שאלת סקר לכולם..

לורי!

מתה עליו...
אחלה פנטזיה

לורן29

New member
תמיד רציתי

לזיין את לורי-מ"נשים קטנות" (נמוך, אני יודעת) ולורי זה קיצור של לורן ואני בת 29 ולכן=לורן29

לורן29

New member
אז רק לי היתה ילדות עשוקה

וקראתי "נשים קטנות"? לשאלתך, חלמונית יקרה-לורי זה בחור

לשלי יש סיפור טוב...

אני בארי במציאות וברבארי זה בטוח ! טוב נו לא כולם מכירים אותי ככזה... הקיצר בלאגניסט נוראי,חסר נימוס בדל"ת אמותיי,אוכל עם הידיים ורודף אחרי נשים עם נבוט,מכה אותן בראשן וסוחב אותן למאורה שלי...
מי כאן חושב שהוא (יותר סביר להגיד היא),מכירים אותי טוב בכדי להסביר לו למה ?!

free soul

New member
נשמה חופשייה.

שעושה מה שבא לה.. בלי חוקים בלי מישהו על הראש...

עניין הניק די מתיש...

ולא רומנטי... היה חי ניק אחר... היה תפוס - תרגמתי לעברית - היחה תפוס -שיניתי קצת - היה תפוס - שיניתי עוד קצת - היה תפוס - עד קצת - היה תפוס - עוד קצת - היה תפוס - עוד קצת - היה תפוס - עוד קצת - היה תפוס - עד... שהוספתי עוד חמה אחד! והצלחתי אז אולי זה לא מחוכם במיוחד ולא מלא בכוונות נסתרות אבל אחרי כמה דקות פשוט מה מצליח הולך!!!

batman

New member
שלי לא כל כך מיקרי

דבר ראשון, עוד מאז שגרתי בארה"ב , הגיבור האהוב עלי היה איש העטלף. עם השנים פיתחתי חיבה יתרה ללילה (לא לחיי הלילה) ולפעילות הירואית נסתרת (ארבע שנים כאחד מ"בחורינו הטובים") ברור לי שהניק שלי יהיה בהתאם לדמות החביבה עלי. אההה ועוד דבר נהיגה like a bat out of hell

P u s s i c a t

New member
ובכן.....

לא. אני לא שעירה. בכלל לא - תודה. אני גם לא הולכת על ארבע ביום יום, רק בלילה לילה ואם מבקשים יפה. אני לא מגרגרת, אבל לעתים גונחת. (בצוותא או עצמאית זה כבר סיפור אחר) אני כן שורטת. גם אם לא מבקשים. מודה. מלקקת בתאווה, ולא רק חלב. אבל אני מזמן לא גורה. אז למה - אתה שואל? ובכן - הכל התחיל מפורטל אחר, שבו חיפשתי ניק מתאים לכניסה לפורום בעלי חיים בשאלה לגבי החתול שלי. חתלתולה היה תפוס אז בחרתי בזה. כשנמאס לי מהניק הקבוע שלי בתפוז עברתי לניק הזה. לקח לי קצת זמן - אגב - לקלוט את הקונוטציה. לא מתוך נאיביות (כן, בטח, נאיבית, רק אני...) פשוט אני כל כך מחוברת לקטע של החתולים שלא קישרתי. היו המון רמיזות, והקנטות, עקיצות, הצעות, הזמנות בעקבות השם שהשתמע להרבה כמשהו נורא מיני. להגיד לך שכעסתי? ממש לא שנעלבתי? נהפוך הוא. החמיא לי בעיקר בזכות התוכן והניסוח של חלק מהפונים.

2ודדה

New member
בדידות..

חשבתי על ניק שיאפיין מצב נתון.. הבדידות תקפה אותי הייתי חייבת לפרוק מעלי.. ולא יכולתי לעשות זאת בשמי האמיתי <סיבותיי שמורות במערכת
> וראיתי ניקים עם שילוב של מספרים שמזכירים אותיות.. ואהבתי.. זהו סיפורי

2ודדה

New member
לא רוצה..

אני עדיין מתחברת לכינוי שלי.. הבדידות לא עזבה אותי לגמרי.. למרות שאני מנסה להיות חיובית ואופטימית.. מדי פעם זה תוקף.. עכשיו למשל.. עוד שעה עד שיחזור.. ואני עסוקה.. יש לי ים דברים לעשות.. אבל לא מצליחה להגיע אליהם..

2ודדה

New member
אני לא צריכה רחמים..

לא ממך ולא מאף אחד אחר.. נכון שיש מישהו בחיי.. אבל רק מי שנמצא בזוגיות ומרגיש לבד יכול להבין אותי כאן.. רוב הזמן הוא לא בנמצא.. ורוב הזמן אני מרגישה לבד.. לפעמים כואב יותר להיות לבד כשאנחנו בזוגיות שבצורה מסויימת קושרת אותנו ומונעת מאיתנו לחפש את הביחד במקום אחר..
מבינה?

emh

Member
ראשי תיבות...

של השם שלי. פשוט תמיד אהבתי את הצליל של זה.

למעלה