שבוע חדש

זואילי

New member
בוודאי מייקילולה

ואף קיבלתי את רשותו ליטול כדור הרגעה. לא צוחקת. הכל אמת לאמיתה.

lee E

New member
אל תדאגי..נחזיק לו את האצבעות

כך שיוכל להשתמש אך ורק בכלים המיוחדים שלו
..ואותך נקשור היטב היטב.

14 דפים?

יקירתי את עולה לי בהרבה... אצלי צעקות עוזרות הרבה יותר - גם על המזכירה במנהלת של הקופה
עוד לא החלטתי אם אני מחכה לחוויות או לא כי אני עושה אותו בעוד שבוע וביום חמישי הקרוב מחכה לי סיגמאידוסקופיה אין לי מושג מה זה אומר ואין לי פירוט על הבדיקה חוץ משני חוקנים לא סימפטיים שמחכים לי בארון....(אני אשמח לתובנות) אין ספק שהטוסיק שלי כבר בטראומה.... אוהבת אותך
ומחזיקה לך אצבעות לבדיקה קלה ומטושטשת

זואילי

New member
אוי, נשמע בדיקה תופין!

מה זה אמור להיות???? אעשה על זה גוגל. בהצלחה עם האנימה פליט. לא נותנת לזה להתקרב אלי. החלטתי ללכת על החוקנים הקטנים, כמו שיש בבתי"ח. יותר סבבי. העיקר שירדו ממני 2 ק"ג. מתכננת לצ'פר עצמי אח"כ במסעדה כולל מנה אחרונה.

לא מצאתי על זה כלום בגוגל

מלבד שזה בדיקה של המעי הגס כמו שפירטתי פה למייקי תודיעי לי על המסעדה אולי אני יצטרף אלייך נראה לי שאני יוותר על העבודה ביום שלישי הקרוב... בינתיים

דימיונית

תגידי לי מה זה הבדיקות האלו? מנסה לשבור את שיא הפורום בבדיקות טוסיק?

מייקי יקירה

בר גבל המקסים ככל הנראה לא מוצא קשר לאנדו' ולכאבי הבטן הבלתי נסבלים שלי גם אחרי הניתוח, לדעתי הוא מכסה את כל האפשרויות ועושה את כל הבדיקות. הראשונה שאני לא ממש זוכרת את שמה הייתה איכסה ועשתה ממני סמרטוט - בלי טשטוש והטכנאית עוד מעיזה להגיד לי ש"זה לא כואב"!? אז אמרתי לה בערך אלף פעם ברבע שעה בדיקה שזאת אני שמרגישה ולא היא - אבל חוסר רגישות רחוק ממנה... הבדיקה הבאה זאת סיגמאידוסקופיה שגם בגוגל אין עליה פרטים או בכל מנוע חיפוש אחר וגם בתה"ש אין דף פירוט בדיקה
הדבר היחיד שהצלחתי להבין שזאת בדיקה של המעי הגס... וביום ראשון הבא אני מצטרפת לזואילי יקירתי בבדיקת US - תחת כפי שהיא קוראת לה והתחלתי לכווץ יחד איתה (מרחוק) מהלחץ
..... ואני חושבת שאני מתחילה להגיע לשיאים בכל מה שקשור לבדיקות כי מלבד אנדו' וגסטרו' יש כמובן את בעיית ה
ועכשיו בשביל שיהיה דובדבן על הקצפת חשד לדלקת פרקים וכל זה בפחות משנה כי אובחנתי בסוף יולי שנה שעברה במחלת האנדו' ואחריה הגיעו כל החולירות ועכשיו אפשר להגיד בשמחה ה-צ-י-ל-ו

נראה לי צריך

להגיד לך "ברוכה הבאה למועדון הגריאטריה"
כל הכבוד על האומץ לעשות את הבדיקות הקשורות לאזור הזה
, מצדיעה לך
! מקווה שמסכת הבדיקות תסתיים במהרה ויגלו מה הגורם לכאבים.

סופ"ש מזוויע ../images/Emo67.gif

ככל הנראה הגוף שלי זוכר שהוא צריך לבייץ על אף הגלולות, הכאבים בצד שמאל לא הרפו והרגל השתתקה לה! מרוב כאבים לא הצלחתי להירדם ולצערי יחד עם הכדורים להאטת קצב לב, הרגעה והגלולות היה קשה לי להכניס גם נקסין....
והשבוע התחיל מזעזע, ישנתי שעתיים בלילה קמתי בקושי לעבודה, יש לי בחילות שיא ועכשיו חזרתי הבייתה להקיא את נשמתי... אני מתוסכלת בעיקר.... מקווה לשנ"צ טובה ולקום כמו חדשה שבוע טוב לכולנו

זואילי...בהצלחה

יקירה, שיעבור לך הכי קל שאפשר ושהטוסיקון שלך ישכח מהר את הטראומה. המון המון נשיקות לך.. מחזיקה לך אצבעות.

תודה כבר התעוררתי

אחרי 3 שעות שינה ואין הרבה הטבה אני פשוט ימשיך ברביצה על הספה שבוע טוב

למעלה