היי אתה שם... למה נראה לך שאתה מדבר לא יפה??!!
B bery18 New member 22/9/06 #20 פשיייי איזה כבוד האם אני מדבר עם מישהו מצוות ישראל? אחחחח החברים שלי שנפלו מטייס, עשו פשיטה על הצוות הזה
פשיייי איזה כבוד האם אני מדבר עם מישהו מצוות ישראל? אחחחח החברים שלי שנפלו מטייס, עשו פשיטה על הצוות הזה
B bery18 New member 22/9/06 #33 היה איתי בקורס כמו שאמרתי, ואת צוות ישראל אני מכיר מעוד כמה חבר'ה, שהלכו ליחס"ר מה עם עמיחי המפק"צ השתחרר ?
היה איתי בקורס כמו שאמרתי, ואת צוות ישראל אני מכיר מעוד כמה חבר'ה, שהלכו ליחס"ר מה עם עמיחי המפק"צ השתחרר ?
A aureliano1 New member 22/9/06 #35 עמיחי? נראה לי שהוא לומד על חשבון הצבא והוא עוד ישוב אצלנו אגב לא קוראים לו דוד דב - אלא דוידוב.
G GGG12345 New member 22/9/06 #26 אתה הפזמניק המטורף? זה אתה!?!?!?!?!!?!?1? לאיפה נעלמת!?!?!?!?!?!?!?!?!'ךרקלי1#?!@#?!
A aureliano1 New member 22/9/06 #28 חחח! עזבתי את הבית חולים סוף סוף ועברתי הביתה. בינתיים אני 100 אחוז נכה צה"ל (זמני, כן?) וגיליתי שבגלל האחוז הגבוה על כל אזרח ישראלי שפוגש אותי ברחוב להשתחוות אז אם אתם פוגשים ברחוב יצור אפל שמתהלך ונראה כמו קוואזימודו תשתחוו מיד!
חחח! עזבתי את הבית חולים סוף סוף ועברתי הביתה. בינתיים אני 100 אחוז נכה צה"ל (זמני, כן?) וגיליתי שבגלל האחוז הגבוה על כל אזרח ישראלי שפוגש אותי ברחוב להשתחוות אז אם אתם פוגשים ברחוב יצור אפל שמתהלך ונראה כמו קוואזימודו תשתחוו מיד!
I IrIsH BaBe New member 22/9/06 #36 ואו מה זהההה כל הלוחמים שלנו יצאו מהמאורההה חג שמח אנשים עוד 5 שעות אני בדרכי לבסיס לסגור את החג השמח הזה כל ה-בייייייפ
ואו מה זהההה כל הלוחמים שלנו יצאו מהמאורההה חג שמח אנשים עוד 5 שעות אני בדרכי לבסיס לסגור את החג השמח הזה כל ה-בייייייפ