שבוע חדש וטוב

נייטי

New member
שבוע חדש וטוב

אז מה שלומכן יקירותיי? מה אתן מתכננות לעשות השבוע? איזה דברים משמחים יש לכן לספר? איזה דברים מבאסים יש לכן לספר? הריוניות יקרות (דיא, טכג, עוד?) אנא פרטו נמקו והסבירו היטב מה שלומכן? דיא איך הולכות ההכנות לויב"ק? יולדות טריות, (שריתי, מיליתו, עוד?) מה קורה? איך אתן מסתדרות? זה שירשור על הכלללללללללללללללל מכלללללללללללללללללל וכלללללללללללללללללל

נייטי

New member
עונה לעצמי כי מתה לספר לכן

שהאיש שלי חזר בלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת, קלילה, רגועה, חופשיה. כבר שעתיים שאני לבד. לבד. לבד. הילדים, הכלבים, כולם הלכו מהבית. כבר שעתיים וחצי שאני נטולת כל אחריות. מעבר לזה, אחרי עבודה מורכבת עם עצמי (וגם תודות לזברה הכתומה שכתבה לי כמה דברים חכמים במסר. כבר אמרתי לך שיש לך כמה נקודות ממני בגן עדן, נכון?), החלטתי להשאיר מחוץ לעצמי את הקינאה והכעס על האיש. זהו, פרקתי את זה לרסיסים, צרחתי עליו קצת בטלפון והשארתי את הכל בחו"ל. אתמול, לפני שהלכתי לישון, כשהוא היה בדרך למטוס, כתבתי לו מכתב אהבה כמו שלא כתבתי לו כבר הרבה שנים, השארתי לו את זה על השולחן במרפסת כדי שימצא עוד לפני שהוא נכנס הביתה והלכתי לישון רגועה ומרוצה. בחמש בבוקר קיבלתי חיבוק גדול (טוב נו גם עוד דברים.......) ובבוקר קיבלתי גם המון מתנות. אין כמו בגדים מ-H&M, בושם, נעלים ושוקולד כדי להשכיח מאישה את כל הצרות שהיו לה. הדבר הכי טוב שקרה בשלושה שבועות האלה הוא שירדתי חמישה קילו במשקל (המשקל מראה 7 קילו אבל לא נשקלתי באותו משקל אז אני מקזזת שנים). זאת הירידה הראשונה שלי במשקל ואני מאושרת עד הגג. השבוע מתכננת לטפל סוף סוף בדניאלי שלי, שקצת הוזנחה לאחרונה. נרשמתי איתה לחוג של מתפתחים ביחד כמו זה שעשיתי עם תומר בזמנו. חייבת לקחת אותה לטיפת חלב כי לא ביקרנו שם כבר 3 וחצי חודשים ואין לי מושג כמה הקטנה שוקלת. חייבת לתת לה חיסון. וחייבת פשוט חייבת להצליח לתת לה בקבוק. כבר כחודש שאני מנסה וזה לא הולך. ניסיתי את כל השיטות אבל הבעיה היא שאני לא עיקבית מספיק ונכנעת מהר מידי. אני גם מתכעסת עליה על כל הנושא הזה מאוד בקלות ומאבדת סבלנות. ילדה מתוקה אחת, שהקושי היחידי שהיא מייצרת זה ההצמדות הבלתי נלאת שלה לציצי שלי, ואני כועסת על זה ולא מסוגלת להכיל את זה. אז אני גם כועסת על עצמי וזה מעגל כזה מטומטם. בקיצור, חייבת להצליח עם הבקבוק לטובת שתינו. אבל הכי חשוב, אני צריכה לקבל החלטה סופית בעניין עבודה מסויימת שעומדת על הפרק. חייבת לשבת עם עצמי ולהחליט כי זה לא יכול להמשך ככה. ההתלבטות הזאת אוכלת אותי. זהו. תורכן.

דיא

New member
אכן שבוע טוב../images/Emo70.gif

התחיל אתמול בבילוי נהדר עם הבועזיז - נסענו במונית שרות, עשינו טיול קטן, דישנו את הטבע בצורה מאוד בוגרת, הלכנו בכיף לג'ימבורי, פגשנו שם את evemon ואת עדיגי המקסימות ואז אכלנו במסעדה. נסענו הביתה במונית ונפלנו שדודים לשלוש שעות. אחרי הצהריים אבא הלך עם בועז לגינה ואני התחלתי לפוצץ את הפריזר במאכלים לתקופת הצנע הקרבה. ובכלל, אני כל כך נהנית מהילד הכמעט גמול שלי. אין פיספוסים, לא בבית ולא בגן. הוא מחליט לבד מה ואיך ומתי, וזה ערוץ תקשורת מרכזי ביננו, ושנינו שמחים שאני מפענחת את התקשורת הלא מילולית שלו בנדון. היום האיש הודיע שבחגים הם בחופשה מרוכזת, כך שזה מוריד המון לחץ מהתכנונים הלא נגמרים והלא ברורים שלנו. לפחות לא יגרמו לי רגשות אשם על אבדן פרנסה בגלל חוסר היכולת שלי להתמודד עם החגים. מחר, שלוש שנים פחות שבועיים, אני צפויה להפוך לדודה בפעם השנייה. ב"ה וב"סה (בעזרת סכין המנתחים) אחותי מתוכננת להפוך לאמא לשניים. אני חושבת שאני מתרגשת בשבילה יותר ממה שאני מתרגשת בשבילי. מחרתיים, אם הכל יילך למישרין, אתחיל את הסטאז' שלי המסודר בפרוייקט יעוץ הנקה בדרום תל אביב. גם מרגש מאוד. בימים הקרובים אנחנו אמורים לקבל את תכנית הטיפולים לבועזיז וההדרכות לנו. מחכה לזה בכליון עיניים. מבינה יותר ויותר שחסרים לי המון כלים פרקטיים שיאפשרו לי לתעל את מה שאני מרגישה וחושבת במצב הזה לצעדים אופרטיביים חיוביים. אחרי זה, אי אפשר לדעת מה יהיה. בהכנות לויב"ק נוצר קשר ראשוני עם דולה, הרופא שוכנע לפחות לנסות לתמוך בכוונותי (עזרה העובדה שהערכת המשקל היא בכל זאת "רק" 3300), קיבלתי חומר לקריאה, נשלחתי לבדיקת GBS, ואני מנסה, ללא הצלחה, לעשות דמיון מודרך. אני מקווה שהתינוקת שאסניף מחר, טפו
תגרום למערכות לפעול. ואחרי כל הטוב הזה, אני ממתינה בסבלנות הולכת ופוחתת לקומונה של תמריק. למרות השלוש שנים שעברו כמעט, והשינויים המהותיים שחלו בחיינו, אני מרגישה שאני פתאום באותו המקום. ואף גרוע ממנו, כי היום הוא המפרנס היחיד, אז את תירוצי ה"פיק, ישיבה, פרוייקט, שעות נוספות, קורס, אמו ההיי-טק" אפילו לא יכולה להפריך. ההריון הזה, והדכאון שמלווה אותו, מחק המון התקדמות שהייתה לנו ואנחנו ברגרסיה, בקרוב נחזור לחיתולים

מיליתו

New member
איזה כיף!!!

לבד - איזו תחושה מוזרה ונהדרת פתאום. אני זוכרת את הפעם הראשונה שלי לבד בבית אחרי הלידה הקודמת... תהני מהשקט שעכשיו את יכולה לקבל מדי פעם.

נייטי

New member
קישוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שכחתי את קישוא! סליחה, סליחה, סליחה! מה איתך מותק? איך את מרגישה? איך היה המבחן? את נשמרת?

דיא

New member
../images/Emo45.gifמבקשת אצבעות ותפילות עבור הקישוא

אמנם לא הוסמכתי על ידה, אבל אני יודעת את כוחות הפורום, אז מרשה לעצמי לבקש עבורה
. יקירתי, מתפללת ומחבקת ומקווה לשמוע רק בשורות טובות

דיא

New member
שום דבר דרמאטי ../images/Emo57.gif

רק עוד ויותר מהרע שהיה עד עכשיו. בגלל זה האצבעות והתפילות יכולות לעזור. מחר אולי אבקר אותה ואשאל אם היא מוכנה לחשיפה, אבל בינתיים

תמי ס

New member
אז קחי ממני ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומסרי לה אותם... אפשר רק עדכון באיזה שבוע היא (אני מתעצלת לחפש במסר האחרון שקיבלתי ממנה) מסרי לה נשיקות ומחשבות חיוביות ממני.

עדיקים

Active member
גם ממני ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

sarity33

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמחזיקה חזק ומתפללת

עדיקים

Active member
קיטורים והודעות משמחות

שבוע שעבר עברנו לילות ללא שינה שבסופן החלטתי שכנראה לקטנה יש תועלים בקיבה. ביום רביעי קיבלנו טיפול ומאז החיים חזרו למסלולם אבל באותו יום התקלקל לנו המקרר - שחזר לחיים יום אחרי, אז אנחנו בריצות לחפש מקרר חדש לפני שזה יחליט שוב להפסיק לעבוד. הודעתי לבוס שלי שאני רוצה חופש ולכן עוד שבועיים אני יוצאת סופסוף לשבוע וחצי חופש שבהם גם נצא לנופש. פעם ראשונה שאני לוקחת חופש מאז שהקטנה נולדה ופעם ראשונה שאנחנו יוצאים לנופש. עוד לא סגרנו דיל ואחרי שהייתי בטוחה שסגרנו שנוסעים שלושתנו החצי הודיע אתמול שעוד אין החלטה אם זה עם הקטנה או לא - זה תלוי לא רק בנו גם בהורים שלו והוא עוד לא ביקש כמובן. אני לא בטוחה אם אני מסוגלת לנסוע בלעדיה ולכן משאירה את ההחלטה בידיו ויודעת שאם ההחלטה תהיה כן בסופו של דבר עם כל הקושי אני בטוח יהנה יותר כי זה יהיה נופש אמיתי.

מיליתו

New member
תמיד יש פעם ראשונה...

ורק אז תגלי כמה זה בעצם כיף ואיך הרומנטיקה נשכחה.

sarity33

New member
ואצלי

ממשיכה השבוע לעשות פזיותרפיה לקטנה כדי לטפל בגב המקושת. זה סופר דחוף וחשוב כי במצבה לא ניתן להכניס אותה למנשא – היא נגד התערסלות דבר שמקשה את ההתנהלות אחר הצהריים עם טליה ולכן כרגע אנו נעזרים במטפלת. מקווה שהקטנה תרגע יותר, תלמד לאכול מבקבוק (ימות המשיח – פעם שאפנו שהיא תדע לינוק!) ואוכל להשאיר אותה שעתיים עם מטפלת ולהיות נטו עם טליה – טליה פשוט זקוקה לכך נואשות. כשמלאו לקטנה שלושה שבועות הנחתי אותה בעריסה "במצג בטן" וכשבאתי לבדוק לאחר מכן היא הייתה על הגב זה לא משום שהיא סופר מפותחת זה משום שהיא "מקושתת לגמרי". ממשיכה להתרגל לשם שבחרנו לקטנה – יעל. איכשהו הפעם ממש ממש הסתבכנו ובכלל היא מזכירה את טליה בכל כך הרבה מובנים שאני טועה וקוראת לה "טליה". ההנקה הוכתרה בהצלחה. שבוע שעבר הייתי אצל ד"ר ליבוביץ שישבה והתמוגגה מהמניקה והיונקת. מי היה מאמין??? הילדה שלי עלתה 600 גרם בשבועיים. ובשבועות הקודמים אפילו יותר מכך עם נטו הנקה. גאה בעצמי שעמדתי בפני כל כך הרבה אנשים שמתוך דאגה סדקו לי את הבטחון "אולי היא בוכה כי אין לך מספיק חלב/ החלב שלך לא משביע/היא אלרגית לחלב שלך וכן הלאה. חברים טובים באמצע הדרך – השבוע חברה ותיקה שלי מהפורם חיממה את ליבי. התקשרה אלי ביום שהייתי בקנטים והחליטה שהיא לא נותנת לי שוב להתרסק להשתבלל ולדשדש במקום. עודדה, חיפשה לי מטפלת כדי שאתחיל לטפל גם בעצמי, ובכלל הזכירה לי שגם "עצמי" חשוב לא פחות. רוצה לתת
לבעלי. אומנם קיים ביננו עניין מאוד מאוד בעייתי ולא פתור שעשוי אפילו להוליך אותנו לדרכים נפרדות (אזור המגורים) אבל הוא מלך אמיתי בכל הקשור לעזרה בבית, לתמיכה, איש שלא מפסיק לעשות ולעשות וממעט כל כך להתלונן. אוהבת אותך המון אחרת מזמן היית מקבל ממני כזאת בעיטה בתחת על הבחירה הכל כך גרועה (מבחינתי לפחות) של מקום המגורים. אין לי זמן להגיב הרבה אבל מאוד אוהבת לקרוא אתכן נשים חכמות ומקסימות. שבוע טוב לכולכן

happy

New member
השבוע התחיל זוועה

מיום שבת אני מרגישה נורא. כואב לי הגרון והראש, יש לי צמרמורות. אתמול נשארתי בבית ופשוט התעלפתי. לא יכולתי להקים את עצמי מהריצפה מזל שהפלפון היה בכיס אז שלחתי SMS לחצי שיבוא להושיע אותי. מזל מזל מזל שהתבטלה לחצי הטיסה השבוע אחרת היתי ממש אבודה. אין מה לומר הוא כל הסופש ואתמול טיפל בילדים ואני פשוט ישנתי. היתי אצל הרופאה יש לי דלקת גרון ואני 10 ימים עם אנט'
. מהילדים יש לי ממש נחת אין מה לומר. ליהי מתחילה חוג בלט ביום שלישי היא מפתחת כלכך הרבה ציפיות מקווה שהיא לא תתאכזב.

טחג

New member
שבוע טוב

אני בתקופה של לחץ מטורף בעבודה ותשישות בבית, לכן אףפעם לא מגיבה פה, אבל קוראת כל הזמן ומתעדכנת. שבוע 25 וב"ה בינתיים הכל בסדר טפו, טפו, טפו. עברנו כבר סקירה מאוחרת טובה, ומתקדמים הלאה. החלטנו להתחיל שיפוצים בבית כהכנה ללידה.ישבנו אתמול עם איש אחד על תוכניות ואנחנו צריכים להחליט מה מכל הפנטזיות שיש לנו להגשים בהתחשב בתקציב. בררררררררררר.......... אי בהירות מסוימת בעבודה שלי - והנה חידה לכל עו"ד שבפורום (כן, נייטי, גם את) - אם החוק החדש קובע שאסור להעסיק עובד דרך חברת כח אדם יותר מתשעה חודשים, מה זה אומר לגבי מי שעבד באותו מקום יותר מתשעה חודשים לפני הראשון בינואר (מועד תחילת החוק)? - עקרונית הודיעו לנו על סיום עבודתנו, מצד שני שמענו שזה לא חוקי וההסתדרות מנסה להוציא צווי מניעה. ככה שאין לי מושג מה אני עושה ב1.10 - נשארת בבית, הופכת לקבלן עצמאי או ממשיכה לעבוד כרגיל? האמת, דווקא מתאים לי להשאר בבית בשלושת החודשים האחרונים של ההריון במקום לג'נגל כל יום לעבודה ואח"כ עם הילדים. ויש לי גם דאגה מסוימת בנוגע לגדולה שלי - ילדה מקסימה ואינטליגנטית שכמוה (ואם מישהי תפתח שרשור שוויץ, אני גם אוכיח אם יהיה לי זמן לכתוב). בשבוע שעבר עם תחילת הגן החדש היו לה כמה פספוסים וזה היה די צפוי, למעשה תכננתי שזה יקרה. אבל יש גם משהו חדש - לכל השאלות שלי על הגן והצהרון היא עונה "זה סוד" "הכל סוד" - לא ברור לי אם אני צריכה לדאוג או שזו הדרך שלה להגיד לי לרדת לה מהורידים כבר....? היא עברה לגן חדש אבל עם אותה קב' ילדים בדיוק ועם שתי גננות שעבדו בגן שנה שעברה עם שבחים רבים. מה דעתכן? זהו, סליחה על המגילה - רק רציתי לעדכן מהר. וכמובן - מלא
לקישוא - שכל הרע ילך לו כבר מכאן...

mic75

New member
השבוע שלי התחיל ממש לא נעים לבונבון שלנו

הלכנו לרופאה כי אנחנו טסים בעוד שבוע איתו לחו"ל והייתי צריכה תרופות ובמקביל התחלתי איתו ברזל והברזל הפך לי את הילד אתם לא מבינות מה הברזל עשה לו הפסקתי לו את הברזל הילד לא ישן ורק בכה בקיצור סיוט ואיך שהפסקתי טפו טפו הוא יחסית יותר רגוע הרופאה שאלה אותי מה עם הראש כי הוא רק בן 4 חודשים והראש כבר ניסגר וגם הוא פולט הרבה אז היא לא היתה מוכנה לחכות ושלחה אותי למיון ילדים ואני כמו שהיא אמרה כך עשיתי כמובן נסענו לתל השומר ושם היינו 8 שעות פשוט סיוט היינו צריכים ללכת לניוכירוגי סיבבו אותו שם פשוט סיוט מהמיון לעשות אולטסאונד ואח"כ לניוכרוגי ואח"כ לסיטי ואז צריך להרדים אותו קצת נתנו לו טשטוש כי הילד לו ישן או שהוא ישן והרופא העיר אותו כי הוא בדק אותו אחרי שנתנו לו טישטוש זה לא הספיק נתנו לו שוב הוא כבר נהיה נודניק אז אמרתי לבעלי רק ציצי וכמובן זה עזר עשו לו סיטי וברוך השם הסיטי הי התקין ואז תחכי שיהיה תשובה כמעט 3 שעות ואז הילד צריך להתעורר בקיצור הים נגמר מאוחר עם עייפות ענקית אבל העיקר שאמרו שהכל תקין והיום הייתי צריכה לקבוע תור לניוכרוגי והם עדיין לא חזרו אלי פשוט מעצבן נראה מה יהיה . * הטוב שהיה שהבוס שלי התקשר והוא אמר לי שהוא שולח לי את הפיצויים אני לא מאמינה שאני עוד קצת משתחררת מהם ואז אני צריכה למצוא עבודה חדשה ומשפחתון לילד טוב כל דבר בשעתו. טוב זה בנתיים היה תחילת השבוע שלי ואתמול לא מספיק מה שהיה עם הילד חברה שלי שלחה לי הודעה ואמרה שהיא עברה גרדה סיוט!!!! סורי על הכל שיהיה לנו יום אופטימי וטוב נשיקות מיכל

למעלה