שאלת סיווג להקות

ran 15

New member
שאלת סיווג להקות

איזה תחום נכנסת כל אחת מהלהקות הבאות...אני בחיים לא יתפוס אבל טוב לדעת. -> דרים טיאטר -> סקורפיונס -> דייר סטרייטס -> איירון מיידן -> קולדפליי ->evanescence ->Guns N' Roses ->police ->Red Hot Chilly Peppers ->R.E.M ->Seal ->gregorian אני לא מבין מה זה פרוגרסיב פיוז'ן מטאל רוק כבד רוק , מי ומה מגדיר כל דבר ולמה ?.... סתם מתוך התעניינות , אלה כמה מהלהקות \ מבצעים שאני נהנה לשמוע והייתימאוד שמח לדעת לאן הם משתייכים... תודה

Aviraman

New member
לפי דעתי

דרים טיאטר - פרוגרסיב מטאל סקורפיונס - הארד רוק דייר סטרייטס - לא יודע איירון מיידן - הווי מטאל קולדפליי - רוק evanescence - רוק חדש כזה (שנות ה90 ומעלה) Guns N' Roses - הארד רוק (לפעמים אפילו מדורגים כמטאל) police - לא יודע, אותה קטגוריה של סטינג, לא יודע איך להגדיר. Red Hot Chilly Peppers - רוק אלטרנטיבי יחסית R.E.M - אין לי מושג Seal - כנ"ל gregorian - כנ"ל.

ringo rulz

New member
הווי מטאל? ../images/Emo6.gif

צוות הווי בידור במלון עושה מטאל?

Y036

New member
לא ממש מסכים, כמה "תיקונים"

קולדפליי - רוק קל אוונסנס - אימו, רוק רד הוט - רוק פ'אנק. מאיפה הבאת את האלטרנטיבי? REM - רוק-פופ כזה

terje

New member
לא מסכים

REM לא עושים "רוק פופ כזה", לדעתי זה יותר "רוק פופ יותר " יותר אהה וקולדפליי זה Rock - Alternative - Pop www.myspace.com/Coldplay ככה הם הגדירו את עצמם, לך תתווכח... ותאמת משם באה ההצלחה שלהם, הם הוגדרו ע"י תחנות הרדיו כ"אלטרנטיב" ומשם מצאו את דרכם מעלה, ויש הטוענים שאילו היו מקטלגים אותם אחרת הם לא זוכים לכזו חשיפה ע"י התחנות בארה"ב, לך תבין..

דרים - פרוגרסיב רוק... לא מטאל

איירון מיידן, רוק כבד קולדפליי, רוק פופ, לא ממש רוק אוונסנס, מן מטאל גוטי כזה RED HOT - רוק פאנק כזה...

WinterZ

New member
כן כי אלבומים כמו

Awake, Train of Thought, Scenes From A Memory ו-Falling into Infinity הם לא מטאל.

RoieL

New member
אני שומר מסורת

חלק מהדברים אני עושה והרוב לא

RoieL

New member
זה יצא הפוך../images/Emo3.gif

את רוב המצוות והמנהגים אני מקיים. חלק לא, כמו מחשב.

RoieL

New member
לא ממש

פשוט חצי מההורים (
) דתיים וחצי שומרי מסורת ואני מקמבן
אגב, לא ממש קשור, אבל אני שומע עכשיו את שיר המחירון וכבר שכחתי איזה סולואים מעולים יש שם.

Y036

New member
דרים תיאטר

פרוג מטאל. נכון שלפעמים יש שירים יותר "קלים". בואו נגיד שהכי הרבה הם פרוג, אח"כ מטאל.

למעלה