שאלת סקר- קריוקי.

havat

New member
השכונה לא משהו (נוה עמל)

אבל הקריוקי מגיע דווקא מהבתים היותר מבוססים כאן (אנחנו בבניין משותף, הקריוקי מגיע מדופלקס לרוב, לפעמים גם מווילה פה ברחוב, אבל אני חושדת שזו וילה שמושכרת למסיבות).
כאמור מוזיקה מזרחית. מזרחית עד שירי הלל והודיה בסגנון ש"ס.

shtaz

New member
אין לי מושג מה המעמד הסוציו אקונומי של השכונה

אבל יכולה להעיד שזו שכונה חדשה, הכל בתים חדשים ולכולם פה לפחות אוטו אחד אם לא שניים
אבל העיר עצמה היא פריפריה...

ופה יש רק מזרחית..
והנשק היחיד שלי נגד זה הוא להשמיע ברמקולים הביתיים שלי את "4 העונות" כדי למסך את הסיוט מתחת לחלון,

אחותי..

צר לי לאכזב אותך אבל בעיר שלך סלסולים זה המיינסטרים ואין לי בכלל ספק שיש שם המון קריוקי...
גם בשלי אגב. אם כי טפו בינתיים יש אבל ברמת הנסבל (והפתרון שלך לא ישים בשעות שהילדים ישנים)

shtaz

New member
ברור שזה המיינסטרים

לא היה לי ספק בכלל שלא אשמע פה אריק איינשטיין וחוה אלברשטיין

ודווקא הפתרון שלי ישים לילדים שלי .
הם, באופן מפתיע, נרדמים נהדר עם בטהובן לקטנטנים וויואלדי..
ובוכים כשיש ברקע עד 2 לפנות בוקר בכי מייבב ומסלסל....גזענים מלידה פה!

חוץ מזה אני מוציאה את המערכת למרפסת, וסוגרת את הדלת כך שאני שומעת בווליום סביר את הקלאסי, ומממסכת את הסיוט ובנוסף גם מפריעה להם..שזה בכלל בונוס..לאור העובדה שלא המשטרה או הפיקוח העירוני לא מזיזים את התחת שלהם לאכוף פה חוקים

מה שאת עושה

זה לא מפריעה להם (הם לא שומעים את הארבע העונות) אלא לכל השכנים האחרים, שעכשיו צריכים לסבול קקפוניה.

תמסכי בתוך הבית שלך. לא במרפסת.

צמרת1800

New member
לגבי המזרחית כבר סיפרתי

השכונה ממנה מגיע המפגע היא שכונה שנחשבת טובה + בעיר שסוציו-אקונומית היא ככה-ככה (יש ויש). יעני ערסים עם כסף
(צריך קסדה ? כי גם אם כן, אחרי הזיופים במזרחית/ערבית שסבלתי אתמול בלילה, אני מוכנה לקבל בברכה את מטח העגבניות ולקרוא להם ערסים!)
לדעתי הקריוקי מתבצע בד"כ בבתים פרטיים/דירות גן/פנטהאוזים, כי הרי צריך מספיק מקום כדי לארח את כל החבר'ה..ובדירות שיכון סטנדרטיות לא תמיד יש מקום

אני לאט למדה

שמצב סוציו-אקונומי בישראל זה משהו סובייקטיבי לגמרי

אני חושבת שאני גרה בשכונה סבירה.
מכיוון ימין אנחנו שומעים קריוקי מזרחי (או כמו שהבן שלי קורא לזה "המיללים").
מכיוון שמאל אנחנו שומעים קריוקי שנות השמונים (או כמו שהבן שלי קורא לזה "הזקנים").
לפעמים מהכיוון שמאחורינו אנחנו שומעים קריוקי מעורב (או כמו שהבן שלי קורא לזה "אלו שלא מצליחים להחליט").

לי באופן אישי הקריוקי לא מפריע, אני רואה בזה רעש של חיים. צפירות של מכוניות, משאית ברברס, אוטו שממתין למישהו ומשאיר מנוע דולק, מפריעים לי הרבה יותר. אבל בעלי שונא את זה. בימים של הקריוקי הוא מסתגר בחדר בכיוון הכי הפוך לרעש הקריוקי, אוטם את החדר, ושומע מוסיקה. (או כמו שהבן שלי קורא לזה, "אבא מתגעגע לאמריקה").

babybooms

New member
סובלים מאוד

מגיע מהשכן הצמוד לנו- שזה אומר כאילו הוא שר לי בסלון...

נגד בצבא עם מוזיקה של שוק....(מזרחי וגרוע מזה)

כן ולא

כן,
יש המון המון המון ערבי קריוקי ברחוב וברחובות סמוכים,
כשיוצאים מהבית הרעש בלתי נסבל.
לא,
לא ממש סובלים תודות לחלונות המצויינים שבעל הבית השקיע בהם + העובדה שברחוב יש שני שוטרים בכירים, כך שבדר"כ ב23:00 יש שקט ואפשר גם לפתוח חלון.

לגבי שאלות ההמשך:
1. הכל יחסי, לא מעמד נמוך יחסית לקרית שמונה... :p זו שכונה שרובה בתים פרטיים, וזו חצי מהצרה, ההילולות האלה נערכות בחצרות הבתים, אפילו לא בתוכם.
2. מזרחית, תמיד ובלי יוצא מן הכלל.

באמת? לא היה לי מושג...

כנראה שבשכונה שלי זה מעמד סוציואקונומי כל כך נמוך שאין לאנשים אפילו מערכת קריוקי...

(טפו טפו טפו)

כאמור, הכל יחסי...

בשכונה שלנו יש בעיקר אנשים שמצליחים להפיק את המיטב מהטבות המס
מעבר לזוועת הקריוקי שמקורה ב-2-3 בתים מסויימים, השכנים בהחלט נאים בעיני.
אני מאמינה שכשתקום השכונה החדשה חלקם הגדול יעזוב ודברים ישתנו, אני רק מקווה שאנחנו כבר לא נהיה כאן...

JoIIy Roger

New member
סבלתי

גרתי בשכונה בחדרה, שם עשו בערך פעם בשבועיים בדציבלים כאילו שזה אצלינו בתוך הבית. אמרתי שכל עוד שמדובר בפעם בשבועיים ככה אין לי בעיה עם זה. מסכימה איתך שמדובר במטרד רציני.
עברנו למושב ופה אין דבר כזה.

מסכימה שמדובר במכת מדינה. אחותי מספרת לי שיש אצלם באופן קבוע בתדירות גבוהה ואין מה לעשות נגד זה.

N i s h k i

New member
סבלנו גם סבלנו

כשהיינו בארץ.

אבל זו לא היתה תופעה... משפחה אחת בבית הסמוך שקבוע, בכל יום חמישי הרסה לנו את הערב.

מדובר בשכונה יקרה באחד המושבים דרומית לחיפה. משפחה נובורישית מזן הבלתי נסבל. אם המשפחה המעצבנת היא עו"דית מצליחה אבל אשה תת רמה במקביל. בית מדהים ויקר שלא תואם את איכות בני הבית.

הקריוקי היה במסגרת מסיבת בריכה עם אלכוהול וגם שילוב פירוטכניקה ועשן כך שגם אי אפשר היה לראות או לנשום כמו שצריך. סיוט!

אגם גם

New member
לא בשכונה הזו

גרים בשכונה מצויינת בגבעתיים ולשמחתי המפגע אינו נפוץ כאן. פעם אחת ובודדה בה שכן העז להוציא רמקולים החוצה לחצר והחל לשיר בקולי קולות תוך סלסולים, תוך מעט מאד זמן השכנים עטו עליו מכל הכיוונים וכמעט אכלו אותו חי. כמובן, עם פאסון כיאה לשכונה
הזמינו לו גם משטרה. צ'יק צ'ק קיפל את הציוד ומאז זה לא קרה שוב.
בדירה הקודמת בה גרנו לעומת זאת, באזור אלוף שדה ר"ג, סבלנו מזה חדשות לבקרים... היה מזעזע.

למעלה