תקרא טוב את מה שfinger trip אמר זה טעות מה שעשית!
ט טלמון סילבר New member 15/12/02 #14 אפשר בבקשה לתרגם לעברית? איך יכולים לעבור שני קווים מנקודה כלשהי, ולא להיות נחתכים (באותה נקודה)? "הקווים" חייבים להיות ישרים?
אפשר בבקשה לתרגם לעברית? איך יכולים לעבור שני קווים מנקודה כלשהי, ולא להיות נחתכים (באותה נקודה)? "הקווים" חייבים להיות ישרים?
י ישראלי עצבני New member 15/12/02 #16 כן הקווים חייבים להיות ישרים! בוא אני יראה לך דוגמא: רואים? עכשיו צריך להעביר ככה (4 קווים) מכל נקודה כדי שהם לא יחתחו זה את זה!
כן הקווים חייבים להיות ישרים! בוא אני יראה לך דוגמא: רואים? עכשיו צריך להעביר ככה (4 קווים) מכל נקודה כדי שהם לא יחתחו זה את זה!
ט טלמון סילבר New member 15/12/02 #20 זה לא בדיוק בעברית, אבל בערך הבנתי למה הכוונה, ואחכה לראות את הפתרון.
י ישראלי עצבני New member 15/12/02 #21 טעות קטנה שלי... הנקודות לא חייבות להיות מסודרות בצורת מלבן! אפשר לסדר אותם איך שרוצים
F Fingertip New member 16/12/02 #30 הנה ניסוח נוסף לבעיה... שרטטו את הקליק מסדר 6 בצורה שבה אין זוג קשתות נחתכות. אהד.
F Fingertip New member 16/12/02 #31 רגע! משהו כאן לא בסדר... בציור שהובא כאן אין קו בין כל שתי נקודות! הממ... אהד.