שבוע חדש וטוב

zofo

New member
לגבי קישוא!../images/Emo45.gif

לשאלתכן היא בשבוע 25+3 ככה שיש עוד לא מעט זמן... מחזיקה לה אצבעות וחושבת עליה!!!

evemon

New member
סוף סוף מתפנה לענות...

אז כך - שבוע אחרון לחופשת לידה שלי
התחיל ביום שבת שדיגדיג החמודה ראתה אותי יורדת עם הכלבה וחשבה שאני הולכת לגן בלעדיה אז היא התחילה לבכות שהיא רוצה ל"גן של גדולים". מה שחיזק אצלי את ההחלטה להשאיר אותה בגן שלה ואת ההבנה שככל הנראה לא עשיתי בחירה כל כך גרועה בשבילה. לכן החלטתי לעשות לה קצת כיף ולקחת אותה לג'ימבורי - שם מצאנו את דיא החמודה ובועזיז המתוק. דיגדיג כל כך נהנתה שנרדמה באוטו כבר בדרך הביתה (פחות מ10 דקות נסיעה). אחר הצהריים נסענו לאחי וגיסתי שם השארנו אותה איתם ועם בת הדוד שלה הדס. היא כל כך נהנת לשחק עם הדס שבכלל לא שמה לב שהלכנו לאיקאה - שם לא מצאנו כלום חוץ מים של אנשים ורהיטים לא איכותיים... אז החלטתי שבשבוע האחרון שלי אני מפנקת את עצמי כמה שיותר כי עוד מעט נגמר הכיף ומתחילה ההסתגלות שלי כי אני מתחילה עבודה חדשה ואני ממש אבל ממש לא יודעת איך אני הולכת לעבור את זה. אני בכלל לא מוכנה לחזור לעבודה ומאוד הייתי רוצה חודש נוסף לבד עם נישנוש בעיקר אחרי שבועיים עמוסים בהם בקושי הספקתי להתייחס אליה כי גם דיגדיג היתה בבית. אבל מה לעשות מצאתי עבודה קרוב לבית - עד עכשיו הייתי צריכה ליסוע מוקדם בבוקר לת"א כדי לחסוך את הפקקים- ועכשיו הדרך תיקח לי 10 דקות עם פקקים... העיניין הוא שכשחזרתי לעבודה מחופשת הלידה עם דיגדיג לקח לי חודש להתאפס על עצמי והמון תגובות נדהמות של הבוסים שהם "לא יודעים מה קורה לי" ושאני צריכה להתחיל להזיז את התחת. הפעם אין לי את הפריבילגיות האלו. להפך, אני צריכה לבוא מלאה באנרגיות ומוטיבציה להוכיח את עצמי ופשוט אבל פשוט אין לי בכלל. אני רוצה להיות בבית עם נישנושית שלי!!! ... אז ביום ראשון שמתי את נישנושית ליום ראשון הסתגלות במשפחתון שבו היתה דיגדיג ונראה שהיא היתה שם בסדר גמור - הם היו מופתעים מההתקדמות שלי בגידול הילדה ושבניגוד לדיגלעך נישניש גם לוקחת מוצץ וגם יש לה חיתולי שמקלים מאוד על ההרגעה שלה. ביחוד אחרי שהיו רואים אותי באה למשפחתון מותשת כשהיתה בת חודש+ ולא הפסיקה לבכות לי כל היום. היום כבר שמתי אותה ליום שלם ואני מתכננת ללכת ולבזבז המון כסף על בגדים ואולי למצוא לי את העגילים מתנה ליום הולדת שניר עוד לא קנה לי ואמרתי שאנצל את חופשת הלידה כדי למצוא
עכשיו נותר רק שתתפללו איתי שהבחורה הנחמדה שצריכה לחפוף אותי בעבודה החדשה תלד לפני יום חמישי כדי שיהיה לי עוד יום נוסף בחופשת הלידה שלי ואני לא אצטרך ללכת ביום חמישי כמו שהתחייבתי כי הם מפחדים מאוד שהיא לא תספיק ללמד אותי כלום
. ותאחלו לי בהצלחה והמון המון כוחות ביום ראשון לקראת העבודה החדשה שאני עדיין לא מאמינה שאני מתחילה... ולבסוף תודה לך נייטי שנתת לי את הבמה הזו להוציא קצת קיטור כי כל הבלבלה הזו שכתבתי פה למעלה יושבת לי על הלב כבר הרבה הרבה זמן ועכשיו שהוצאתי את הכל על צג המחשב אני כבר מרגישה יותר טוב

מיליתו

New member
הי

עוברת עלי תקופה קצת מוזרה אני עייפה נורא! אמורה להשתתף בשני כנסים מקצועיים די נחשבים בקרוב - אחד בארץ ואחד באירופה, אני מתכוונת לקחת את הקטנה איתי - מעניין איך יגיבו שהמרצה יוצאת להניק באמצע הפאנל... בכלל, אני מורגישה מוזר - מרגישה שמשהו מתחלק בין שתי הבנות. זה לא שאני אוהבת אותן פחות, אבל אין את תחושת ה"אחת והיחידה שאני הכי אוהבת בעולם" כלפי אף אחת מהן. אני אמורה להתחיל לעבוד אחרי החגים 10 שעות בשבוע במחקר בבי"ח (אמרו לי שאין בעיה להביא איתי תינוקת ושחלק מהעבודה אפשר לעשות מהבית), ולמרות שאני רוצה (עבודה מעניינת + יצירת קשרים טובים לעתיד + הכסף לא יזיק) - קשה לי עם המחשבה שאני "סוחבת" איתי תינוקת שאמורה לטייל בחוץ ולבלות על השטיח. הדבר המשמח העיקרי - בשבוע הבא אנחנו בסופ"ש ארוך באילת - מקווה שיהיה כיף, ולא רק מבצע צבאי של תמרונים עם שתי הילדות.

למעלה