שאלת נעליים ו endless

littlerunaway

New member
שאלת נעליים ו endless

אני מחפשת בנירות סנדלים חומות עם עקב קטן. משהו פשוט, קלאסי (בלי אבנים או נצנצים למינהם) ואיכותי (לא טוגו או נעלי מרקו או משהו בסיגנון). קניתי ממש לאחרונה סנדלים שחורות של naturalizer ואני מתה עליהם אבל אתן מכירות את הפעמים האלה שסנדלים שחורות פשוט לא הולכות עם שאר הצבעים של הלבוש? יש לכן אולי המלצות איפה אפשר למצוא עד תקציב של 250 ש"ח בערך (אם הקח בחשבון הנחות של סוף עונה וכו')?

לגבי ENDLESS, מצאתי שם כמה זוגות שנראים לי אבל אני פוחדת לקחת סיכון על המידה. יש להם את אותה טבלת מידות לכל הנעליים באתר ונראה לי שזה די מפספס את הפואנטה של טבלת מידות כי לחברות שונות יש לעיתים מידות קצת שונות (אצלי זה נע איפשהו בין 37-39). אז איך בוחרים מידה?

Cafe Latte

New member
חח היתכן שגם את שואלת על Endless?

מישהי קנתה שם?
למה יש מסים כל כך מפלצתיים ביציאה?
אני רוצה נעליים יקרות מלכתחילה .. אבל המס, שערורייתי ... 50$.
מה זה?

littlerunaway

New member
לפי מה שהבנתי

המס הזה אמור לכסות את כל המיסים שאת עלולה לשלם פה ואם בפועל המיסים יותר נמוכים ממה ששילמת את מקבלת החזר. אבל מרגיז שזה תקף לכל הזמנה, גם אם אני מזמינה נעליים ב-30$ שלא אמורים להיות עליהם מיסים בכלל.

Cafe Latte

New member
כן, השאלה כמה מס אני באמת אשלם,

על מנת לדעת אם אקבל החזר או לא?
איך מחשבים דבר כזה?
הנעליים עולות 170$.

littlerunaway

New member
על סכום כזה

אני מניחה שיש מע"מ (17%?). זה יכול להיות תלוי גם בצורת המשלוח, שיחרור ממכס או משהו בסיגנון. אני לא כל כך מבינה בדברים האלה. מעולם לא הזמנתי מהם. אבל אני סקרנית איזה נעליים בחרת בסכום הזה?

Cafe Latte

New member
חח
נעליים של fly london.

הם יקרים להחריד, אבל טובים מאוד.
בארץ יש אותם בסטורי, ובעוד כמה חנויות בוטיק (פעם גם היה ברונן חן, היום כבר לא).
http://www.endless.com/FLY-London-W...riations=1&fromPage=cart&refURL=/shoppingCart

littlerunaway

New member
יפות יפות

אני לא מתקרבת לעקבים כאלה אבל נראות לי סקסיות בטירוף.

littlerunaway

New member
יפות יפות

אני לא מתקרבת לעקבים כאלה אבל נראות לי סקסיות בטירוף.

perspona

New member
אתה יכולה לנסות גם את buyamerica.co.il

קודם כל נעלים מטריפות.
לי יש נעלים של fly london שקניתי לפני 7 שנים בשופרא. ואני ממש אוהבת אותן והן פשוט נשארות שמורות ומדהימות. קניתי כמה עשרות נעלים מאז וזה לא מתקרב אפילו.
כל דבר שאמזון שולחים את יכול להביא דרך buyamerica. יש להם אפליקציה שנותנת לך את המחיר הסופי כולל המיסים.
במקרה של נעלים עד 320$ משלמים רק מע"מ על הנעל והמשלוח. זה מגיע ממש מהר וזה כיף.

http://108.171.184.120/am.php/shop=...sr=8-1&keywords=FLY+London+Women's+Benny+Pump

מרים 882

New member
בתור חובבת נטורלייזר,יש להם סנדלים

חומים קלאסיים,המחיר לא יותרמ200ש'
ראיתי גם באלדו וגזית

littlerunaway

New member
טוב, אז הזמנתי 2 זוגות סנדלים

הנזק 200ש"ח (50$). מקווה שאני לא אצטרך לשלם מעבר (לא הייתה שום תוספת מס במחיר הכולל).

wasaby

New member
יש שם לחלק מהנעליים דירוג

(תלוי במי שקנו לפניך) איך הן התאימו לאנשים מבחינת הרוחב והאורך.

אבל לא הייתי מסתמכת יותר מידי על הטבלת מידות שלהם. אני בדרך כלל מידה 9 ובטבלה שלהם יצא שאני צריכה להיות 9.5 או 10, הזמנתי 9.5 והוא היה ענק.
בלי קשר עוד לא קיבלתי החזר על המיסים, אבל מישהי כתבה פה שהיא כן קיבלה.

littlerunaway

New member
האמת שקראתי את הביקורות.

באחד מהזוגות שהזמנתי היה רשום שעדיף להזמין חצי מידה פחות וזה מה שעשיתי. בינתיים אני מקווה לטוב. כל זוג עלה 20$ כך שהנזק לא חמור ומקסימום ננסה להחליף או להחזיר.
כמה זמן לוקח להם להגיע בדרך כלל?

wasaby

New member
לא רק הביקורת המילולית

כי לא לכולם יש כח לתת פידבק מילולי.
בצד ימין למעלה יש דירוג באחוזים כמה אמרו שזה מתאים

למעלה