שבוע הספר!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך
מישהו יכול לומר לי

כמה תעלה לי כל סדרת "שיר של אש ושל קרח" בשבוע הספר(20% הנחה אאל"ט)?

nedisrael

New member
טוב, יש חמישה ספרים בעברית.

משחקי הכס, עימות המלכים חולק לשניים, סופת החרבות חולק לשניים. בהנחה שכל ספר יעלה 80 שקל, פחות 20% הנחה, סה"כ זה יעלה לך 320 ש"ח. אבל אל תסמוך על זה. לדעתי האפשרות הכי טובה היא לקנות מהאתר של אופוס את כל הסדרה ב- 350 שקל, או לקנות את הספרים אחד אחד. קודם תבדוק שהסגנון מוצא חן בעיניך.
אבל זה שווה את הכסף.

אני פשוט לא יכול לקרוא חלק מסדרה

אם אני מתחיל סדרה, אני כמעט תמיד חייב לסיים אותה. כי אם לא, זה מכרסם בי
.

nedisrael

New member
זו כל ההנאה. ברור שזה מכרסם

אבל זה שווה את זה לדעתי. מלבד זאת, אתה יכול לקרוא את הספר הראשון ולהפסיק לקרוא. אני יודע שאני קראתי את הראשון והפסקתי לשנתיים בלי בעיה מיוחדת. אחרי הספר השני או השלישי מתחילות הבעיות כי אתה מתחיל להשתגע..

Miss Pigmelion

New member
אמממ...מה שאני ממליצה עליו../images/Emo163.gif

אמרו כבר, בלגריאד, ואני יודעת שכישור הזמן ואש וקרח מומלצים..

יש רק בעיה אחת עם אש וקרח...

בעצם שתיים, אבל אחת שקשורה רק לי... הבעיה הראשונה: הסדרה לא נגמרה עדיין, ואני יודע שזה ממש משגע לחכות לעוד ספר, במיוחד אם הספרים כ"כ טובים כמו שכולם אומרים. בעיה שנייה (אישית): אין לי ממש מאיפה להשיג את זה...

strahd

New member
הספרים באמת טובים

רק חבל שהסופר כותב ספר אחד בשנתיים-שלוש.

nedisrael

New member
טוב הסופר (ג'ורג' מרטין) משקיע

המון בספרים שלו. בקריאה שנייה אפשר להבחין ב*המון* דברים חדשים שלא שמים לב אליהם בקריאה ראשונה. אני בקריאה חמישית ואני מגלה כל פעם משהו חדש!
הספר הבא (הרביעי) יצא באנגלית בעוד כחצי שנה.

אבל מה שטוב בספרים שלו זה..

שהוא רוצח דמויות ללא הבחנה! בניגוד לסופרים אחרים שמתארים קרב של הגיבור כשהוא בנחיתות מספרית של אחד ל2275 ומנצח,אבל אצל האיש הזה הגיבור נשחט כמו כלב. סופסוף סופר פנטזיה ריאליסטי!

SaberTooth

New member
../images/Emo6.gif

מישהו פעם אמר לי שהתחביב שלו זה לרצוח את הדמויות שלו...

nedisrael

New member
הסופר טוען שהוא חש את כאבי

הדמויות, כך שיכול להיות שהוא גם מזוכיסט..

בלין

New member
כן הא?

רק שבניגוד למציאות, בספרים של מרטין הטובים אף פעם לא מנצחים.

בגלל יותר משאבים ותחמנות שכנראה

טבועה בדם. שלא לדבר על חוק הברזל של הפנטזיה שהיריב תמיד יהיה חזק יותר אבל תמיד יובס בגלל שהוא הנוול. זה החיסון בפנטזיה. הרע תמיד מת/מובס בסוף. אין ספר אחד שבו הרוע/הנוול מנצח.

בלין

New member
יש ספויילרים.

אל תמשיכו לקרוא אם עוד לא קראתם את "עימות המלכים". וכולם לסמן ספויילרים. אבל למרטין יש מין תחביב כזה, להכניס את הדמות למצב קשה וחסר תקווה, ואז הוא מסדר את הכל ומקפיץ אץ הדמות חזרה לעמדת כוח. כמו לפני הקרב על מעלה מלך, שאתה בטוח לגמריי שסטאניס ינצח, פתאום לורד טוויון קופץ משוםמקום ומנצח את הקרב.

למעלה