שאלת מערכת

Sister Grimm

New member
שאלת מערכת

אני מתחילה משפטים משולב עם ספרות אנגלית השנה, באונ' העברית. כבר הבעתי התלבטויות שונות ומשונות לגבי הלימודים כאן ובפורומים השכנים, כי יש לי כל מיני שאיפות לתארים מתקדמים באנגלית, אבל בינתיים החלטתי להתחיל ללמוד השנה ולראות איך אני מרגישה בהמשך. השאלה שלי כרגע היא כזאת: ויתרתי בינתיים על לקחת אנגלית ראשי ולימודים קלאסיים משני, שזו אופציה שמאד קסמה לי (גם כי היא מהווה יתרון בתארים מתקדמים באנגלית). האם העובדה שאני עושה משפטים-אנגלית אומרת שאני לא יכולה לקחת קורסי בחירה בקלאסיים? אני יודעת שבדרך כלל כן לוקחים קורסים מחוץ לחוג, אבל התואר המשולב הוא 170 נ"ז, אז אני לא בטוחה אם אפשר לדחוף לשם עוד כל מיני קורסי בחירה לא קשורים. ואם איכשהו אני מצליחה לכסות לאורך התואר את כל לימודי החובה של קלאסיים כחוג משני (סה"כ 32 נ"ז), אני יכולה לקבל תואר גם בזה? יש כזה דבר "תואר משולש"?
אני מבינה שאני מנסה לרקוד על מליון חתונות, לאכול עוגות ולהשאיר אותן שלמות ועוד מטאפורות מהסוג.
פשוט מחפשת דרך למצות את האופציות שלי ולהרגיש שעשיתי את הויתור הכי קטן שיכולתי, כי על משפטים אני גם לא רוצה לוותר כרגע. ותודה כמובן!

n i e m a n d

New member
אין לי תשובה אמיתית לתת לך, אבל...

אני רק רוצה לומר שזה מגניב שבחרת ללמוד גם בשביל המקצוע וגם בשביל הנפש. ספרות אנגלית זה אחלה

למעלה