שבוע חדש

שבוע חדש

מה שלומנו השבוע ? איך היה הסופ"ש? אנחנו כאן לכל הסיפורים........ שבוע טוב לכולן

היום יום הולדת../images/Emo140.gif

היום יום הולדת ללוואנדר.....מזל טוב ויומולדת שמח
המון בריאות אושר ואהבה כל האייקונים לכבודך

זואילי

New member
../images/Emo65.gif יומולדת שמייח לוואנדר מתוקתי ../images/Emo213.gif

שפע ברכות ליום הולדתך
הרבה הרבה בריאות, אושר, אהבה, נחת מהמתוקות, ושימחה בלב
את בליבי תמיד
אוהבת אותך, השפנפנה הפרטית שלך

../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif

לוואנדר יקרה יום הולדת שמח הרבה בריאות ושכל משאלותייך יתגשמו

ha1231

New member
שלום לכן בנות יקרות לא הייתי פה הרבה זמן../images/Emo140.gif

היינו בחופשה בחו"ל בארה"ב במשך כשבועיים ועדיין לא חזרתי לעצמי מאוד מאוד עייפה ולא ישנה טוב בלילה. מקווה מאוד שכולכן בסדר ושמחה לשמוע שיש הפתעות ודברים טובים. שולחת לכולכן חיבוקי
ם ונשיקות
לשבוע טוב ומבורך, ובשורות טובות אמן.

ha1231

New member
היה מעולה, הזמן אץ ורץ לו והרגשנו שאנחנו

רודפים אחריו. נהננו מאוד, היינו כמה ימים בקנדה במפלי הניאגרה והיה מדהים היופי שלהם ועוד יותר הכמות של המים שנישפכת שם זה ממש לא יאומן. אמרתי שמספיק לנו 5 דקות בלבד והכנרת עולה על גדותיה. טיילנו בניו יורק שהיא עיר ללא הפסקה והזמן שם אף פעם לא מספיק, אך צריך לחזור.

איזה כייף

נשמע מצויין ... מאז הסיפור שהתחיל בניו זילנד ....הפכתי לפרנואידית טיסות/חו"ל... לטורקיה לא הסכמתי לצאת......

ha1231

New member
את צריכה להילחם בפחד ולטוס ליעד קרוב ואז

אולי זה יגרום לך לחשוב אחרת.

סופ"ש

האמת שבסופ"ש כ"כ פחדתי להתהלך יותר מדי ולעשות יותר מדי פעילות, בגלל הכאב, אני מנסה להילחם בו ע"י הישארות במיטה, שרק שם הוא מניח קצת... אבל חוץ מזה היה בסדר, קצת מדכא להיות מושבתת.. שיהיה לכולכן שבוע טוב, מקסים וללא כאב.. ולך זק...שוב תודה... את מדהימה. אוהבת.. אני.

זואילי

New member
עוד יומיים למנאייק...

לא שחלילה אני מקללת מישהו! זה לא אישי! עוד יומיים לאולטרסאונד - תחת ואני מתחילה להילחץ
ולכווץ
הפלא ופלא, קופ"ח כנראה התרשמה רבות ממכתב בן 14 דפים שכתבתי למינהלת אחרי שסירבו לתת לי את הבדיקה בתה"ש לפני חודש. אז הנה ניצחון נוסף בקרב מול הקופה שתאשר לי את הגסטרו בתה"ש
. מה שעוד יותר מעלה את הלחץ, כי עכשיו אין לי דרך הימלטות
. אין ברירה. נעבור גם את זה. בבקשה אחלו לי הצלחה ושאהיה כה מסוממת שלא ארגיש כלום. שבוע נפלא ושקט לכולנו

קטן עלייך

הטוסיקון שלך עבר דברים יותר גרועים שיהיה בהצלחה וכשאת מסוממת אל תצייני שמות.....שלא יעלב ברגבל.....ורק על תקראי לו אריק

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הטוסיקון שלי מתגעגע לימים היפים שלו... אני בהחלט אתנצל מראש שכל מה שאומר הוא לא לפרוטוקול... וסביר להניח שבעיקר אני אקלל. זה מה שקורה לי במצבים לא טבעיים. מקווה בשביל בארגבל שיבוא עם נעלי עבודה ולא משהו חגיגי. ושיקשרו לי את הידיים...

וואווווווו

שיקשרו לך את הידיייםםםםםםםם.......ישימו מסכה ויכניסו את השוט..... לא זוכרת אותך ככה....את כבר על סמים?

זואילי

New member
אחרי התגובה שלך...

קראתי שוב את ההודעה שלי והבנתי כי ניתן לפרשן אותה בכל מיני מובנים. אני ממש
ואוי לי אם ככה אני מדברת פיכחת לחלוטין.

למעלה