלי יתחיל לקרוא ספרים..

אשד4

New member
אני בעד...

ספרו של ד"ר סוס - אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים. קליל ומדהים.

אממאא

New member
אם הוא רוצה שהטירונים שלו ישנו טוב

בלילות - שיקריא להם לפני השינה את "תפילילה"
ואם תרצי המלצות לספרים שמ"כים קוראים אוכל לתת המלצות. הבן הגדול מאז שסיים קורס מ"כים לא מפסיק לרכוש ספרים...

בטח בטח רוצה- ספרים למ"כים

תכתבי לי כל מה שהוא קרא. זה מביא לקצונה אצלך אז הלואי זה ידבק על הבן שלי גם.

אממאא

New member
אז הנה הרשימה של חלק מערימות

הספרים ששוכבות אצלו על המדפים הנמוכים (לא מתחשבים באמא "גובה דשא" ושמים את כל הדברים על המדפים הכי עליונים....) האדם האחרון - רונן אברמסון השעה ה-25 דיויד בנייף מוות בהוליווד - סטיבן בוצ'קו כל הספרים של ג'ון גרישם ספרים של רם אורן - "לטרון" זרוק אצלו על המיטה. צופן דה-וינצ'י - מלאכים ושדים - נקודת ההונאה - כולם של דן בראון באבא ג'י - יונתן יבין (כן, כן, הבן של....) מלך החומוס ומלכת האמבטיה - אילן הייטנר רצים כמו משוגעים - שלמה שלטון משחק הזכרון - ניקי פרץ הבית הבטוח - ניקי פרץ כמו זיקית - מארק בורנל אנשי הקש - מייקל מרשל חיי פי - יאן מרטל חזית הירי - ריצארד סטארק יום פקודה - ריצארד סטארק מובטלינה - אורן מג'ר שבוע בארץ ההיפך - אמנון יצחקי בנוסף יש לו על המדף ספרים כמו "אינתיפאדה", "המוסד והמיתוס", "שהיד" שהם לא בדיוק ספרי קריאה... לזכותו יאמר שחלק מהספרים אני "סחבתי" לו ונהניתי לקרוא..

אמאאאא אני מעתיקה הכל- תודה!!

לשמחתי חלק מהספרים כבר ישנם בסיפריה הביתית ( עכשיו בטוח הוא יהיה קצין)

למעלה