שאלת סקר לכולם..

הגנטלמן

New member
שאלת סקר לכולם..

שלום חברים מעניין אותי לדעת למה, מדוע וכיצד עלה לכם בראש לקרוא לעצמכם בניק שבו אתם משתמשים?? נניח למישהי יש ניק כזה: "בולעת השרמוטה" אז מזה ניתן להסיק כי היא בולעת? כי היא שרמוטה? כי היא שתיהן? או כי היא רצתה להיות מקורית (עלק..) אז שאלתי היא, מדוע הניק שלכם הוא כפי שהוא? הרי בטח לכל אחד כאן יש סיפור על כך משלו... לא?

הגנטלמן

New member
מצחיק מאוד..

העלבת את הגנטלמן!! אבל היות ואני גנטלמן אסלח לך.. הסבר לגבי הניק שלי אתן כמובן בסוף... so dont worry

גלית35

New member
הניק הנוסף שלי פה הוא../images/Emo20.gif

1ציפורה והוא איתי מהיום הראשון שלי בפורומים עוד בIOL כשעברתי לתפוז עברתי לשם שלי-לפה נכנסתי עם ציפורה כי חיפשתי מישהו שנעלם לי וידעתי שאם יראה את הניק הזה הוא ידע שזו אני... והאמת שנמאס לי מהניק ההוא ולהחליף כל פעם יוזר אבל בגלל שגם אחותי הקטנה מסתובבת פה בתפוז אני עוד מידי עפם משנה לניק ההוא.

shellush

New member
איזה שיעורי בית, יפה אדוני השוטר ה

וירטואלי שלנו!! ואכן איש תוכנה עם הרבה תוכן.

ותודה לשלי, מזכירת הפורום הנאמנה |

שלי
עזבי הכל, ובואי... ( מהימים הטובים של זהו זה ועוד בשחור לבן )

shellush

New member
אם כבר מזקירת, בבקשה ממך../images/Emo8.gif

כן, כן, חמודי איתך אבוא לכל מקום, לאן אתה רוצה שאבוא מאמי, לאן?? JUST SAY THE WORD

nescafe

New member
אז ככה,

כשפתחתי את היוזר, השם שלי היה כבר תפוס...בדיוק הכנתי נסקפה...ומאז השאר הסטוריה..

avshalomat

New member
יו פלורה איזה שם יפה

כמו פלורידה, שנכבשה שנבזזה, שעובדה מחדש בחלומו של ספרדי, שחלם על על תבלינים מהודו

לורן29

New member
תמיד רציתי

לזיין את לורי-מ"נשים קטנות" (נמוך, אני יודעת) ולורי זה קיצור של לורן ואני בת 29 ולכן=לורן29

או! זה שירשור בדיוק בשבילי

טוב, אז האמת היא שבפעם הראשונה שנכנסתי להרשם בתפוז, רציתי לכתוב את השם שלי, שהוא - קרן. אבל שם המשתמש הזה היה כבר בשימוש ורציתי לשאול שאלה חשובה (לא פה, בפורום אחר שקשור לבע"ח), כך שכבר לא הייתה לי סבלנות לחפש ניק דומה אחר (לא חשבתי בכלל שאני אמשיך להשתמש בניק הזה יותר מפעם-פעמיים). בקיצור, הניק הזה לא משהו ואני יודעת שהוא גם נשמע לא הכי רציני בעולם (הרבה פעמים בעבר חשבו שאני "טרולית"...
) אבל עדיין אני לא רוצה להחליף אותו, לכן אתם תאלצו להתעלם ממשמעות הניק שלי ולקחת בחשבון שהוא נכתב בשעת מצוקה קשה :))) אולי עכשיו כל העולם ואישתו יפסיקו לשלוח לי מסרים בכדי לשאול "למה למה למה? את לא ישנה בלילות אה?"...

Sefy

New member
למה את לא ישנה בלילות ??

אפשר לטפל בזה את יודעת, אלה אם כן את רואה את פרדי קרוגר

חחחחחחחחחח...

תודה, אבל לא תודה, סרטים מסוג זה אני לא מכניסה אלי הביתה... (לפחות עד שיהיה מישהו שישמור עלי..
)

למעלה