שאלת סקר- קריוקי.

ליצולה

New member
גם פה אין לשמחתי

גרה בצפון רחובות הישן. יש פה בעיקר סטודנטים חננות של מכון וייצמן וזקנים...

foofoo77

New member
אנחנו כבר לא סובלים

כאן משום מה אין קריוקי (רמת השרון) כמובן שזה אוי תלוי שכונה או אוכלוסיה.
אבל בגבעתיים השכנים הצמודים לנו חיו בתוך הרמקולים והמגברים שלהם ושרו שירי שנות ה 50 ו ה 60 ולפעמים גם יותר חדשים.
זה היה סיוט שאין כמותו , באופן קבוע כל יום ב 21:30 אחרי שסיימו לצרוח אחד על השניה היו משתכרים ומפעילים המערכת והיידה לעבודה.

פעם אחת בשנתיים שאנחנו גרים פה

במסגרת מסיבת יום הולדת של ילדה, בשעות אחר הצהריים המוקדמות והסבירות (זה נגמר לפני שבע).

בכלל לא. לשמחתי הרבה.

אבל אנחנו גרים במקום שרובו שאנטי באנטי זה פשוט לא מתאים לאווירה פה.. בניגוד למרכזי ערים אני מניחה.

1Shir

New member
בלת"ק: אני במרכז ת"א ואין קריוקי.

לעיתים רחוקות יש מסיבות בבניינים באיזור אבל לא מגזימים עם הווליום ובסביבות 11 בלילה או קצת אחרי מחלישים לווליום רגיל. מדובר רק על סופי שבוע ולעיתים די רחוקות.

אני די בטוחה שלא עזרתי לך כי לא חידשתי לך משהו
אבל שיהיה

meedas

New member
חדרתים, ו**אנחנו** לא סובלים

אבל, וזה אבל גדול, אנחנו היוצאים מהכלל
יש המון חובבי קריוקי בסביבה הקרובה. לגמרי במקרה אף אחד מהם לא גר בנקודה שמרעישה אצלנו בתוך הדירה.
אני שומעת אותם כמעט כל ערב כשאני מוציאה את הכלבים לטיול, כל פעם מכיוון אחר

ניצן 29

New member
לא קיים במחוזותינו ואני רועדת מהפחד

שיגיע.
זה סתם טרנד של הקיץ האחרון.. קחי קצת לחורף לדעתי זה יעלם די מהר.

פעם בכמה חודשים

יש משפחה אחת בשכונה, ברחוב המקביל אלינו, שעושה קריוקי בקולי קולות. פניה למוקד הישובי פותרת את הבעיה. אם כי אנחנו והשכנים לא מתקשרים מיד אלא אחרי זמן מה כשהווליום לא שוכך. זה קורה פעם בכמה חודשים ומאוד נדיר בשאר הישוב.

shtaz

New member
מאז שעברנו לדירה הנוכחית

סובלים ובגדול
תופעה ארורה שלא הכרנו מעולם קודם

פלגיה

New member
אני לא

אבל אני יודעת שזאת מכת מדינה, בעיקר מאזני חברותיי הגרות בשרון, אבל גם במקומות אחרים.
(חלקם גם סובלים ממכות מואזין במקביל והשמחה רבה)

אצלנו בשכונה (וזו שכונה גדולה)

מתלוננים חדשות לבקרים בפורום של השכונה על קריוקי כזה או אחר.
האמת שמתלוננים גם על מסיבות רעשניות ולא רק על קריוקי.
אבל נראה שהנושא מאוד בוער בעיר שלנו שכן חוקקו חוק עירוני שאוסר על קריוקי ועל שירה עם מערכת הגברה בכל שעות היום.
אין לי מושג עד כמה החוק נאכף, אבל מה שבטוח אצלנו בשכונה רף הטולרנס לנושא נמוך מאוד!

yoyo10

New member
מה עדיף?

הקריוקי עבר דירה במקומו נכנסה משהיא שפתחה פנסיון לכלבים בדירת 3 חדרים(זה לא פחות סבל מהקריוקי)

krina

New member
אצלנו זו חתיכת מכה.

למזלי, הבניין שלי קצת יותר מרוחק אז אנחנו לעיתים רחוקות סובלים מהשכנה הערסית. בבניינים האחרים, שהם ממש רבי קומות - יש תלונות יומיות על מוזיקה עד אמצע הלילה.
מזעיקים משטרה, מוקד ומתמרמרים.
אין מה לעשות, כנראה שככה זה פני האוכלוסיה.

shmantz

New member
כשיש כזה בסביבה אני סובלת

אבל זה קורה בממוצע כ 4 פעמים בשנה,
אז קשה להגיד שאני סובלת מזה ביום יום

חנול

New member
בחיים לא נתקלתי

לא בעיר ולא בכפר. מצד שני, התארחנו אצל חברים בפרדס חנה, ומהבית השכן היתה זימרה מזעזעת..מצד שני, כיון שנתקלנו בזה לראשונה, זה הצחיק אותנו מאד. אני מתארת לעצמי שכשיגרה זה יכול לטמטם.

Noich80

New member
אצלנו מעולם לא היה.... בינתיים. עכשיו כשכתבתי

בטח יהיה.

למעלה