שאלת נעליים ו endless

littlerunaway

New member
כן, ראיתי גם את זה.

עדיין נראה לי חסר פואנטה לתת טבלת מידות אחת לכל הנעליים וכל החברות השונות.

Bacio

New member
עונה על endless במרוכז

1. טבלאות מידות: הטבלאות שלהם זה סטנדרט כללי, ולא עבור מותג מסויים. כדי למצוא מה המידה שלי, אני נעזרת בהערות ובביקורות (כפי שכבר מישהי ציינה), אופציה נוספת היא לחפש באתר המותג אם יש להם טבלאות ספציפיות שלהם (זה עובד לי יפה עם מותגים באסוס, ועם נעלי ילדים ב- endless), או במידה והמותג נמכר בארץ, פשוט למדוד כמה זוגות כדי לדעת מה המידה.

2. משלוח: המשלוח עולה עשרה דולרים בקנייה עד 125$ (לפי הבדיקה האחרונה שלי), וחינם מעל.

3. מיסים: ל- endless כחברה מבית אמזון יש שירות של גביית מיסים מראש. הם מבטיחים שבמידה והמיסים בפועל נמוכים ממה שהם גבו, הם מזכים על ההפרש. במידה והמיסים בפועל גבוהים ממה שהם גבו, הם סופגים את הפער. אני כבר זוכיתי פעם אחת על המיסים (באיחור אופנתי של שנה, אבל מה זה משנה), ובפעם אחרת אני יודעת שהמיסים שנגבו בפועל (לפי הנציגים של DHL) היו פי שניים ממה ששילמתי.

4. שילוח: השילוח הוא דרך DHL (בלבד), מה שאומר שהחבילות מגיעות תוך 4 ימים מרגע ההזמנה (אני תמיד מזמינה בימי שני, ואז החבילה אצלי ביום שישי בבוקר).

5. החזרות: אם מחזירים להם נעליים, הם מחזירים גם חלק מעלות המשלוח (אני זוכתי בחמישה דולר, שזה כנראה היה יותר מחצי מהעלות בפועל).

אם יש עוד שאלות, אני אשמח לענות מהידע והניסיון שלי.

littlerunaway

New member
עוד שאלה

במידה ולא נוספו שום מיסים בהזמנה, יש מצב שאני אצטרך לשלם עוד משהו אם עלות ההזמנה יחד עם המשלוח היא 50$?

Bacio

New member
נראה לי שלא

זו ההתחייבות שלהם, שאת עושה את כל עסקייך מולם, ומשלמת מראש הכל.

מצד שני, כל ההזמנות שלי היו מעל הסף הקובע לענייני מכס (שזה 75$).

למעלה