אוף ! הביוקרטיה בצבא הזה ../images/Emo46.gif
אז אתמול בלילה, אחרי שהקיא והחום שלו הגיע ל39 מעלות, רצו לקחת את הבן שלי למיון. הוא סרב, אז הסיעו אותו לרופא של החטיבה. בשעה 1:30 בלילה הוא קיבל 3 ג', כדורים להורדת החום, ואנטיביוטיקה - פלוס הוראה לקחת אותה רק אחרי ביצוע משטח גרון בצריפין. לא היתה מדפסת, אז רק הזינו את הגימלים למערכת, אבל לא הדפיסו. הלך לישון. מ7:30 הוא ליד המרפאה. אין חובש, הפרמדקית היתה ערה כל הלילה וטיפלה באנשים, והלכה לישון ב6 בבוקר. הרופא יגיע רק בצהרים ב13:00. אצלו זה גימלים ראשונים מאז הגיוס - בנובמבר. לא מבין בזה, ועושה מה שאומרים לו. אמרו לו לחכות לאישור של הרופא כדי ליסוע לצריפין. גם המפקד אמר לו לחכות. נשמה להם הגיוני שהוא בלי תרופות, מחכה לחתימת גומי של רופא, על מנת להטלטל בדרכים עד צריפין כדי ששם יקחו לו משטח גרון, ואז ב 3 אוטובוסים הביתה....
לקחתי פיקוד. בררתי עם קצין העיר, אמרו לי שברגע שהגימלים מוזנים במערכת, לא צריך שום טופס ושום אישור נוסף, כי הוא בגימלים. מותר לו גם להחליט על דעת עצמו לותר על המשטח. עכשיו שלחתי אותו למצוא מפקד כלשהו כדי להודיע לו שהוא יוצא בלי לחכות לשום טופס. נתתי לו הוראה לקחת אנטיביוטיקה עכשיו ומידית, כדי שתתחיל להשפיע (במקרה שהיא מיותרת, הוא יבלע אותה 5 ימים סתם. פחות נורא מליסוע עם 39 חום עד צריפין !!!) אמרתי לו לקחת את הציוד שלו ולבוא הביתה. האוטובוס הבא עוד 45 דקות . ואז רכבת, ומשם אאסוף אותו. מרגע שיגיע לידיים שלי, הוא יטופל כראוי.