שאלת סקר- קריוקי.

גם פה סובלים

גם ברחוב שלי, גם רחוב של ההורים שלי וגם ברחוב של אחותי...יקנעם עילית...

מספיק אחד שיעבור לרחוב והוא הורס את ההרמוניה

כן....

אחרי 5 שבועות של שקט בחסות מרכז רפואי ת"א חזרתי הביתה- היום בבוקר היה לי האם-אמא של הקריוקי של בוקר שישי

לשמחתי-לא...

מצד שני-אני גרה שנייה מבית יד לבנים,אז כל פעם שיש פה אירוע/הופעה/טקס- אני שומעת כאילו זה בביתי שלי...

ובשביל הסטטיסטיקה

גם בחיפה ב-2 שכונות (אחת "טובה" השניה "עילאית ומתנשאית") כן היה אבל לא כל יום. רק פעם בשבוע

מאי26

New member
כמעט ולא (הרצליה הירוקה) אני חושבת שבשלוש

השנים שאנחנו גרים פה, נחשפנו רק פעם אחת למפגע. מה שכן, ביום הסטודנט, הבין תחומי מפציץ פה עם ווליומים שזה מרגיש כאילו יש הופעה אצלי בבית
.

אנחנו

ממש בקומה שלנו בבניין ממול. למרות שבסתיו הנוכחי היה שקט, נראה לי שהם הפסיקו להתלהב. מצד שני עבר לגור מתחתנו מישהו שמעשן במרפסת נרגילה ככה שבכל מקרה החלונות סגורים בערב..

אנחנו בעיר שלך

בשכונה אחרת, והאמת שאין פה בכלל בכלל קריוקי (מזל, כי אני מהמטריפים
את הבעל על זה ועכשיו עם כל האלימות מפחדת שילך להעיר לאנשים....)
אני חושבת שזה בגלל שאין לנו פה הרבה דירות גג/גן אלא בנייה ישנה.

שקדייה

New member
שאלת המשך לסובלים..

אלו שלא סובלים, מזלכם. או חכו חכו....

שאלות המשך לסובלים:
1 הם זה מגיע מכיוון שכונות שאתם מגדירים כמעמד סוציו-אקונומי נמוך יחסית או שזה אנשים כמוני כמוך..
2. איזה סוג מוזיקה זה?

מוגש כשירות לכל מי שמחפש לקנות בית חדש,
וכעונש לכל החארות שמרעישים- ככה נוריד לכם את ערך הדירות!

קליספרה

New member
שכונה ממוצעת, בעיר ממוצעת

עד השנה שעברה היו פה ושם מסיבות רועשות, אבל בהחלט מקובל ונסבל. בקיץ האחרון הפכנו "איזור מוכה אסון קריוקי",עד כדי כך שגם כאן עלה הרעיון של לעבור דירה. זה היה כל כך גרוע, שהרגיש כאילו מישהו השכיר את הגג הפרטי שלו לטובת ערבי קריוקי, משמע, בכל ערב של חמישי, שישי, שבת - הלכנו לישון אל תוך סיוט של זייפני כל העולם התאחדו, כל הגברים מסלסלים במזרחית וכל הבנות רוצות לגור איתו.

חיה קרן

New member
ואת נילס הולגרסן הם שרו לכם??

פעם אחת כאן בשכונה החדשה |טפוחמסהשומבצל|
אבל כשהיה- היה כבד.
כשהם התחילו לבכות ולילל את נילס לא ידעתי אם לצחוק או לבכות [אחת עשה ורבע, בלילה, והצופר של הניידת כבר נשמע פעם אחת]
כשהם עברו להופה היי כבר נחנקתי ותהיתי אם השוטרים הצטרפו אלייהם,
ואז נהייה שקט.
אבל לפעמים בלילה, כששקט , כשכולם ישנים,
מהדהד לי באוזן הגבר-גבר המיילל בקינה מסולסלת את הזמנתו המתחננת לנילס שיבוא איתו אל האור ואל השמש.

[בקריות, אגב, בלב שכונה עם רוב רוסי, היה ה-מון יללות קריוקי מזרחי-אלוהי, ברוך שפטרני]

קליספרה

New member
חחחחחחחחחחחחחח

רק בינינו
כנראה שיש פחות טולרנטיות למוזיקה מזרחית
אתמול הניידת הגיעה בארבע לפנות בוקר

Cafe Latte

New member
תשובה ל-2 - השאלה שצריכה להשאל היא -

האם אי פעם שמעתם קריוקי שהוא לא מזרחית?

כי אצלנו בשכונה זה רק אריק איינשטיין או חווה אלברשטיין

yoyo10

New member
אמת כן כמו שכתבי

חובב הקריוקי שכבר בר דירה
מאוד אהב א כוורת

שכונת ביניים בעיר סבירה +

חלק כמוני כמוך, חלק קצת שונים. עדיין מדובר במשפחה ספציפית כיון שמדובר בשכונה מאוד שקטה לטעמי.

yoyo10

New member
לפני השכן עבר דירה

הוא אהב לשיר בעיקר את המגפים של ברוך
דווקא הוא אהב שירי ארץ ישראל הרס אחד ואחד מהם מעמד בינוני

אנחנו סובלים מדי פעם

ואנחנו בשכונה מאוד נחשבת. אבל בכל שכונה יש כל מיני אנשים. אגב חברה שלי גרה בשכונה אחרת ונהנית מקריוקי קבוע של שירים ישראליים וביטלס וכאלה... עדיין זה לא כזה להיט כשלא בא לך לשמוע את זה.

לפחות זה לא מזרחית, אצלנו כשיש קריוקי זה

בעיקר מזרחית, המוזיקה שאני הכי לא סובלת, אם היו שרים לפחות ביטלס, הייתי נהנת, כי אני אוהבת מאוד את הביטלס.

למעלה