שבוע חדש

ל י ת י1

New member
ורד, הבן שלך מקסים אמיתי../images/Emo140.gif

וגם אותי שבה החיוך שלו שלא יורד מהפנים
תמשיכי להתגאות, יש לך במה

veredor

New member
תודה רבה - אכן אנחנו מאוד גאים בו

אתמול אחרי הצפיה בסרט, נזכרתי בימים הראשונים שלנו בצבא,בלבטים (שלי) ובפחדים (שלי ) ובעיקר - במפגש שלי עם הפורום המדהים הזה ובכמה כח הוא נתן לי לאורך השנים לעבור את התקופה הלא קלה הזו כאמא ללוחם כל כך הרבה שנים.

מגלית

New member
ורד - יש לך ילד מקסים ../images/Emo24.gif

גם את ליבי הוא שווה. עלם חמודות אמיתי. גאווה גדולה!!!! המדהים הוא - שאני מכירה את אמיר ברעם, גדלתי איתו בערך 10 שנים (דלת ליד דלת) והיום, אם הייתי רואה אותו ברחוב, לא הייתי מזהה אותו...

ע ו מ ר 4

New member
אמא ורד../images/Emo140.gif

הילד מקסים...החיוך כובש...בטוחה שההורים שעזבו את הבא"ח לאחר יום ההורים ,יצאו בהרגשה שיש על מי לסמוך
מאז מרץ 2006 עברנו כלכך הרבה יחדיו...וזו אכן משפחה קטנה-גדולה.
לילדון המקסים...בהמשך דרכו
וכל הכבוד לכם על שהגיע עד הלום

veredor

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הלב מלא שמחה הבוקר. את אמיר ברעם פגשתי לאחרונה בטקס הענקת הדרגות (שהבן שלי בצניעותו לא רצה שאני אבוא....אך בסופו של דבר התרצה והגעתי וגם הענקתי לו את הדרגות) הוא עשה עלי רושם של איש מקסים.

ורד יקרה

איך התרגשתי והייתי גאה כאילו מדובר בבן שלי. איזה בחור חם ואנושי, איזה לב רחב, ויפיוף אמיתי. הוא גורם לפורום הזה להרגיש גאוות יחידה, כאילו זה החייל של כולנו. מצרפת קישור לכתבה קטלנית על השידור של עופר שלח של אריאנה מלמד. בעיני התוכנית הרבה יותר עמוקה מהתוכנית של חיים יבין היומרני. לראות את החיילים החסונים והחזקים מתיפחים במסדר הדמעות.... באמת חוויה. פעם ראשונה שאני חווה איך זה נראה מהצד השני של שיחות הטלפונן הקצרות עם הבית. עופר שלח עמד על ההבדלים המועטים בין אז לעכשיו, נתן לנו לחוות עד כמה שניתן - איך זה באמת להיות שם, וגם שיקף לנו את המציאות בחוויות עומק ולא בסיסימאות כפי שעושה יבין. אשמח לשמוע גם את דעתכן על ההבדל בין שתי התוכניות, שבודקות את המשמעויות החברתיות של הצבא בתוך עמנו.

פולי44

New member
שתי הכתבות בעצם אומרות את אותו הדבר

שזוהי כתבת תעמולה לצה"ל. אני לא בטוחה שאני מסכימה עם זה אבל בכל מקרה הכתבה לא היתה מאוד רצינית, וכוונה יותר לבלוטת הדמעות מאשר לשכל

אני בכלל כל הזמן הייתי בהיכון רק לראות את

המתוק, וכל פעם שהפציע, היו שאגות בבית , ראיתם אותו... כי באמת הוא מקסים, וחייבת להגיד ששני הטירונים שהופיעו היו מתוקים מאוד, ובעיקר מה שבא לי, זה לנסוע ולהביא את הבן שלי הביתה, כי ממש לא מתאים לי הקרביות הזו, ג'וני שלי צריך לישון בחדר עם מיטה ומזרון ומצעים שמריחים ניפלא, וכמובן שמיכה נעימה, ומזגן, ולא להתרוצץ על הקוצים והאבנים...

פולי44

New member
החייל שלי

כשראה את התוכנית הרגיש ביתר שאת את מה שעשה לו הזמן בצבא לעומת איך שהוא רואה את הטירונים. "הם כאלה צעירים" הוא אמר, וממש לא מתגעגע לתקופת הצעירות שלו

פולי44

New member
אני יודעת על מי מדובר והוא באמת

מתוק אמיתי! זה הבן של ורד? וואו, איזה מקסים. ודרך אגב ראיתי שם בהרף עין חבר של החייל שלי שהוא סמל מחלקה שם

עפרה , בהצלחה לנסיכה עם יציאתה לעצמאות ../images/Emo104.gif

נראה לי שאצלינו זה כל כך רחוק... מצד שני היא בבית רק בסופ"שים - אז מגיע לה להתפנק עלינו... ולמה לזרוק עוגות , למה ? מה עם שכנים \ חברים \ מכרים \ קולגות ועוד ?

עפרה ד

New member
זה הרי תלוי באופן מוחלט במה שצהלנו מתכנן להן

ברור שעם סדר יום של הגעה בסופ"ש - שכירת דירה היא בלתי רלוונטית בעליל, לעומת זאת - שעה-שעה וחצי בפקקים לכל כיוון, מציירים תמונה אחרת לגמרי. ותגדירי עצמאות
, כי כביסה וגיהוצים כבר ברור שיגיעו לכאן בסופי השבוע. הביטוי "נסיכה" אצלנו ממש לא מסתכם בכינוי לפורום.

למעלה