שאלת ויסטה

עטלפוני

New member
מותקנת לי על נייד, ואני מרוצה.

הסוללה מחזיקה מעמד למה שאני צריך, ואחרי משחק עם הגדרות החשמל. ההארד-דיסק לא קורא לי יותר מידי, לא יותר מ XP לפחות [לא שאני רואה בזה משהו רע, ממילא אני מחליף דיסק על שנתיים, אז השחיקה (אם יש) לא מפריעה לי]. רק כשאני מעדכן את המדיה סנטר או כשהוא מאנדקס קצת בלילה את הקבצים. כנ"ל לגבי מקום, זה באמת לא מפריע לי ולא מהווה שיקול - שטויות אפשר למחוק אם רוצים. מעבד סבבה, די רגוע. זיכרון תמיד יש. תודה על האזהרה, אישית אני לא נתקל בבעיות האלו.

Aדי

New member
בשביל להפסיק את הגישה הקבועה ל-HD...

ב- VISTA, יש לבטל את Search Service (כולל את ה- Indexing Service) אפשר לעשות זאת כך (זה באנגלית כי אני כרגע עצלן...) החיסרון, חיפוש איטי יותר בתוכן המחשב (ממש לא קריטי מדובר במספר שניות)... 1. Click on Start button, then select Control Panel -> System and Maintenance -> Administrative Tools, and double click on Services applet. Alternatively, simply type “Services” (without quotes) in Start Search box. 2. If User Account Control asks for permission, click Continue. 3. Locate an service named Windows Search. Right click on Windows Search, and then select Properties on contextual menu. 4. Click on Stop button to stop the indexing service immediately. 5. On the Startup Type dropdown box, select Disabled. 6. Click on OK button. To re-enable the Windows Seearch, simply change back the Startup Type.

Aדי

New member
שלב 5...

כשאתה לוחץ על השירות עם הכפתור הימני של העכבר יפתח לך תפריט, בחר במאפיינים, שם בלשונית General יש לך תיבה עם בחירה Startup type בחר ב- Disabled, ותאשר. VISTA (קיים גם ב- XP SP2) יוצרת אינדקס שמתעדכן (בד"כ במצב idle) עם כל שינוי במערכת לגבי מיקומו של התוכן (קבצים וכו'), זה נותן את האפשרות למצוא תוכן במיידי, אם אתה מבטל את יצירת האינדקס אז לחיפוש יקח קצת יותר זמן למצוא תוכן מסוים. היתרון בלהפסיק את השירות הזה מאוד ברור - פחות בלאי משמעותי ל- HD וכל מה שמשתמע מכך.

RoyBO

New member
אוקי עשיתי זאת

אני לא מרגיש כל כך בשינוי איך מוודאים שזה עזר?

RoyBO

New member
טוב תודה על הטיפ

מקווה שזה שהHD יודה לי על כך חחח...

RoyBO

New member
אגב

הוא עדיין ניגש לHD די הרבה, שומעים תיק תיק תיק תיק הפסקה קלה וחוזר חלילה (כולל זה שנדלקת הנורה)

Aדי

New member
איתחול...

ותבדוק אחרי האתחול אם השירות פועל או לא...

RoyBO

New member
עשיתי ריסטרט

התהליך בDISABLE תראה אני מקווה שזה עזר בכל זאת יש עוד משהו שכדאי לעשות?

RoyBO

New member
הציקצוקים ממשיכים

העניין הוא שיכול להיות שיש שיפור, פשוט לא שמתי לב לזה לפני ניטרול התהליך חחח

RoyBO

New member
מקפיץ

Aדי יש לך אולי עוד צעדים לייעול ויסטה? זה חשוב לי מאוד. תודה.

RoyBO

New member
תודה לעטלפוני הוא עזר לי וכל הבעיות נפתרו

הצ'ט עובד וזה לא קשור לויסטה אלא לIE7 שצריך להכניס את תפוז לאתרים הבטוחים.

למעלה