*מבולבל*../images/Emo6.gif
אני לא יודע מה איתך, אבל לאחר ששוב קראתי את ההודעה שלי, לא מצאתי איפה רשום ש*לא* קראתי את הספר ה-19 או ה-20. בכל מקרה התכוונתי לכך ש*כן*קראתי את 19 ואת רוב 20, ובנוגע לאורך:מחזור כישור הזמן זה סיפור אחד ארוך, שנמתך על 20 ספרים של 300 עמודים או 10 של 550, (בלי לדייק), ברומח יש אולי 150 ספרים, אבל רשומות זהו חלק בפני עצמו וככה גם אגדות, וכמובן שגם כל השאר, ככה יוצא שהם נגמרים אחרי שלושה ספרים או פחות. (שישיית המפגשים זה לא סיפור אחד) במחזור כישור הזמן, שאני לא יודע אם קראת, (קראת?), יש סיפור אחד, שבמהלכו ישנם כל כך הרבה דמויות, תאורים, שמות, חזרה על נושאים שהתרחשו בתחילה שכבר שכחת ובנוסף לכל את הרצון העז של הסופר לתאר כל דמות עמוד שלם לגבי המחשוף מאותר הטחרה שלה, אני מוצא את כל זה קצת מעייף, למרות שהסיפור עצמו נפלא. פשוט לפעמים, הכותב מצליח להוציא את החשק מהקורא. ובנוגע לכך שבהועדה הקודמת רשמתי שהסדרה לא נגמרת, ההערה הזאת נבעה מההפתעה שלי שיכול להיות שהספר האחרון שהסופר הוציא, הספר שחיכיתי רבות שיצא לאור, הספר שהיה אמור להערכתי לסיים את הטילוגייה, יכול להיות עוד ספר ביניים ולא הסיום המושיע של הסיפור שהיה גורם לעיניו של עיוור לכאוב מרוב קריאה.