שבוע חדש

ערב טוב לכולם!../images/Emo39.gif

לא הייתי כאן מחמישי בערב? וכמה שהיה עלי להשלים..... הייתה לנו שבת מדהימה! כן, הייתי בעננים! זו הפעם הראשונה שקיבלתי אותו בפתח הדלת עם דמעות בעיניים. (בן הזוג אוסף אותו באופן קבוע מההסעה הביתה). אפילו בשבת הראשונה שחזר או לאחר ה- 21 יום, לא היו לי ככה דמעות. היה הרבה על הלב בשבועות האחרונים זה התחיל מהרגל שנלחצנו איך שהוא לא דורך על העקב ובשבת כבר הזמנו מדרסים והמשיך ל"אכזבת הקורסים/ מקצועות" שגרם להרבה דאגה וכאב בלב, ראש השנה/ חג ראשון בלי פיסטוק שהיה קשה ומוזר והחתונה בסוף השבוע. אז היו דמעות...... (פיסטוק לא שם לב כי התחבקנו והסתרתי)....... הוא נכנס הביתה כמו קרן שמש! חיוך גדול מאוזן לאוזן וידעתי מיד שהוא בסדר! הוא לא הפסיק לספר חוויות, היה נסער. סיפר וסיפר ואני התיישבתי איתו ולא המשכתי בבישולים שלי (מלפנות בוקר). לא היה חשוב לי. רציתי לדעת הכל! הילד נגע בטנק, נהג, שימן, גירז והוא מאוהב!!!! הכל בסדר! הבין מיד שיש אקשן שהוא אוהב , יש עוצמות, יש אחריות וכו'........ הוא הסביר לי בדיוק מה גרם לו לדכדוך שהיה. דברים שלא היה זמן להסביר בטלפון ואז אנחנו חושבים שמבינים ואכן מבינים אבל משהו מאד כללי כמו ססמה כזו שאין בתוכה הרבה. הוא כנראה יוצא שוב בסוכות חג ראשון אז זה באמת כיף.
בלינו כל כך יפה ביחד! היה המון זמן איכות!!!! בן הזוג סידר לשניהם את האופנים . כמה "דלק" קיבלתי ממנו! מלא חיבוקים ונשיקות והתכרבלויות ושיחות נפש ....... במוצ"ש אני סגרתי תיק, הקטנצ'יק צחצח נעליים בן הזוג מגלח את הראש של פיסטוק באמבטיה ואז יצאנו לסרט , לשלושת המוסקטרים. מקסים!!!! פיסטוק דאג גם לזמן איכות עם הקטנצ'יק. רכבו ביחד, טיילו , ישנו ביחד. אושר! אח"כ נסע לחברים ואני הולכת "לישון" ונרדמת רק אחר שחוזר. זה גם נהיה כבר "מסורת של מוצ"ש". זהו! מקווה שעכשיו הכל יהיה יותר רגוע. קראתי הכל, המון! מקווה לא לשכוח כלום ואם שכחתי, מתנצלת מראש! עופרה ליתי- ספירה קלה ומהירה ו... מדויקת! לעופרה (אולי יש עוד חתול קטן שמסתתר)
מתגייסת- נשמע שאת בעצמך מנצחת על צבא קטן בהצלחה!
פולי- איזה כיף לך שהחייל נשאר עוד יום בבית!
פיטנגו- החלמה מהירה לבן!
גם אני חושבת שזה טוב מאד שלקחת פיקוד!
מגלית- גם אנחנו כבר מחכים לראות את התכנית! למרות שאין לי אדום אפילו בארון
..... גם אני התרגשתי מהפרומו. בשבוע שעבר מרוב שהפרומו שודר כבר התחלתי בעצמי לזמזם "כל הזמן צנחן"..... אז בן הזוג קלט ואמר: "בוגדת" אותך לפיסטוק....
(אנחנו כומתה ירוקה שבקרוב תהיה שחורה) והתחיל לשיר בעקבי הדרך
מגלית, בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה לאבא של הבת זוג.
ליתי- קראתי את מה שכתבת על אמא מאמצת את גדולה!!!! כמה אני צוחקת ונהנית לקרוא אותך! נכס!
שיהיה שבוע קצר וטוב לכולם!

אםפי7

New member
פיסטוקית סוף סוף את שרה את המנגינה הנכונה

יופי שהמקצוע מלהיב אותו, שמחה לשמוע את האושר במילותיך. גם השריונר שלי מהבוקר בבסיס של פיסטוק בקורס מיוחד.

אםפי תודה על הכל!../images/Emo140.gif

הוא גם קרא את הדברים ששלחת לי במסר. היה כולו
בהצלחה לשריונר שלך!!! (מה הסיכוי שיפגשו??????????)

פיסטוקית

וואו, זה היה מרגש.... נהנתי מכל מילה. חבל שהיה כל קצר... (הסיפור) הקטעים שהם כולם ביחד והכל בכיף - תענוג צרוף. אני כל יום כיפור ישנתי, ובין לבין התגפגפתי עם המכיניסטית במיטה שלנו. גוף רך ושמנמן, מלא רוך וענגנות. וההתרגשויות של המדרסים והשיבוצים: הגעתי לפורום הזה לפני שנתיים, כשהסגלגל היה חצי שנה בצבא, ואני נזכרת בדיוק באותן ההתרגשויות: מדרסים ושיבוצים.. ואח"כ השוטר שהיה בחובלים והכל היה כל כך אינטנסיבי.... אבל היום הכל כל כך נורמלי, כמעט כאילו הם הולכים לעבודה. הסיפורים שלך גם כך כך מזכירים את אמפי בתחילת הדרך... מענין איזו כברת דרך עברנו. ימים של חשבון נפש.

היי מתגיסת../images/Emo39.gif

קצר? אצלי???????????. אני הרי החופרת הלאומית...... בהחלט מעודד לשמוע שזה רק שלב ועוד תגיע שיגרה "נורמלית". מה שלום המכיניסטית?

לפוסט שלך אתמול היה טעם של עוד

המכניסטית - סבבה. נרגעה. קורקטית עם הסגלגל. הפנימה שאין ניתוח ונשארים עם עדשות, והיא צועדת קדימה.

מתגייסת../images/Emo140.gif

אין לך מושג כמה מחקתי אתמול זה היה פי....... הרגיש כבר לא נעים. טוב מאד שהיא צועדת קדימה.
מקווה שבקרוב תקופת הקורקטיות תחלוף

להבא, לא לקצר

התמוגגתי מכל מילה, ועפילו הדמעות זלגו. זה היה כל כך מרגש, כאילו הייתי שם אתכם.

ורד - איזה מתוק המ״פ שלך, החיוך שלך נידבק לו

תענוג היה לראות, אני לא ראיתי כלום, רק אותו, לא להאמין שאנחנו מכירות רק מהפורום, ולכל שאר האמהות, תדעו לכן, שמחברות וירטואלית יכולה לצמוח חברות גם בחיים האמיתיים, ולורד ולי זה קרה, וזה כייף אמיתי, והמ"פ שלה הוא עלם חמודות, ומקסים אמיתי!!

veredor

New member
תודה רבה!!!!

לרוזנת היקרה ולכל חברי לפורום ששלחו מסרים, המון תודה על הפרגון. ההתרגשות פה היא גדולה ואני מניחה שאני אראה את הסרט הזה עוד הרבה פעמים ואמשיך להתרגש. אכן, הפורום המדהים הזה, יצר חברויות אמיתיות גם בחיים האמיתיים וזה כייף אמיתי!!!!

פולי44

New member
הי ורד

אני לא ידעתי שזה הבן שלך בזמן שצפיתי, ישבתי לראות יחד עם החייל שלי וכל הזמן אמרתי לו "איזה חמוד המפקד הזה, גם אצלכם זה ככה?" ובכלל התמוגגתי מהדרך שבה העביר את המסרים שלו בצורה כל כך נעימה ומחויכת ואיך דיברו וצחקו איתו ההורים, זה היה ממש מחמם לב לראות אותו. מקסים אמיתי ובאמת יש לך הרבה במה להתגאות!

למעלה