שבועת

שבועת ../images/Emo20.gif

אני יודעת שפתחתי הודעה חדשה,אבל זה נושא ממש חשוב. זוכרים שעשינו את שבועת
אז אמרנו שכל חודש נעשה שירשור שכולם ישלחו "
" טוב זה לא יצא,אבל מעכשיו כל חודש עושים שירשור!! זה ממש חשוב אז אני מקווה שתתייחסו לזה יותר ניהיו הרבה מריבות והרבה עזיבות. אז אני יהיה אחראית על לפתוח כל חודש שירשור. טוב זה השירשור הראשון. תשלחו כל אחת: בנושא:
בהודעה: אני _______ מתחייבת לציית לשבועת
ולא להתפרץ\להעליב\לריב(\כל דבר בסיגנון
) ואם פורצת מריבה בין חברות הפורום,אז להפריד. ואתם יכולים גם לכתוב משו שמפריע לכן בפורום. טוב זה ממש חשוב אז אני מקווה שתתיחסו לזה ברצינות.

../images/Emo20.gif

אני עדידוש,שקית שוקו דרוסה מתחייבת לציית לשבועת ולא להתפרץ\להעליב\לריב(\כל דבר בסיגנון ) ואם פורצת מריבה בין חברות הפורום,אז להפריד. ד"א-בשביל שיהיה האייקון הזה:
תכתבו | @ | (בלי רווח)

8ar8ie

New member
../images/Emo20.gif

אני מאיה מתחייבת לציית לשבועת ולא להתפרץ\להעליב\לריב(\כל דבר בסיגנון ) ואם פורצת מריבה בין חברות הפורום,אז להפריד. אני חושבת שהכי חשוב זה לכבד אחת את השניה:]

Nagboom

New member
אוקע.....

בהודעה: אני שיר מתחייבת לציית לשבועת
ולא להתפרץ\להעליב\לריב(\כל דבר בסיגנון
) ואם פורצת מריבה בין חברות הפורום,אז להפריד.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני היחידה שזה

כבר נראה לי דיי טיפשי?
. תראו, גם אם אני ''אתחייב'' [
] אם מישי ממש תעצבן אותי, לא זה מה שיעצור אותי! וזה לא עצר אף בת אחרת שהתעצבנה על מישי. אז כאילו כשמגיע קטע שצריך לקיים את שבועת הפרח [
זה נשמע טיפשי] אז כל אחת אומרת ''וזין על שבועת הפרח!!!'' ......
.....

leonel knight

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif

כל עניין 'שבועת הפרח' נראה לי מטומטם ומיותר לחלוטין, כי כשמגיע הרגע ש'צריך להשתמש בה' אז כמו שנטע אמרה, "אז כל אחת אומרת ''וזין על שבועת הפרח!!!''

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

למרות שאני לא נותנת לעצמי להתעצבן בדר"כ.. גם לפני ששבועת הפרח הייתה קיימת><

../images/Emo4.gif

טוב דיי אני מנסה לעזור לפורום,ולדעתי עדיף לנסות,אולי זה מה שיעשה את הפורום עם פחות מריבות ועזיבות?! **אם לא מנסים לא מצליחים**
חחח וזה לא היה בטון של כעס

GalGul000

New member
../images/Emo45.gif.

אם שמתם לב, אני אף פעם לא התחייבתי לשבועה הזאת. כל הרעיון נראה לי די מטומטם..... אייקון לא יגרום לי להפסיק להתעצבן או לריב עם מישהי.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif מוזר.

אז אתן אומרות פה בעצם "וזין על המילה שלי!!!" מצטערת אם זה נראה לכן מטופש ומטורף, אבל כשאני נותנת את המילה שלי ואת השם שלי בהסכם שכזה, שאני חושבת שהוא אפילו די חוזה שכזה, אני מקיימת.

o0Invisible0o

New member
נעמה חביבתי.

אני לא יכולה להתחייב לחוזה כזה, אני יודעת שכמו עכשיו למשל, מעצבנים אותי ואומרים שטויות אני חייבת להגיב ולהבהיר את הנקודה שלי. זה דבר ראשון. דבר שני, נניח והייתי מתחייבת ועומדת בזה. [כי זה מה שסביר להניח הייתי עושה אם הייתי מתחייבת.] התלונה פה היא שתמיד פותחים שרשור, תמיד כולן או הרוב לפחות מתחייבות וכלום לא משתנה. זה הכל. לא אני אישית אומרת "זין על המילה שלי" [אני בכלל לא משתמשת במילה זין אבל זה לא קשור.XD] פשוט זה תמיד קורה ולא משנה כמה ננסה שלום תמידי בין כולם זה לא יעבוד. זה לפחות מה שאני הסכמתי איתו...

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif בייב ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

אהובה, אבל אם כולנו נבוא בגישה של "אפשר לנסות אבל אין סיכוי אז בואו נוותר, כי בחייכם - זה לא הולך לעבוד." שתינו יודעות איפה היינו. מגרדות לאיזה מצ'ואיסט שעיר את הגב, בזמן שאנחנו יושבות בארץ לא לנו ובלי שום זכויות הילד או האדם או מה שלא יהיה. גם במועצת התלמידים [|חננה|] באו ילדים בגישות כאלו, ואני כמעט קברתי אותם בחיים
אסור להתייאש. ואם "בטוח שזה לא יעזור" [למרות שאני מוחה בתוקף למשפט הזה] אז בטוח שלא יזיק. אני מאוהבת בך P: [סתם רציתי להזכיר ^^"]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

אבל, ראית מה שהולך בשרשורים היום? את יודעת כמה זמן השבועה הזאת קיימת, כמה פעמים היא נפתחה וכמה שרשרו והתחייבו? ותראי את המצב כיום, ניסיתי, באמת..אני אישית שרשרתי ל
איזה 3 פעמים... ובלה. בקשר למועצת תלמידים.XD עזבי אותך, הצטרפי לארגון התלמידים.
[חפשי את הפורום.
] ואת כמובן יכולה לשלב בין השניים.
לא משנה, מיום ליום אני מתקרבת יותר לדעתו של אבא שלי שהכל כבר ישאר חרא.
זה נורא והכל..אבל לא יודעת להסביר את זה. אחרי שאני כמעט נמחצת בתור בגלל כל הבהמות שדוחפים מכל כיוון אני מחליטה לפרוש ולצאת. מתעלמים ממני בקופת מבוגרים, כי כמובן אני נערה. יכולתי לכפות יחס אבל חשבתי במקום זה להיות נחמדה. [וזה כמובן לא עזר. נפל למוכר כרטיס ואני הרמתי אותו והחזרתי לו, כאשר יכולתי לקחת לעצמי ד"א.] ובסופו של דבר העיפו אותי מהמתחם בלי הופעה ועם הפסד של 50 ש"ח ואני יודעת שאלה שנדחפו והתנהגו כמו בהמות נכנסו להופעה זה גורם לי להרגיש שאבדה כבר לא תקווה. וכככככלללללללל הדוגמה הזאת לא קשורה בשום אופן לפורום או לעצבים שלי היום. פשוט האופטימיות שלך הזכירה לי את הנקודה שבה איבדתי את שלי. אני מתה עליך מותק.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif את צודקת,

לפעמים הכל באמת חרא ואנחנו חושבים ששום דבר לא ישתפר בחיים, אבל זה רק לפעמים, גם אם יש הרבה לפעמים... נכון?
|הרצל| לא חסרים אנשים שהצליחו לשנות גם אם היה קקי. ואני אופטימית
[מקווה לא לאבד את זה.] מסנג'ר. אני חייבת לעשות מסנג'ר. אני אוהבת אותך כ"כ
ולמה לא דיברנו יותר במפגש, הא? הא? אוח. כוסיט אהובה שלי.D:

o0Invisible0o

New member
למה לא? כי ברחתי חזרה לאנשי גילמור.

את באמת חייבת לעשות מסנג'ר!
וטוב שאת עדיין אופטימית..אני כבר לא כל כך.><

meidl

New member
עוד כמה שנים כל אלו

שבינינו ואני באמת שלא מתכוונת לאף אחד יתבגרו קצת ויבינו כמה זה טיפשי ומטומטם תוותרו פשוט תוותרו.. אני לא רואה סיבות לריבים פה חוץ מאשר חוסר הבנה.. , אז פשוט תנסו להבין אחת את השניה . ולפעמים אנשים חושבים שמישהו מדבר אליהם בטון כזה או אחר וזה בכלל בלתי ניתן להוכחה כי זה פורום ואי אפשר להתבטא בטונים מסויימים.. אז תנסו להבין פשוט תבינו. וזהו.

למעלה