שבועת

meidl

New member
אבל יש הבדל

בין לריב לבין להתווכח מותר להתווכח ולהבהיר נקודות כי אנחנו אנשים שונים ולא תמיד הכל מובן מאליו אבל לריב זה כבר משו אחר.. וזה שטויות כל עוד אף אחת לא גונבת לך פיקסלארטים או דוליז אין לך ממש סיבה להתעצבן כלכך בסך הכל כולנו צעירות ויש לנו עוד מה ללמוד על יחסים בין בני אדם.. ואולי המפגשים האלו הם לא רעיון כלכך טוב

o0Invisible0o

New member
לא אמרתי שאני זקנה.

[לשם שינוי.:X] אבל אולי כבר התבגרתי, הבנתי דברים ובכל זאת אני רואה סיבה להתווכח ולא רק על גניבת פיקסלארט ודוליז...><

אממ..

קודם כל, אני מאוד מסכימה עם נטע על זה שכשיש וויכוח זה לא שבועת ה
שתעצור אותי מלהגן על עמדתי. דבר שני, קהילה של 80 בנות- איך אפשר למנוע וויכוחים ומריבות פה? זה באמת קשה, במיוחד כי כולנו שונות זו מזו עם דעות ומחשבות שונות. אני גם חושבת ששבועת הפרח זה כבר דבר טיפשי, בגלל שאנחנו יכולות להבטיח לעצמנו שלא נתחיל לריב ולהתווכח על כל דבר מבלי שנתחייב באיזשהי שבועה. ואולי גם בגלל שאת שבועת הפרח פתחו כבר הרבה פעמים בשנה הזאת, וזה לא מי יודע מה עזר וההוכחה היא שזה נפתח פעם אחר פעם אחרי כל ריב/וויכוח גדול בפורום. מצטערת
.

טוב שמעו..

לכל אלה שאמרו שהשבועה לא תעזור. אם כמעט חצי פורום יתחייב,אז לא יהיו מריבות,למה אם חצי פורום לא יריב,כי חצי פורום יהיו חמודים יותר מהרגיל,אז יהיו פחות מריבות כי לא יהיה על מה..

o0Invisible0o

New member
לא הבנתי כלום ממה שאמרת.><

חוצמזה שאמרת שאם נתחייב לא נריב אבל כן נריב, זה לא משנה וזה בדיוק מה שנטע העירה. בנות מתחייבות ואז כשהן מתעצבנות כבר לא אכפת להן מהשבועה..

super cat

New member
גם עם זה לא יעזור זה לא יזיק../images/Emo20.gif

נכון יש סיכוי שזה לא ממש יעזור אבל מה שבטח זה לא מזיק!!! אז אל תריבו על זה... נכון שלא רבתן אבל ליתר בטחון... ונכון מי שאמרה שאין סיכוי למנוע ריבים כי אנחנו הרבה בנות פה... אבל אולי זה יעזור?

piece of pease

New member
../images/Emo39.gif

אני נופר מתחייבת לציית לשבועת ולא להתפרץ\להעליב\לריב(\כל דבר בסיגנון
) ואם פורצת מריבה בין חברות הפורום,אז להפריד. אכן.

Dirtbag

New member
../images/Emo20.gif. ../images/Emo62.gif

אני מתחייבת בלהבלהבלה. :]

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אני אוריין מתחייבת לציית לשבועת ולא להתפרץ\להעליב\לריב(\כל דבר בסיגנון ) ואם פורצת מריבה בין חברות הפורום,אז להפריד. דבר שמפריע לי בפורום: שיש קבוצות של חברות, ויש בודדות שאף אחת לא מתייחסת אליהן כאילו הן לא קיימות
(כמוני למשל) ויש "מקובלות" שאותן כווולן אוהבות וסוגדות להן, ואחרות שהן כמו אוויר:|

Little Chiwawa

New member
גם אני שמתי לב לזה.

אבל ככה זה גם במפגשים.. וכמעט בכל פורום אחר.

meidl

New member
אל תתיחסי לזה

ואל תתעסקי בשטויות האלה.. תהיי פה בשביל עצמך בשביל להשתפר ואם את רואה שיש כאלה דברים עזבי את זה . זה באמת לא חשוב אל תרגישי מקופחת או משהו ואני לא כלכך מכירה אותך אבל שיהיה :)

o0Invisible0o

New member
פורום זה כמו החיים.

תאמיני לי זה לא הפורום היחיד שאני כותבת פה וראיתי את זה מתפתח בפורומים רבים נוספים. אני לא אומרת שזה טוב, הוגן או בסדר. אבל זה פשוט החיים או משו. היתרון של הפורום, יותר קל לבלוט, לפחות מבחינתי כי במציאות קשה לי לדבר.
[כן, אנשים כמוני צריכים לסגוד להמצאת האינטרנט..*סוגדת*] תתחילי להתכתב עם בנות במסנ/אייסיקיו. תגיבי כמה שיותר ותקווי שזה יעבוד, זה כל מה שיש לי להגיד.

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

אם כולנו היינו באותו ביצםפר או משו, הייתה לי אולי חברה אחתOo

למעלה