ערב טוב לכולם!../images/Emo39.gif
לא הייתי כאן מחמישי בערב? וכמה שהיה עלי להשלים..... הייתה לנו שבת מדהימה! כן, הייתי בעננים! זו הפעם הראשונה שקיבלתי אותו בפתח הדלת עם דמעות בעיניים. (בן הזוג אוסף אותו באופן קבוע מההסעה הביתה). אפילו בשבת הראשונה שחזר או לאחר ה- 21 יום, לא היו לי ככה דמעות. היה הרבה על הלב בשבועות האחרונים זה התחיל מהרגל שנלחצנו איך שהוא לא דורך על העקב ובשבת כבר הזמנו מדרסים והמשיך ל"אכזבת הקורסים/ מקצועות" שגרם להרבה דאגה וכאב בלב, ראש השנה/ חג ראשון בלי פיסטוק שהיה קשה ומוזר והחתונה בסוף השבוע. אז היו דמעות...... (פיסטוק לא שם לב כי התחבקנו והסתרתי)....... הוא נכנס הביתה כמו קרן שמש! חיוך גדול מאוזן לאוזן וידעתי מיד שהוא בסדר! הוא לא הפסיק לספר חוויות, היה נסער. סיפר וסיפר ואני התיישבתי איתו ולא המשכתי בבישולים שלי (מלפנות בוקר). לא היה חשוב לי. רציתי לדעת הכל! הילד נגע בטנק, נהג, שימן, גירז והוא מאוהב!!!! הכל בסדר! הבין מיד שיש אקשן שהוא אוהב , יש עוצמות, יש אחריות וכו'........ הוא הסביר לי בדיוק מה גרם לו לדכדוך שהיה. דברים שלא היה זמן להסביר בטלפון ואז אנחנו חושבים שמבינים ואכן מבינים אבל משהו מאד כללי כמו ססמה כזו שאין בתוכה הרבה. הוא כנראה יוצא שוב בסוכות חג ראשון אז זה באמת כיף.
בלינו כל כך יפה ביחד! היה המון זמן איכות!!!! בן הזוג סידר לשניהם את האופנים . כמה "דלק" קיבלתי ממנו! מלא חיבוקים ונשיקות והתכרבלויות ושיחות נפש ....... במוצ"ש אני סגרתי תיק, הקטנצ'יק צחצח נעליים בן הזוג מגלח את הראש של פיסטוק באמבטיה ואז יצאנו לסרט , לשלושת המוסקטרים. מקסים!!!! פיסטוק דאג גם לזמן איכות עם הקטנצ'יק. רכבו ביחד, טיילו , ישנו ביחד. אושר! אח"כ נסע לחברים ואני הולכת "לישון" ונרדמת רק אחר שחוזר. זה גם נהיה כבר "מסורת של מוצ"ש". זהו! מקווה שעכשיו הכל יהיה יותר רגוע. קראתי הכל, המון! מקווה לא לשכוח כלום ואם שכחתי, מתנצלת מראש! עופרה ליתי- ספירה קלה ומהירה ו... מדויקת! לעופרה (אולי יש עוד חתול קטן שמסתתר)
מתגייסת- נשמע שאת בעצמך מנצחת על צבא קטן בהצלחה!
פולי- איזה כיף לך שהחייל נשאר עוד יום בבית!
פיטנגו- החלמה מהירה לבן!
גם אני חושבת שזה טוב מאד שלקחת פיקוד!
מגלית- גם אנחנו כבר מחכים לראות את התכנית! למרות שאין לי אדום אפילו בארון
..... גם אני התרגשתי מהפרומו. בשבוע שעבר מרוב שהפרומו שודר כבר התחלתי בעצמי לזמזם "כל הזמן צנחן"..... אז בן הזוג קלט ואמר: "בוגדת" אותך לפיסטוק....
(אנחנו כומתה ירוקה שבקרוב תהיה שחורה) והתחיל לשיר בעקבי הדרך
מגלית, בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה לאבא של הבת זוג.
ליתי- קראתי את מה שכתבת על אמא מאמצת את גדולה!!!! כמה אני צוחקת ונהנית לקרוא אותך! נכס!
שיהיה שבוע קצר וטוב לכולם!