שבוע חדש

עפרה ד

New member
שבוע חדש ../images/Emo39.gif

כולם כבר יצאו לדרכם. אנחנו מתחילים היום לספור 21, הנסיכה - בסוף יום העבודה היום, תחתום את החוזה לדירה הראשונה שלה
, שתי עוגות שנשארו מסוף השבוע, (אחת מהן ממש מעולה) מצאו לפני זמן קצר את מקומן בפח, בשם הדיאטה. כשהאכלתי את החתולים הבוקר, גיליתי פתאום שניים נוספים, מתחיל להיות כאן ממש צפוף. לי מחכה יום שלם של סידורים
מקווה שכל הצמים התאוששו מהצום, שבוע טוב לכולכן

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור

רגע עופרה אל תלכי... תודה לך ולמיתגייסת על מילים טובות ומתייחסות
יום רגוע באשר הנכם...ונסיעה טובה לילדונים בדרכים. חתולים זה עסק טוב....אבל אחד מספיק. שתהיה שנה נהדרת

את מזכירה לי

כשהסגלגל הגיע ביום שישי, שמעון התחתול שלנו לא הפסיק לקק אותו, הוא מת על המליחות של הזעה... חשבתי לצלם לכן את זה.. אולי בפעם הבאה...

ל י ת י1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

עומר איזה כיף לראות את חתולי, ממש התגעגענו אליו....הוא יודע לחיות נכון הברנש
גם אנחנו התחלנו לספור היום 21, כבר קצת שכחנו איך עושים את זה, אבל נראה לי שזה בסדר - 10 אצבעות בידיים, 10 ברגליים ואחת של הזוגי-פרד. אנחנו מסודרים. ואם מדברים על הזוגי-פרד, הוא כבר שאל אותי מה אני כל כך צוהלת על הבוקר. למה לא? הכל טוב, כולם מרגישים טוב וזו סיבה לצהלה. הוא כבר הודיע לי שהוא מתעקש להמשיך ולנהוג כפולני...מבחינתו בוקר של תחילת ספירת 21 זה לא סיבה לצהלה. ביחד אנחנו יוצרים בן-אדם אחד מאוזן, כל אחד בנפרד זה סיפור אחר....אבל זה לא חדש
לזרוק עוגות? כשהאדום בבית אנחנו לא נדרשים לפעולה אגרסיבית כזו, לא נשאר פירור. אתמול בסוף הצום הוא חיסל את כל העוגות שהוגשו לשולחן וכמעט לעס גם את הצלחת. הזהרתי אותו שתכאב לו הבטן, הוא צחק עלי צחוק גדול
פיטנגו - החלמה מהירה לחייל, עדכני מה קורה איתו. השבוע הזה קצר קצר - שיעבור בנעימים

ליתי

נחמד לשמוע אותך צוהלת לקראת ה-21. זה עתה סיימתי לפזר, נושמת לרווחה. מנוחה עד יום שלישי-רביעי. קדימה לעבודה. הבית כמו אחרי צונמי.

ע ו מ ר 4

New member
רגע עופרהההה

תודה על מילים טובות לך ולמתגייסת
חתולים זה נהדר...אבל אחד זה מספיק. שבוע רגוע לילדונים..אחרי מחרתיים סופש בפתח וחג מקסים ששייך לשלומית...בונה סוכה. כאן סתו בצלוא הדרו...בערבים כבר נילבשים קפושונים.....נפלא. בהצלחה לילדה חיילת בהמשך הדרך.... ועוגות לפח? בשם הדיאטה? לא מתאים לי....מה פתאום? יש לה לדיאטה כאלה חוקים נוקשים? אמא ליתי הכי = לקרוא אותך מחייכת...ומספרת על האדום...שימשיך ככה
יום רגוע

עפרה ד

New member
לא הספקתי, אבל הנה חזרתי. ../images/Emo108.gif אחד? נשמע

כמו עולם אחר. כשהלכנו לחסן את הרכש האחרון, שאלנו את הוטרינרית האם יש חיסון לנסיכה, שתפסיק להביא חתולים. שתי בעיות לא קטנות בכלל צצות עכשיו - הראשונה, שחתולים ודירת שותפים לא כל כך הולכים יחד, אז - אבאאמא נשארים לטפל. והשניה - שזה כבר לא תלוי בה, פעם הכלבים קיבלו באהבה כל חתול שהבאנו, וגרשו חתולים זרים. עכשיו - הם מלקקים בשמחה ובאווירת "ברוך הבא" גם את הזרים שמגיעים. ובכנות - אם מבחן התוצאה הוא הקובע, אז כנראה שגם לנו זה לא מאוד מפריע.

אתן יודעות מה זה לשלוח

ביום ראשון שלישיה. אנחנו בנסיעות לרכבת 3 פעמים. אריזות, סנדוויצים והסעות. אכנס לקרוא בהמשך. שבוע קצרצר. יש לנצל כל דקה. בחג הראשון יש לי שוב שלישיה, בשני רק סגלגל. מספק בהחלט.

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום ראשון

החייל ישאר גם היום בבית, קיבל צ'ופר עוד יום. כולם ישנים פה אז אני מקצרת שיהיה יום טוב

פולי44

New member
../images/Emo41.gifהפתעה! עוד יום בבית!

החייל יחזור רק בשלישי בחזרה לצבא, זה מה שטוב בשני חפק"ים, אפשר לעשות ביניהם כל מיני סידורים. ואח"כ הוא יבוא שוב כבר ברביעי הבא, לחג השני. איזה כיף!

פיטנגו4

New member
אוף ! הביוקרטיה בצבא הזה ../images/Emo46.gif

אז אתמול בלילה, אחרי שהקיא והחום שלו הגיע ל39 מעלות, רצו לקחת את הבן שלי למיון. הוא סרב, אז הסיעו אותו לרופא של החטיבה. בשעה 1:30 בלילה הוא קיבל 3 ג', כדורים להורדת החום, ואנטיביוטיקה - פלוס הוראה לקחת אותה רק אחרי ביצוע משטח גרון בצריפין. לא היתה מדפסת, אז רק הזינו את הגימלים למערכת, אבל לא הדפיסו. הלך לישון. מ7:30 הוא ליד המרפאה. אין חובש, הפרמדקית היתה ערה כל הלילה וטיפלה באנשים, והלכה לישון ב6 בבוקר. הרופא יגיע רק בצהרים ב13:00. אצלו זה גימלים ראשונים מאז הגיוס - בנובמבר. לא מבין בזה, ועושה מה שאומרים לו. אמרו לו לחכות לאישור של הרופא כדי ליסוע לצריפין. גם המפקד אמר לו לחכות. נשמה להם הגיוני שהוא בלי תרופות, מחכה לחתימת גומי של רופא, על מנת להטלטל בדרכים עד צריפין כדי ששם יקחו לו משטח גרון, ואז ב 3 אוטובוסים הביתה....
לקחתי פיקוד. בררתי עם קצין העיר, אמרו לי שברגע שהגימלים מוזנים במערכת, לא צריך שום טופס ושום אישור נוסף, כי הוא בגימלים. מותר לו גם להחליט על דעת עצמו לותר על המשטח. עכשיו שלחתי אותו למצוא מפקד כלשהו כדי להודיע לו שהוא יוצא בלי לחכות לשום טופס. נתתי לו הוראה לקחת אנטיביוטיקה עכשיו ומידית, כדי שתתחיל להשפיע (במקרה שהיא מיותרת, הוא יבלע אותה 5 ימים סתם. פחות נורא מליסוע עם 39 חום עד צריפין !!!) אמרתי לו לקחת את הציוד שלו ולבוא הביתה. האוטובוס הבא עוד 45 דקות . ואז רכבת, ומשם אאסוף אותו. מרגע שיגיע לידיים שלי, הוא יטופל כראוי.

ע ו מ ר 4

New member
אמא פיטנגו

טוב שלקחת פיקוד... רק אל תלחיצי אותו שעוד 45 דקות אוטובוס.יהיה אוטובוס נוסף.. שימצא אכן קודם את המפקד המאשר יציאה. תכיני את מרק הפנצילין הפולני....הרבה גלידות... ופינוקים...בצ'יק יש ילד בריא. ושלושה גימלים... שווה לברר...שיברר מה קורה בערב חג?!...ברביעי בבוקר כבר אין לו ג.

פולי44

New member
פיטנגו יקירתי

לקחת פיקוד כמו שצריך, אני מקווה שיגיע כמה שיותר מהר הביתה לטיפול שלך. הבירוקרטיה בצבא זה באמת משהו לא נורמלי, גם אצלנו צריך לעשות שוב צילום בגלל שהקודם שעשה לפני חודש נעלם. הרבה בריאות לילד!

רפואה שלמה

תודה לאל שלא יצא לסיור. המשטח חשוב, אולי ניתן יהיה לעשות אותו דרך ביקור רופא. עדכני אותנו.

פיטנגו4

New member
הוא כבר בנתניה

עלה על האוטובוס הביתה. עכשיו הבן הצעיר התחיל להרגיש לא טוב. כבר כוס התה השניה שלו מהבוקר. נחמד הולך להיות לי כאן
יש מרק עוף טוב שהכנתי לסעודה המפסקת של יום כיפור. זו התרופה הכי טובה לחולים בשפעת.

למעלה