שבוע הספר!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

Marina 666

New member
מי זה הארי פוטר?

סתם! אני לא בורה! הארי פוטר!!!!!! בגללו אמא שלי לא מסכימה לי לקנות את הסידרה של הרשומות,האגדות ואת להבת הקיץ,החתמתי אותה על 7 הספרים של הארי פוטר! לעזאזל! דרך אגב,הספר החמישי יוצא ב21 לחודש הזה...

קריסניה

New member
נראה ש....

שהוא עוד קצת יתעכב כי יש לג'יי קיי מלא בעיות לגבי המכירה לחנויות

קריסניה

New member
אני ממליצה....

על "גיין אייר" של שרלוט ברונטה ספר רומנטי ויפה אולי שמעתם על זה לא יודעת

קריסניה

New member
כן אבל זה רומנטי

זה לא קשור זה שבוע הספר הרי וזה רק מרחיב את הידע על אנגליה במאה ה-19 .

קריסניה

New member
בקשר מחזור שער המוות

רציתי לקרוא אבל בספריה שלנו יש רק חלק שלישי ושישי איזה מעצבן

Adi9th

New member
../images/Emo178.gifגם לי זה קרה...

אז הצקתי לספרנית במשך חודש וחצי, והיא הפכה את המחסן וחיפשה... וגם כל פעם שמישהו החזיר את אחד הספרים היא שמרה לי אותו בצד... ותאמיני לי: היה שווה לחכות!! הסדרה פשוט מעולה!! טוב, היא אולי קצת קיטשית, אבל קצת קיטש אף פעם לא הזיק לאף אחד...

Time & Death

New member
אמממממ...

חורף העולם, אני לא בטוחה שאפשר למצוא עדיין... היא נחשבת דיי ישנה. חפצי הכח, אחת הסדרות אהבובות עלי, יש לי שלושה ספרים שלה בבית (למרות שממש לא אהבתי איך שהיא סיימה אותה). אממ... לא בדיוק פנטסיה, אבל- הקמיע ובית שחור של סטיבן קינג. אוו... ו"זה" שתמיד יהיה מדהים (המלצה, דלגו על עמוד 942 אם אתם קוראים אותו, במיוחד הבנות...). מחזור כישור הזמן
אה, כמה זמן חיכיתי שיתרגמו (ההורים לא הסכימו לקנות באנגלית) אבל בטח יהיה מסופר בעיקר על אגווין, כי לא הזכירו אותה בספר האחרון... אוף.. לא אוהבת את אגווין, נינאב כל כך הרבה יותר מעניינת.

Time & Death

New member
זה דיי ספויילר

אבל אם אתה באמת רוצה לדעת, אם אני זוכרת נכון את העמוד שם מתחילה אורגיה של שישה בנים ובת, כולם בני 12-13, בביוב, אחרי שהרגו יצור כדי למצוא את הדרך החוצה... נשמע מאד הגיוני, לא? התיאורים לא כל כך נוראיים ולא מפורטים כמו בספרי שבט דוב המערות והמשכיו אבל בהחלט מספיק מפורטים (למרות שהם מתוארים מנקודת מבט של ילדה בת 12 שלא כל כך מבניה מה היא עושה....)

EverMan

New member
אמליץ על ספר פנטזיה

מסוג קצת יותר שונה ממה שאנחנו רגילים פה
שבט דוב המערות והמשכיו ... ספר מקסים.

wisp

New member
קראתי אתמול

את המשחק של אנדר ואני גם ממליץ....נחמד ולא קשה לקריאה, למרות שאני לא בקטע של מדע בידיוני בכל זאת אהבתי מאוד.!! מה שעוד קראתי זה את הספר ה-19 ועד אמצע 20 של מחזור כישור הזמן, ולא נראה לי שה הולך להיגמר מתישהו......אף פעם. לעולם לא. זה יימשך לנצח. עד שכל מי שקרא את ההתחלה ימות. ואז גם הסופר. ולא יהיה שימשיך אותו, כמו שלא היה מי שיניח את הלבנה האחרונה במגדל אייפל. 0_0 אני מתחיל לפחד........

מה? ../images/Emo176.gif

"לא קראתי את הספר ה-19 של מחזור כישור הזמן ועד אמצע 20" זאת אומרת שאת הסוף של 20 כן קראת? *מבולבלת* ואם אתה חושב שעשרים ספרים זה המון, כדאי שלא תקרא את רומח הדרקון... זה התחיל משלושה ספרים והמשיך ל - 150 חוץ מזה, מחזור כישור הזמן באנגלית זה רק 10 ספרים, וזה לא נורא כל כך.

wisp

New member
*מבולבל*../images/Emo6.gif

אני לא יודע מה איתך, אבל לאחר ששוב קראתי את ההודעה שלי, לא מצאתי איפה רשום ש*לא* קראתי את הספר ה-19 או ה-20. בכל מקרה התכוונתי לכך ש*כן*קראתי את 19 ואת רוב 20, ובנוגע לאורך:מחזור כישור הזמן זה סיפור אחד ארוך, שנמתך על 20 ספרים של 300 עמודים או 10 של 550, (בלי לדייק), ברומח יש אולי 150 ספרים, אבל רשומות זהו חלק בפני עצמו וככה גם אגדות, וכמובן שגם כל השאר, ככה יוצא שהם נגמרים אחרי שלושה ספרים או פחות. (שישיית המפגשים זה לא סיפור אחד) במחזור כישור הזמן, שאני לא יודע אם קראת, (קראת?), יש סיפור אחד, שבמהלכו ישנם כל כך הרבה דמויות, תאורים, שמות, חזרה על נושאים שהתרחשו בתחילה שכבר שכחת ובנוסף לכל את הרצון העז של הסופר לתאר כל דמות עמוד שלם לגבי המחשוף מאותר הטחרה שלה, אני מוצא את כל זה קצת מעייף, למרות שהסיפור עצמו נפלא. פשוט לפעמים, הכותב מצליח להוציא את החשק מהקורא. ובנוגע לכך שבהועדה הקודמת רשמתי שהסדרה לא נגמרת, ההערה הזאת נבעה מההפתעה שלי שיכול להיות שהספר האחרון שהסופר הוציא, הספר שחיכיתי רבות שיצא לאור, הספר שהיה אמור להערכתי לסיים את הטילוגייה, יכול להיות עוד ספר ביניים ולא הסיום המושיע של הסיפור שהיה גורם לעיניו של עיוור לכאוב מרוב קריאה.

Time & Death

New member
הרשה לי להגיב ב...

כמה לא צפוי. במיוחד בעובדה שאתה מנהל פורום מסוים שמאד יאהב את התאורים המאד' מסוימים שנמצאים בעיקר מעמק הסוסים וממשיכים לאורך כל הסיפור...
אבל לי אסור לדבר, אני מתה על הסדרה הזאת, וברגע זה ממש יש אצלי את עמק הסוסים, צידי הממוטות וערבות המעבר בבית.

ד ג י

New member
אז מה קניתם.??????../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif??../images/Emo63.gif

אחרי התלבטות קשה בין "מולדת" מהסדרה "טרילוגיית האלף האפל" ובין "משחקי הכס" מהסדרה "שיר של אש ושיר של קרח" קניתי את "משחקי הכס" אני מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה

wisp

New member
אני קניתי את שני הספרים האחרונים

של מחזור כישור הזמן, ואני מתכוון לקנות את הספר עם סיפורי הפנטזיה של מספר סופרים

למעלה