מישהי משתמשת בבסיס של cnd הToughen Up או בסטיקי? אני מתלבטת בינו לבין הזויה anchor אני אשמח לשמוע ממי שמשתמשת באחד מהם או שניסתה את כולם איך הם וגם אם יש מוכרים מועדפיםבאיביי להזמין מהם זויה וcnd
אישית, אני חושבת שאני בעייתית כי תמיד מתקלף לי משהו קטן תוך יום, ולא ראיתי שהסטיקי עשה שינוי משמעותי. אולי היא טיפה עזר, אבל בכללי אצלי תמיד יש בעיות בקצה של הציפורן.
וסופסוף מצליחה להאריך ציפורניים. אני גם אוהבת את הפורמולה שלו, מאד דלילה ונוחה למריחה. הוא טיפה מצהיב, ממש לא משהו רציני והעמידות של הלק איתו היא באזור 4-5 ימים יצא לי להשתמש גם בסטיקי ואצלי לא היה הבדל בעמידות של הלק בין שניהם.
שניהם מצוינים אבל אני מעדיפה את האנקור בגלל שאחרי ששמים לק עם ה CND בערך בלתי אפשרי להוריד אותו (גם עם אצטון!!) וזה לא משנה אם מדובר על לק קרמי או חס וחלילה גליטר.. כמובן שזה אומר שהבסיס עושה את עבודתו ומדביק את הלק לציפורן אבל אני שואלת את עצמי - עד כמה?!?!
היא אומרת שהוא גרם להתפצלות של הציפורניים.. נשמע לי הזוי, אבל זה הדבר היחידי שהשתנה בשיגרה שלה.. אז ככל הנראה הוא הגורם.. ודווקא עד היום שמעתי רק דברים טובים על המוצרים הנלווים של CND.