שאלת סקר לכולם..

Lotan14

New member
לא משהו מיוחד

הפעם הראשונה שפתחתי אי פעם משהו שהצריך ניק היה בדואר של נענע ושם הייתי חייב לכתוב ניק באנגלית אז ניסיתי לוטן והוא היה תפוס(מי היה מאמין) הגיל שלי היה באותה שנה 14 ולכן נוצר הניק שלי מאז אין לי כח לחשוב על אחד אחר ובגלל זה גם כאן הניק הוא אותו ניק

B e e p

New member
מכירים את להקת הג'ינג'יות?

אז הם התנגנו לי חזק בראש מתי שפתחתי את הניק, ומכאן הכינוי. beep me, beep me a hundred times

לחיים הכט יש פרסומת ברדיו...

שממצה בדיוק את הניק שלי....(פרסומת למירס) "בישראל מה שזמני קבוע ומה שקבוע זמני" מצד אחד חיפשתי משהו שיצביע על ארעיות ומהצד השני שייתן לי להתחמק מהרבה שטויות שאני עלול לכתוב... זה מה שיצא. כפי שסמתם
אני ארעי פה כבר ה ר ב ה זמן

לחיים הכט יש פרסומת ברדיו...

שממצה בדיוק את הניק שלי....(פרסומת למירס) "בישראל מה שזמני קבוע ומה שקבוע זמני" מצד אחד חיפשתי משהו שיצביע על ארעיות ומהצד השני שייתן לי להתחמק מהרבה שטויות שאני עלול לכתוב... זה מה שיצא. שמתם
וודאי שאני ארעי כאן כבר ה ר ב ה מאד זמן

חיבוקון

New member
כי חיבוק טוב וצמוד, כזה שמרגישים

את הגוף שלה נצמד לשלי בתיאום, כשהידיים שלי מלטפות את גבה, התחת שלה, השיער שלה, הצוואר שלה, נכנסות מתחת לחולצתה, כשהשפתיים שלי בתוכה ולשוני יונקת את לשונה. ואני מרגיש את ידיה עושות מה שאני עושה בתיאום מושלם איתי נו? חיבוקון זה לא ניק מתבקש???

Sefy

New member
זה השם שלי

רציתי שזה יהיה בעברית השם, אבל קצר מידי, אז רשמתי אותו באנגלית, מה גם באותה תקופה הייתי כותב רק באנגלית (אחחח כמה הייתי מעצבן את כולם
) כי לא ידעתי הקלדה עיוורת בעברית

shellush

New member
אצלי IT GOES WITHOUT SAYING

שום יצירתיות ושום סיפור מאחורי, כול חבריי קוראים לי ככה, אז....

Hendrixon

New member
ממש לא ברור, מאיפה הקוקי?../images/Emo13.gif

ואל תגידי לי שזה בגלל שאת מתוקה כמו אוריולז

אני רציתי פשוט גל

כי זה שמי האמיתי (השם הבדוי שמור במערכת). מן הסתם לא היה 'גל' פנוי וחיפשתי מלא קומבינות עם 'גל'. בסוף נשבר לי הזין ורשמתי לבן זונה הזה ש"שם המשתמש הוא גל ותעזוב אותי בשקט עם השטויות שלך!!". קיבלתי הודעה שהשם ארוך מדי אז נשארתי עם "שם המשתמש הוא גל". כתבתי בכרטיס שלי שלמצוא שם משתמש פנוי זה עינוי סיני...

נסיכת הגאות והשפל

מבוסס על הסרט "The prince of the tides"... הסרט נחמד, לא מי יודע מה, אבל אהבתי את הציוריות של השם. ואיכשהו זה היה נראה מתאים.

אצלי זה התחיל רע ... רציתי לשפוך

את הלב ובחרתי בניק "מרגישה איכס" כי ככה הרגשתי באותו רגע. אח"כ החלטתי להישאר כי "השכנים נאים בעיני..." ורציתי כינוי אופטימי יותר. רציתי החיים יפים, היה כבר תפוס. אז עברתי לחיים יפים יותר, יחסית למה שהיו קודם ...

למעלה