שאלת

devilz

New member
חח גם אני

היו הרבה דברים שרציתי משם.. ועכשיו במקום להיות זול זה יהיה ממממממש זול:)

שאלת בסיס../images/Emo262.gif

מישהי משתמשת בבסיס של cnd הToughen Up או בסטיקי? אני מתלבטת בינו לבין הזויה anchor אני אשמח לשמוע ממי שמשתמשת באחד מהם או שניסתה את כולם איך הם וגם אם יש מוכרים מועדפיםבאיביי להזמין מהם זויה וcnd

Little b

New member
אני בדיוק הזמנתי את CND

מחכה שיגיע ואז אכתוב עליו ביקורת.

DaisyDuke

New member
אני משתמשת בסטיקי

אישית, אני חושבת שאני בעייתית כי תמיד מתקלף לי משהו קטן תוך יום, ולא ראיתי שהסטיקי עשה שינוי משמעותי. אולי היא טיפה עזר, אבל בכללי אצלי תמיד יש בעיות בקצה של הציפורן.

Dmorrigan

New member
אני משתמשת ב toughen up

וסופסוף מצליחה להאריך ציפורניים. אני גם אוהבת את הפורמולה שלו, מאד דלילה ונוחה למריחה. הוא טיפה מצהיב, ממש לא משהו רציני והעמידות של הלק איתו היא באזור 4-5 ימים יצא לי להשתמש גם בסטיקי ואצלי לא היה הבדל בעמידות של הלק בין שניהם.

Ultra marine

New member
ניסיתי את ה toughen up ואת האנקור

שניהם מצוינים אבל אני מעדיפה את האנקור בגלל שאחרי ששמים לק עם ה CND בערך בלתי אפשרי להוריד אותו (גם עם אצטון!!) וזה לא משנה אם מדובר על לק קרמי או חס וחלילה גליטר.. כמובן שזה אומר שהבסיס עושה את עבודתו ומדביק את הלק לציפורן אבל אני שואלת את עצמי - עד כמה?!?!

מ ס ט י ק

New member
יש לך עדיין את ה- CND או שהעברת הלאה?

הזויה אנקור לדעתי מצהיב לי קצת את הציפורן ואני רוצה לנסות את ה- CND

Ultra marine

New member
העברתי לאמא שלי

והיא אומרת שהוא גורם לציפורניים שלה להתפצל.. ממש מוזר..

Ultra marine

New member
זה מעבר לזה,

היא אומרת שהוא גרם להתפצלות של הציפורניים.. נשמע לי הזוי, אבל זה הדבר היחידי שהשתנה בשיגרה שלה.. אז ככל הנראה הוא הגורם.. ודווקא עד היום שמעתי רק דברים טובים על המוצרים הנלווים של CND.

דווקא לפי מה שאת כותבת הcnd מתאים

יותר למה שאני מחפשת, כי אני כן רוצה משהו שיחזיק את הלק ראיתי שכתוב שהאנקור הוא גם מחזק?

למעלה