שאלת

Little b

New member
תתחדשי! ואל תשכחי לשתף בהשוואה ביניהם ../images/Emo13.gif

Little b

New member
אז קיבלתי את שלי היום

ריח חריף תקף את נחיריי עוד לפני שהוצאתי את הבקבוק מהמעטפה... מסתבר שהזמנתי את הסוג הישן יותר- שמכיל טולואן. לתומי הנחתי שכל חברה שמכבדת את עצמה כבר מזמן הוציאה את הרעלים מהפורמולות שלה אז אפילו לא טרחתי לבדוק. עכשיו בדיעבד נכנסתי לאתר החברה וראיתי שהבקבוק שהם מוכרים עכשיו נראה אחרת והוא כן 3-free. בקיצור, באסה לי. הולכת להזמין אחד חדש...

poynter

New member
../images/Emo7.gifוזה שוב פעם קורה

איך אני יודעת שמגיע השלב שבו מתחילות הציפורניים פשוט ליפול? זה מתחיל בהדרגה שבאחת נשבר קצת, אחת מתחילה להתפצל.. אבל הפעם הן פשוט הגזימו!
3 ציפורניים בבת אחת?! מה חטאתי? איפה שגיתי איתן? ואני שוב בדילמה שעמדתי בה לפני חודשיים - להשאיר ולחכות שייארכו? או להוריד הכל ולהתחיל -שוב- הכל מההתחלה? עצות וניחומים ייתקבלו בברכה..

Osnatz1

New member
תלוי איזה ציפורניים חח

כשנשבר לי באגודל אני לגמרי מתעלמת מזה, כאילו זאת אצבע לא קשורה לשאר חחח.. ולא רק מבחינת סוואצ'ים או משהו- אף פעם לא כלכך השקעתי בציפורניים של האגודלים.. אז שני אגודלים + אצבע אחרת כלשהי לא היו גורמים לי לגזור אבל 3 ציפורניים שהן לא אגודלים היו בהחלט גורמות לי לגזור עם כל הבאסה.. אבל את לא חייבת לגזור ממש עד הסוף, אפשר לקצר עד שההבדלים בין הרגילות לשבורות לא יהיו ממש ברורים

poynter

New member
חחחח יו גם אני בדיוק ככה עם האגודלים

האמת שנשבר לי אגודל ו-2 אצבעות, אבל באותה היד. הן נשברו ממש עד הסוף.. אז להשוות בין כל האצבעות לא כל כך אפשרי אלא אם כן אני מורידה הכל..

iefrat

New member
ניחומים וגם עידוד

ראשית, לקצר ועכשיו, יד עם אורכים שונים לא נראיתמטופחת. שנית, אולי צריך מחזק? תזונה טובה? הכי חשוב: בקיץ הציפרניים גדלות מהר יותר מאשר בחורף. קדיימה....בהצלחה ועוד טיפ: על ציפרניים קצרות אפשר להשתולל בלקים שלא תמיד הולמים ארוכות (למרות שאני שמה הכל גם כשהן ארוכות)

poynter

New member
היי את!

בזמנו גם אמרת לי לקצר, אני קיצרתי בגלל ששכנעת אותי
את צודקת זה נראה לא טוב.. והתזונה שלי לקויה זה משהו שהיה תמיד.. אני בטוחה שהכל נובע מזה וההשפעה ישר נוחתת על הציפורניים שלי, לצערי ואני שמה את כל הצבעים על כל האורכים..לא מפריע לי..פשוט חבל וכואב לי אבל אין ברירה - יאללה לקצר!

למעלה