אני ממש לא מתרגש מויסטה.
וגם לא מלינוקס או XP או אפל. אני מתרגש מדברים אחרים בחיים, לא ממערכות הפעלה : ) תראה, לי אישית ויטסה טובה ולכן אני לא מחפש משהו אחר. תוכנות רבות שאני משתמש בהן לא פועלות על לינוקס או אפל, ולמרות שזה כיף בשישי שבת, ביום יום אין לי רצון להתעסק יותר מידי עם אמיולטורים והתאמות. אני צריך מחשב שמריץ את מה שאני צריך. אני יודע שיש אלטרנטיבות ללינוקס ואפל, אבל זה לא אומר שאני לא יכול לבחור באלטרנטיבה של מיקרוסופט. אני לא מעודד ולא לא מעודד לעבור לויסטה. או לאפל. או ללינוקס. אני מציג עובדות והתרשמות אישית, ושכל אחד יעבוד עם המערכת שנוחה לו. אין שום בושה בלהודות שלינוקס נוח, או שויסטה נוח. הכוחנות מגיעה מחולשה של אנשים. אף אחד לא ימות אם הוא לא ישחק HALO 3. אבל מי שבוחר כן לשחק שלא יבכה לי על כוחנות של מיקרוסופט. אנשים גם לובשים קרוקר וגם שותים קוקה-קולה. כוחנות זה חלק מהעולם, והבעיה היא הרבה הרבה יותר גדולה מאשר מערכת הפעלה קוד פתוח או סגור, אם כבר. מערכת ההפעלה בסיכומו של דבר - מבחינתי - אמורה לשרת שתי מטרות - א. הרצת ישומים שאני בוחר להריץ. ב. קישוריות נוחה בין האדם לתוכן שבמחשב. לצרכים שלי בנקודה זו של החיים - לא לינוקס ולא OSX נותנים לי תשובה לא' ו ב' - ולכן אני לא אהיה "מאושר" אם אעבור למערכת אחרת. אני לא אעבור ללינוקס בגלל האידיאולוגיה, אלא אך ורק בגלל מענה של המערכת לצרכים שלי. אגב, כמוך, אני גם חובב התעסקות מחשבים - קורא הרבה, לומד ומיישם. לכן אני גם לא נתקל באף תקלה בחלונות. לא היה לי וירוס כבר לפחות 6 שנים ואני לא נתקל באף אחת מהתופעות המוזרות שאנשים מדווחים עליה ב XP ובויסטה.