שאלת רובאי

שני הביטויים לא מתאימים

כי שניהם לא נכונים
ואם כבר, הראשון יותר מתאים, כי הוא סותר את הטענה שכן היה... בכל מקרה, כמו שאמרתי, עכשיו כבר אין

עכשיו כן...

לפני כמה מחזורים גם יחידות אג"ם היו עושות שם... אב"כ, קרקל וכו' וכו'... עכשיו כבר לא...

aureliano1

New member
בואנה! יא צעיר!

" אני מסיים טירונות 05 ואחרי הכשרת מסלול יחידה (עורב) אני אהיה 07" יש לך עוד כל כך הרבה לעבור ולסחוב וללכת וללכת וללכת ... ... .. ... .. .. .אתה עדיין הולך ... . . .. . בואנה - לא נגמר הא? ... .. .. . .. .. סתם. אל תקח קשה פשוט אצלנו התחילו מסלול 5 חובשים (בשני צוותים) ובסוף רק שניים נותרו. חוסר מזל. מקווה שאצלך יהיה טוב יותר. אגב - אתה לא ירושלמי?

../images/Emo3.gif צעיר מת...

אני אסיים. דווקא הבנתי שאת החובשים מחזיקים בשיניים כי זה הקצאות וכו' ומטפחים אותם. לא ירושלמי.

aureliano1

New member
סיים סיים

אם יצא לך להיות באיזור ירושלים אז צור איתי קשר [email protected] נשב אצלי על הגג, נשתה תה\קפה\וודקה ונספר חוויות. הא, כן - המפק"ץ שלך מהצוות שלי - והוא יצור

aureliano1

New member
לא לא יקירי

אני מדבר על המפק"ץ של הצוות שלך - בחורים שמסיימים עכשיו את הקורס והם תותחי על ללא כל צל של ספק. אבל זה לא מפריע להם להיות יצורים בנוסף

aureliano1

New member
את שואלת את השאלה הזו?

שכחת את כל השיחות שלנו במסרים, הא?

aureliano1

New member
אני אומר רק דבר אחד

מיאמוטו מוסאשי לחש באוזני שכל הצנחנים (והעורבים במיוחד) הם יצורים

IrIsH BaBe

New member
תכתוב ספר

הרגת אותי עם הסיפורים שלך :) והצנפים שאני ראיתי, כולם אבל כ-ו-ל-ם בוא נגיד מייצגים את צה"ל בצורה הטובה ביותר

למעלה