שבוע הספר!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
שבוע הספר!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

איזה כיף.....והשנה הזאתי מלאה בספרי פנטזיה.... אז למה שלא כל אחד יכתוב איזה ספר פנטזיה שיייצא הוא מכיר, וממליץ על הסדרה!!!!
אני אתחיל....יצאו ספריפ 19 ו20 מסדרת מחזור כישור הזמן סדרה ארוכה ומהנה...(לרוב). קדימה אנשים...

אוקי...

זה יצא ממזמן..אבל אני עדיין ממליצה! אני ממליצה על טרילוגיית האלף האפל! יש 3 ספרים...מולדת גלות ושהות... לפי דעתי השני הוא הכי טוב!!

nedisrael

New member
אני ממליץ על:

שיר של אש ושל קרח. הספר השלישי יצא לשבוע הספר. אם מדברים על ספרים חדשים, חלום קדחת (של ג'ורג' מרטין), ג'הרג (של סטיבן בראסט), הבור (של גאי בארט) מצויינים!

Niminator

New member
אני אמליץ על מד"ב:

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. אני מניח שהרוב קראו, אבל מי שלא קרא- חובה.

Adi9th

New member
טרי פראצ'ט

אם עוד לא קראתם, הספרים של עולם הדיסק מאוד מאוד מהנים לקריאה (לפעמים נחמד לקרוא אותם רק בשביל לראות איך הוא צוחק על הספרים של טולקין ודומיו...) ממה שקראתי עד עכשיו, מורט הוא ספר ע-נ-ק- חובה לאוהבי הז'אנר...
עדי

בלין

New member
זה כי טוב

הקטע בבר גמדים הורג אותי כל פעם מחדש, וקראתי אותו איזה 15 פעם.

ד ג י

New member
הבלגריאד

קראתי רק את הספר השני אבל הוא היה מעולה זה שתי סדרות הבלגריאד והמלוריאן הם המשכים אחת של השניה

Moondust

New member
אוקיי...../images/Emo41.gif

אני ממליצה על המשחק של אנדר, והמשכיו, מאת אורסון סקוט קארד. הקוסם מארץ ים, מאת אורסולה לה גווין ומדריכי הטרמפיסט לגלקסיה (למרות שכבר המליצו).

Takisis

New member
קראתי אותם

הספרים באמת יפים למורות שיש שם יותר מדי פנטזיה

אממ...אפשר לנצל"ש?

כן! טוב..נו.... גמרתי היום את להבת קיץ!!!! (ב- 12:27) גמרתי אותו מהר....ועכשיו אני עצובה (
) כי לא יהיה לי שום דבר לקרוא עד שהספר של ראש-כוכב (אני יודעת שזה לא ככה..) יצא... וווואאהה!! *צליל של בכי...

the whist

New member
אז כמו שכבר אמרתי קודם

" אוצרות הפנטסיה" כולל שני סיפורים חדשים של וויס והיקמן. " המסע של הוקווד" ספר ראשון מסדרה של חמישה כרכים- לא אפל כמו שיר של אש ושל קרח ופחות דמויות מאשר רומח הדרקון.פנטסיה אפית אירית במיטבה. חוץ מזה- "ג'הרג, "הבור", "סופת החרבות", "טיגאנה" וסדרת המגדל האפל.

strahd

New member
רק לידיעה

הסיפור של מרגרט וייס הפותח את סדרת הסיפורים "הטובים ביותר" מופיע גם באנתולוגיית "הדרקונים של קרין". סיפור חמוד מאוד ואני מאוד ממליץ על החמישייה של הוקווד, סדרת פנטזיה נחמדה המזכירה את ימי הביניים של ספרד ותקופת האינקוויזיציה וסדרה שלא בוחלת בתיאורים מזוויעים ופרטניים ביותר כמו משחקי הכס. אני אהבתי אותה.

למעלה