אני ובגדול...../images/Emo24.gif
לפני חודשיים בערך עברתי ניתוח לקיצור (טבעת) וזה פשוט הולך נהדר... אני כבר 23 קילו פחות ועוד היד נטויה, לא רעבה לא טורפת האובססיה למתוק חלפה (מי יודע אולי עוד תחזור והלוואי ולא) לעת עתה הכל הולך בדיוק כמו שצריך אזרתי אומץ עשיתי את הניתוח וכבר רואים עלי ובגדול. ירדתי מידה בנעלים מ- 39 ל- 38. חזיה חדשה שקניתי השבוע במשביר ממש הפתיע קודם הייתי 90E ועכשיו אני 85D, פשוט מדהים. ממזמן לא הרגשתי טוב עם עצמי, אני יודעת שעוד הדרך ארוכה ועוד נכונו לי משברים בדרך, משתדלת להתמיד ולהיצמד להוראות, וזה הולך נהדר. אפילו מלתחה חדשה כי הכל כבר גדול עלי התחלתי לרכוש, ירדתי כבר ב- 2 מידות וזה פשוט עושה טוב. מ- 58 ל- 50 זה גורם לי להעלות חיוך מול המראה. כל דיאטה ולא משנה איזה כמה ולמה צריכה לבוא מהראש, אני לפני הניתוח כמובן שעשיתי עבודת רקע וביררתי כמה למה ואיפה ומי המנתח והאם קיימות אופציות אחרות והגעתי למסקנה שאישית לי הכי מתאים הניתוח למרות הפחדים והחששות שהיו לי לפני (בגלל ההרדמה הכללית), היום אני מכה על חת מדוע לא עשיתי את זה כבר לפני שנה כאשר הנושא עלה במוחי. לקחתי גם לפני הניתוח כמה שיחות אצל פסיכולוג, ורק לאחר שהראש החליט והתנקה מכל הפחדים הלכתי לקראת זה, וזה בהחלט יכלה להיות כל דיאטה וגם בה הייתי מצליחה. אני יודעת שלסוג כזה של ניתוח יש הצלחות ויש כישלונות, כבר שוחחתי עם אנשים אשר הספידו את השיטה וטענו שאפשר אחרת וראיתי גם הצלחות ובגדול, כל אחד והגוף שלו, אני אישית מרגישה שעשיתי את הצעד הנכון ואני הולך צעד אחר צעד ובביטחה לקראת ירידה בטוחה ואיטית, לא רצה לשום מקום, לא מרעיבה את עצמי לא טורפת כל המחשבה על האוכל השתנתנה לחלוטין, ובשילוב של המון הליכה כמעט שעה וחצי בערב, ופעמיים בשבוע חדר כושר זה הולך להיות ניצחון בטוח. סליחה על התשובה הענקית, אבל שמחתי לשתף אתכם כי אני כל יום ניכנסת לכאן קוראת אתכם ובטוחה שכל מי שתירצה להתחיל בדרך חדשה תוכל ואף תצליח, כל פסיעה קטנה תקדם אתכם להשגת המטרה, אני לא הצבתי לי כמה אני רוצה לרדת למרות שהתחלתי ממשקל גבוהה מאוד של 128, אני יורדת לאט ובמתינות ולא מציבה יעדים - לאט ובטוח!!!!!! תודה על תשומת הלב ! (נ)ועהמאחלת שבוע טובה לכולן!