שאלת כללי מסלול

z x 7 r

New member
מה הקשר התנשאות. אין שום התנשאות ולא נעליים. מה שכתבתי

זה שצריך להפעיל שיקול דעת - הנה למעלה ממליצים לך לעבור ליד במהירות - בהצלחה, תעשו מה שבא לכם.

אולי סתם אין לי חוש הומור

אבל הרמיזות על הנהיגה נראים כמו התגרות.
אבל העיקר זה התוכן. חשבתי שמובן מאליו שהסיטואציה הזאת עשויה להתעורר רק כשיש לחץ. או שהמסלול צר או שיש עומס של גולשים. כך שהברירות הן או לזחול אחרי או לבצע עקיפה צמודה. אבל אנבתי את הפטנט שלך לעשות רעש למשוך את תשומת ליבו/ליבה שאני בא.

marceloros

Member
מנהל
העיקר שיצא מזה משהו שימושי

תלוי

אם אתה נכנס בו מאחור - אשמתך
אם אתם באותו מפלס, אתה גולש כלפי מטה והוא נכנס בך מהצד כי הוא גולש לרוחב המסלול -אשמתו.

לפעמים שניים גולשים בערך באותה מהירות, עושים סיבובים בפאזה הפוכה, ונכנסים אחד בשני צד אל צד. לפעמים שניים מנסים לעקוף גולש איטי, שני העוקפים מתמקדים בנעקף ולא שמים לב לעוקף השני ושני העוקפים מתנגשים.

חשוב להיות עירניים כל הזמן ולא להיתפס לשאננות. לקרוא את המסלול, להיות מודעים לשאר הגולשים בסביבה. המזל שהרוב גולשים בצורה צפוייה ואפשר לתכנן את המהלכים שלך בהתאם לתנאי המסלול.

אני אגיד לך מה החוק - אתה תמיד אשם!

צריך להיזהר כשאתה זה שמאחורה, וצריך להיזהר כשאתה מזגזג ולשים לב מה בא מאחוריך, ואין תירוצים. אם נתקלת - אתה אשם - סימן שלא נזהרת מספיק! זה החוק שצריך להנחות אותך.
&nbsp
בשבוע שעבר עקפתי מתחילה ממש בקצה של רוחב המסלול. לפי זווית הסיבוב שלה, היא היתה אמורה להשאיר לי שני מטר לעקיפה מימין. אבל מה לעשות והיא לא הצליחה להשלים את הסיבוב, ואני הייתי במהירות 50-60, והחלטתי במקום להתנגש איתה לעוף הצידה ולגלוש כמעט אנכית על צלע ההר. היה נחמד...

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

א. מרשים וכל הכבוד על ההחלטה שלקחת. למרות שהתנגשות ב 50-60 נשמע גם רע. בלי קשר למי אשם. איך נגמרה הגלישה האנכית אגב?

ב. למרות שאין חוק נגד זה או שאני לא מכיר חוק כזה אני לא חושב ששניכם הייתם צריכים להיות על אותו מסלול מלתחילה. או שהמתחילה לא הייתה אמורה להיות שם או שאתה לא. ואם מסיבה כלשהי גולש מנוסה מגיע למסלול של מתחילים הוא צריך לנקוט במשנה זהירות בדיוק בגלל מקרים כאלה. למשל איפה שמסלול אדום או שחור נגמר בקטע של כחול או ירוק, נהוג מאד להאט. בדרך כלל יש גם שלטים. המורה שלי באבוריאז היה תמיד צועק לאלה שהיו דוהרים מהר מדי על כחולים ראלנטיסז, ראלנטיסז.

זה לא באמת חוק, זה חוק שאני חושב שכדאי לאמץ

החוק הזה לדעתי נכון גם לחיים. יש כאלה שמתלוננים תמיד איך דופקים אותם, ואצלי בחיים - אם דופקים אותי, אני אשם שלא נזהרתי מספיק, ולא ידעתי לאתר את הסכנה.
&nbsp
לגבי המסלולים, בצרפת יש לפעמים מסלולים כחולים שהם כיפיים, עם תלילות סבירה, עם שלג טוב ומהירים מספיק. אני הכי אוהב לצבור מהירות במסלולים כחולים, כי שם יש לי הכי הרבה ביטחון. המסלול גם לא היה עמוס כל כך. האירוע הזה כלל סתם ביטחון מופרז בצירוף קבלת החלטות מוטעית שלי.
&nbsp
&nbsp

עכשיו הבנתי אותך

כן, זה כלל כל נכון. ובכל זאת, שומר לעצמי את הזכות להתבכיין, לקטר ולהתקרבן ולא לקחת שום אחריות אישית כשאין שלג.

marceloros

Member
מנהל
אויי ויי ספר נמק והרחב, מאוד מעניין

ואם היית לומד ממני, בגולשת נכנסים...אח"כ מסיימים בחיבוקים בע"ה אם יצאתם לשלום.

חחחחח...

מה שקרה אחר כך, זה שעפתי על ההר, וכמובן נפלתי והתדרדרתי חזרה למסלול.
&nbsp
הבחור שהיה ביחד עם הבחורה גער בי שהפחדתי את הבחורה, ושהיא מתחילה ואיך אני עושה דבר כזה, פויה. התנצלתי בפני שניהם והמשכתי הלאה

הבן אדם מסכן את החיים שלו להציל את הגברת ובמקום תודה?

באים אליו התלונות? זה יכול לעצבן קצת. ואם דבר כזה מפחיד אותה, אני מסתכן בקביעה על דעת עצמי שהיא בענף הספורט הלא-נכון.

skiforce

New member
ומה עם כל הנהגות שמלחיץ אותן שיש עוד מכוניות בכביש??

למעלה