טוב יש לי דבר חשוב להגיד
תקראו את זה. לדעתי זה א. נורא טיפשי אבל מה לעשות דברים קורים ואני זוכרת שבגיל 11 הייתי רבה על זה שמישהי לקחה לי עט ולא החזירה.. אבל בכל זאת זה באמת רק פורום ואין צורך לשנוא אנשים אנחנו אפילו לא יודעים איך הם נשמעים או מריחים

אז תנסו להבין כל המלחמות והריבים בעולם נבעו מחוסר הבנה בסיסי.. אם תחשבו על זה. אנחנו לא מדברות שפות שונות ואין לנו מדינה לנהל כל מה שאנחנו מנהלות זה מקסימום אתר או שנים. אז עזבו את זה ותוותרו אחת לשניה. ובקשר לשבועה, אני לא חושבת שזה רעיון טוב לעשות את זה כל חודש\חודשיים, זה צבוע, זה מגעיל להשבע על משהו לשבועיים וזהו, אחרי זה זה לא נחשב וצריך לעשות מחדש זה רק מראה את היחס לזה, שזה לא קבוע. אם אנחנו רוצים לקחת את השבועה הזאת ברצינות צריך לעשות שבועה גדולה וארוכה שכל אחת תתחייב בשיא הרצינות לוותר, להתייחס בכבוד, להשתדל שלא לפגוע(כי אין הרבה דרך לשלוט בפגיעה של אנשים אחרים) ולקחת כל דבר שמישהי אומרת בקלילות כולל טרולים או מה שזה לא יהיה. הכי חשוב זה שהשבועה הזאת תהיה לתמיד קבועה ובלתי ניתנת לויכוח ונשים אותה בטייליגאנס וכל חדשה שבאה תחתום. וצריך לדאוג שכולם יתחייבו. ואולי אם מישהי מפרה אותה כלומר אם נוצר ריב פשוט שלא יבואו למפגש הבא. הכוונה היא לא לעשות עכשיו חוקים ועונשים וכל זה אבל בינתים היחס פה הוא כזה שכולן שמות זין . אני מוכנה להיות אחראית אם יבקשו ממני לדאוג לדעת מי מפרה ולדאוג לרשום את זה איפה שהוא.