שבוע חדש

אולי כדאי

שתתייעצי עם הרופא על החלפת הגלולות לחזקות יותר? תרגישי טוב

שלום ולילה טוב לכולן!!!!

טוב אז נתחיל מזה שהיה לי סופ"ש מצויין עד לרגע שה
הרעה והאדומה הגיעה, בקיצור עד לרגע שקיבלתי היה אחל'ה סופ"ש. היינו אצל אחותי המקסימהההההה וקיבלתי בשבת בבוקר והתחילו לי כאבי גב, בטן וראש שלא עברו עד שנחתי צהריים. חוץ מזה שמבחינתי השבוע התחיל ממש רעעעעעע כי היום נודע לי שאמא של חברה ממש טובה שלי נפטרה ועכשיו חזרתי מניחום אבלים בחולון ומחר יש לי השגחה בבגרות האחרונה במטפיכסיקה וממש אין לי כח לזה למרות שזו האחרונה עד לשנה הבאה. חוץ מזה שתחזיקו לי אצבעות, שבוע הבא אני אצל סוריאנו ומקווה מאד שיאשרו לי ט.17 אליו, ואם לא תסמכו עלי שהמכתב מהטאגליין יגיע ישר למנהלת ואז חסר להם שלא יאשרו, אגב מישהי חשבה אולי לפנות לאיזושהיא תוכנית רדיו דוגמאת "יהיה בסדר" בגל"צ כדי לטפל בעניין? כי חשבתי על העניין הזה ואולי שווה לבדוק אם הם יכולים לעזור. חוץ מזה שרציתי לאחל ללוונדאר שלנו המקסימה המון המון
ליום הולדתך, בריאות ושמחה ושנה נטולת כאבים והנה שוב אייקונים שיעשו לך טוב:

זואילי

New member
YYY

שלב א' בוצע בהצלחה ללא קשיים. רק שאוי אוי אוי, החומר שורף לי את האם - אם - אמא של הטוסיקון. וואו. איזו בעירה, מיי גוד. נראה לי שהעליתי באש את המוקד לתמיד. אני מתחילה לחשוב שמא סופודקס עדיף???????????? איזה סרט.

הרסת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

כבר אמרתי לך שאין עלייך בהצלחה מחר מחכה לתובנות שיעבור בשלום אמן ואמן אני בחופשת מולדת מחר אז....

זואילי

New member
הלווווו

אני מבקשת להתייחס לזה ברצינות כמו מייקי. לא צוחקים על תחת שנשרף. הוי, הרבה בריאות לכולנו ושלא נדע מצרות רקטאליות.

lee E

New member
בטח שצוחקים. תזהרי רק

לא להתיז לבארגבל על הפנים ולעשות לו כוויה. אני כבר מתארת ספיד פייר שיוצא לך מהטוסיקון

ליהוש

אל תדאגי אחרי הפעם האחרונה ואחרי שהוא קיבל אזהרה על מחר הוא כבר יגיע מצוייד בחליפת ובמסיכת אב"כ

lee E

New member
../images/Emo6.gif

וקסדה נגד סטירות. סתם סתם....זואילי אל תקחי ללב..אנו אוהבות אותך.....

זואילי

New member
מייקי תיזהרי כי עם הקונקשנים שלי

אצל החברים שלך מהעבודה אני עוד אקבע לך תור. כמו שפעם קיבלת איזה זימון.....
מזלי שנעמי עסוקה נורא עכשיו.

לא, לא, לא ../images/Emo5.gif

כבר מזמן ניחשתי שאת היית אחראית לזימון הקודם, אבל לא הלך לך
דווקא החבר שלך מייעד לי בדיקה אחרת משלך
(במקרה הצורך) אבל מה הקשר לחברים מהעבודה לא הבנתי (כנראה השעה
)

זואילי

New member
וואי, פיספסתי את התגובה שלך

מודה... לא היה לי שום קשר לזימון ההוא, למרות שדווקא אהבתי את הטעות
החברים מהעבודה זה אלו שאישרו לי בסוף את הבדיקה ואלו שהחליטו לתת לי דקא עד שנת 2010 רק כדי להשתיק אותי.. למרות שבטח זה יגיע אלי בהפוכה עם איזה אוסטיאופורוזיס בגיל 35... ואז כבר יהיה לי קשה לכתוב מכתבים ארוכים כי יישברו לי האצבעות

זואילי

New member
ליהי, אני על הריצפה עכשיו

ספיד פייר!!! בהקשר הזה הפעם.... מעולה!!!
תודה לאל שלא הוציאו לך את ההומור בניתוח.

זואילי

New member
אני אחרי...

ולהלן תובנות: חצי כדור הרגעה מומלץ. לעשות בדיקה זו רק אצל בארגבל. לקחת תחבושת כי אח"כ מטפטפים. רצוי להתייחס לתופעות מעיים כשזה עוד בהתחלה, טרם החמרה. כשיש עוד מה להציל. סופודקס זה גועל נפש אבל עדיף על חוקן כשיש מוקד ברקטום. אנדו בטוסיקון זה רע.

כל הכבוד על צליחת שלב ב'../images/Emo45.gif

האם ברגבל חטף משהו
? או שמבחינתו הכל עבר בשלום?
ומה המצב?

למעלה