שבוע חדש

אתמול ראינו את הפרק השני של התוכנית

של חיים יבין על צבא העם. התוכניות מוקלטות אתלנו וכולם צופים ביחד. הראו שם את תנועת אחרי שכל ילדי שייכים אליה באופן כזה או אחר. בכלל הם כולם מתעניינים בכל מה שקשור למלחמות ישראל, סיפורי חיילים וכו'. הסגלגל סיפר שבמבחנים הוא יודע הרבה יותר מהאחרים (בזכות אבא שלו), והמכיניסטית הביאה ספרים על חיילים שמספרים על שרותם הצבאי. השוטר אירגן לפלוגה שלו ביקור במכינה של המכיניסטית (הוא היה שם במחזור א' והיא ב-ד'). המ"פ התלהב מהתוכנית, וביקש שכל הקורס יגיע, לכן חילקו את זה על פני כמה ימים.

פולי44

New member
אני התרשמתי ביותר מהבחורה שהראו שם

לא זוכרת את שמה, אבל היא ממש הרשימה אותי

קראו לה סימה

היא התגוררה בפנימיה לבנות בנתניה. היא העמידה את חיים יבין במקום לא פעם. הילדים שלי מכירים אותה, היא ממחזור שנה קודמת במכינה של המכיניסטית שלי. רוב הצילומים לתוכנית נעשו כבר לפני כשנתיים.

פולי44

New member
האמת שגם אצלנו יש אחד אדום

אח שלי, אבל זה כל כך רחוק מהחיים שלו כיום שלא נראה לי שזה ממש יעניין אותו. אני בכל זאת איידע אותו

Rainbow100

New member
אני חושבת שאם יש לו אינטרנט אז הוא

יוכל לצפות באתר של ערוץ 10.

תסתכלו טוב טוב על כל מחזור 2011...

ואח"כ נדבר... אם תשימו לב, אז יופי, ואם לא, ואם היא תסכים, אז אספר... אז זה טיזר, והוא מקסים אמיתי...

ל י ת י1

New member
רוזנת, מה זה המתח והחידות על הבוקר?

ועוד אחרי צום
תשאלי את זו שצריך לשאול אותה, שכנעי אותה שתסכים ובואי לספר לנו מהר. לפני השידור, שנדע על מי להסתכל

ל י ת י1

New member
בכיוון של מה?

אוףףף... זו בעיה ידועה שלי - אני יודעת לעשות רושם שאני בכיוון כשבעצם הלכתי לאיבוד
אין לי שמץ מושג על מי את מדברת.

ככה פעם הייתי, שהיו כאן בפורום כל מיני חכמות

שכתבו כל מיני דברים, ואני לא הבנתי אף פעם כלום, ומכאן הגיע המונח חמיצר

מאקי

New member
נו באמת...את באמת רוצה אלצהיימר..???

ומה..מה ג'וני יגיד? אה? ומה יגיד הסטודנט? מהר חמיצר..לא פתרת מספיק תשבצים בחג?

פולי44

New member
לקרוא לחמיצר שיעזור לפתור

את החידה? עכשיו אני לא יכולה לא לראות את השידור

veredor

New member
טוב.....אחרי לחץ כזה -מסכימה לצאת מהארון.....

ולפתור לכן את חידת חמיצר. גם אני סקרנית מאוד לראות את התוכנית היום בערב. לא יודעת כמה יראו שם את הבן שלי אבל רק אגלה שאנחנו מותיקי הפורום המדהים הזה

למעלה