שבוע חדש

פיטנגו4

New member
ביום ד' הוא היה אמור לחזור הביתה

היה אמור לחזור מיום ד' ערב החג עד יום א'. עכשיו השמועות אומרות שיקצרו להם... נראה. לא קשור למחלה שלו. בינתיים הוא בבית עד שישי בבוקר או ראשון בבוקר. הערב נלך לביקורופא בחיפה. לא בצריפין, תודה לאל.

../images/Emo46.gif הצלחתי להבריח את ההודעה...../images/Emo3.gif

כדאי שהחייל ילמד , ששרותי הרפואה בצבא לא זמינים כמו אלה של הבית ולכן , אם מציעים לו פינוי למיון - כדאי לקחת בשתי ידיים. זה בסך הכל אומר שהליך האבחון , הטיפול וחופשת המחלה יהיה מזורז מזה שייקבל בבסיס (כי שם תמיד חסר מישהו להשלמת התהליך). אז שוב , המון בריאות לשני הבנים !!!

מגלית

New member
לכל חברותיי עם הכומתות האדומות ../images/Emo66.gif

היום בערב בשעה 21:00 בערוץ 10 יש סרט של עופר שלח על הטירונות בחטיבת הצנחנים על מסלול הטירונות של גיוס 2011 - לרבות - ההשבעה בכותל (זוכרות?), מסדר הדמעות (היו פה אמהות שעברו את החוויה), והשוס - הצניחה (בטח זוכרות
) אז שתדעו שרק מהפרומו אני מייללת.....

פולי44

New member
לאמהות לכומתות טורקיזיות

גם מותר לראות את זה? תהיי בטוחה שאני אראה

מגלית

New member
פולי ממי, ברור שזה לכולם ../images/Emo8.gif

פשוט, כשהאדומים שלנו עברו את זה חווינו איתם את החוויות - את צודקת, הכותרת שלי לא היתה במקום, sorry

ל י ת י1

New member
אני חייבת לתקן../images/Emo13.gif

ברור שזה לכולם, אמהות טורקיזיות פשוט לא חייבות ליילל תוך כדי צפיה. ואם ממש בא להן ליילל אז לא בקול רם מידי, שהרעש לא יפריע לנו ליילל בקצב הנכון

פולי44

New member
אוף, צוחקים איתך!

מה זה ההתנצלויות האלה? ממש לא היית צריכה, יקירתי

ע ו מ ר 4

New member
גאוות יחידה

אצלכם יש שני
גם כאן
.... מסדר הדמעות...כן...בפרומו יש ילדון שהמסדר הזה לא הייטיב עימו..והוא מנגב דמעה עם כובע ב
...עצוב לראות אותו. ויש את הצוהלים ....כי ככה זה...שקופצים משמחה על השיבוץ ...בו הוצבו. אתמול לעת ליל בערוץ 10 דובר על ה"חווה הסינית"....משלושה מוקדים הגיעו טלפונים..."אבא תפתח ערוץ 10 מדברים על החווה הסינית. ככה זה גאוות יחידה. תדאגי שהאדום הבוגר יהיה בבית...ושבו לצפות ב
ים.

מגלית

New member
עומר - מי זה אצלכם? ../images/Emo4.gif

אצלי יש רק את הכומתה
והחוויות מאז .....

ע ו מ ר 4

New member
הסבר מהיר

על מנת ליישר את ה
אבא וילד אדומים...אצלכם וכאן. רק בהבדלי שנים...אחדות. אצלכם וכאן
ונראה אותך אומרת ל
שלך שהוא צנחן....

מגלית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמרתי לו משהו כזה

וכמעט חטפתי
בפנים... "אמא, תרגיעי אה?!" מיד נשמעתי לפקודתו ואמרתי להגנתי - "אבל היית"
והוא - "הייתי והיום אני לא" אבל אף על פי ולמרות הכל - יש אבא ממשפחת הצנחנים (עם גאוות יחידה סופר אדירה) והאדום השני...נו, טוב.... אבל יש לי עוד ילד אדום - הבן שלי ליתי

ל י ת י1

New member
../images/Emo24.gif לאמא המאמצת

חבל שלא ידעתי שאת מאמצת אותו. הייתי שולחת לך אותו אתמול בערב כשביקש לתקן לו איזה שפצור ייחודי להם לנשיאת המחסניות. לא ניתן לקנות כזה, והוא קיבל אחד קרוע. אני עם הידיים העקומות שלי...כישורי התפירה שלי לא משהו... כאות תודה למאמצים שלי הוא אמר: "רק שתדעי שאם זה לא יחזיק את המחסניות כמו שצריך, וברגע האמת לא יהיו לי מחסניות אז את תהיי אשמה!" חבל שלא שלחתי אותו אלייך, למה שיאשים רק אותי?

מגלית

New member
אבל גם אני לא יודעת לתפור ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מאמצת רק בזכויות - לא בחובות

Rainbow100

New member
טוב אז גם אני בחגיגה עם שני אדומים

כשאחד מהם לא צנחן... ליתי את "חייבת להשלים"...

ל י ת י1

New member
אני לא חייבת כלום../images/Emo3.gif

כשהתגייסתי החלום המשותף של החברה הכי טובה שלי ושלי היה להגיע לקורס מדריכות חי"ר ומשם לצנחנים. היא הגשימה את החלום ואני נשלחתי לקורס מ"כיות בבה"ד 12. איך שאני קינאתי בה... לא הצליח לי אז כפיצוי ילדתי צנחן

למעלה