שאלת ויסטה

RoyBO

New member
שאלת ויסטה

איך משנים את גופן העברי בתצוגה במערכת ויסטה וגם בדפדפן אקספלורר? מצורפת תמונה. בנוסף איך אני משנה בויסטה ש : ALT+TAB יפעיל את מצב ארו - החלונות התלת מימדיים.

RoyBO

New member
שאלה נוספת

איפה נשמרים האייקונים של המסנג'ר? היו לי הרבה אייקונים הבמחשב הנייח ואני רוצה להעתיק אותם לנייד.

RoyBO

New member
שאלה נוספת

לא הצלחתי להפעיל את יישום הCHAT TV של תפוז. מישהו התקין אותו בויסטה בהצלחה?

RoyBO

New member
הקפצה

אנשים אני צריך שתעזרו, זה נראה לי די פשוט ואני לא מצליח.

kobi 23

New member
מצטער

תאמין לי שאם הייתי זוכר איך עושים את כל זה,הייתי עוזר לך.

RoyBO

New member
צירפתי קישור להודעה בפורום חלונות

הציעו לי לשנות את זה בתפריט של IE אבל זה משנה את גופן הטקסט של העמוד עצמו ולא של כל הכותרות של החלונות. בנוסף חשוב לי לשמוע ממישהו שהתקין את ה CHAT TV בויסטה, זה נותן לי שגיאות שהוא לא מוצא קבצים או תקיות, פשוט ההתקנה כנראה לא מצליחה.

bar666xp

New member
יש לזה פיתרון חפש בפורום תמיכה טכנית..

אם משהו זוכר שדיברתי על כך שאיכסטה מעבירה קבצים ואחרי זה יש בלגן... משהו אם חוסר בהרשאה המתאימה לכן התקנת I2I לא פועלת כראוי... בדוק בפורום תמיכה טכנית אאל"ט היתפרסם שם הפיטרון לזה.

bar666xp

New member
בכל מקרה נסה להפעיל את הIE כADMIN...

אאל"ט זה גם עובד כי אז יש לו את ההרשאה לשמור את הקבצים... ואאל"ט לאחר שהוא יתקין אותם גם אם תכנס לא כADMIN זה יעבוד... אבל אל תפוס אותי במילה.

kitt

New member
שים לב שיש שני מקומות לבחירת פונט בהגדרות

webpage וplain text, הplain text אמור לשנות את הכיתוב שאתה רוצה

RoyBO

New member
נכון. אבל בplain text font יש רק 4 סוגי פונט

וכולם מכוערים. יש דרך להוסיף פונט לשם?

RoyBO

New member
ניסיתי לשנות שם פונט, זה גם לא עזר.

זה לא משנה את הגופן של כל לשוניות החלונות. אולי צריך איזה MUI מסויים?

RoyBO

New member
דיברתי עם תמיכת מיקרוזיפט

והצלחתי לשנות את כל הכותרות וכו' לגופן TAHOMA והכל כמו שרציתי. רק לגבי שינוי פונקצית ALT+TAB לא רצו לעזור לי ואמרו לפנות ל CMS וכמובן שלהם אין מושג.

kobi 23

New member
חארות

הם לא עוזרים לך בגלל שזה ווינדוס OEM. ואח"כ הם מתפלאים למה כולם שונאים אותם.

עטלפוני

New member
=>

יכול להיות שאתה מתכוון לפונט הכללי של המערכת ? אולי זה יעזור. XP משתמש ב Tahoma 8 ל Active Title Bar VISTA משתמש ב Segou UI 9. אני לא בטוח אם זה מה שאתה מחפש, אבל ייתכן וזה ישנה לך התצוגה למה שאתה מחפש. בנוסף, יכול להיות שלא הפעלת את ה Clear Type בעבר ולכן זה נראה לך קצת שונה, נסה לבטל אותו ולבדוק ? בנוסף, יכול מאוד להיות שפשוט זה הפונט מערכת, ואין מה לעשות. נסה לעבור ל Windows Classic ולראות איך זה מוצג שם. ALT TAB ל Flip 3D לא עובד כרגע. אין דרך "רשמית" לעשות את זה, ועוד לא נתקלתי בטיפ שמלמד איך. תעבור ל WIN+TAB, זה כרגע הקיצור דרך הכי מהיר שאני מכיר להפעיל את זה. אם יש לך עכבר עם כפתור אמצעי אתה יכול להגדיר אותו להפעלת ה Flip 3D http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t538745.html אייקונים במסנג'ר - סגור את התוכנה, ולך במחשב הישן (בהנחה וזה XP) לך ל - C:\Documents And Setings\USER NAME\Local Settings\Microsoft סגור את התוכנה בויסטה, תעתיק ותדרוס את תיקיית המסנג'ר שלך לתיקייה הנ"ל בויסטה - C:\Users\USER NAME\AppData\Local\Microsoft\Messenger CHAT TV עובד לי מעולה כולל הכל. תנסה למחוק את התיקייה שלו תחת Program Files "i2i Internet Solutions", ולהסיר את רכיב ה ActiveX - LuncherV1. ואז תנסה להתקין שוב ע"י כניסה לצ'ט. תוודא שאתה נותן לו הרשאת ADMIN לפעולה הזו, נסה להריץ את IE עם Run As Administrtor לפני ההתקנה.

RoyBO

New member
ווואי איזה סתום אני

זה באמת שילוב של WIN+TAB!!! חשבתי משום מה שזה ALT+TAB

למעלה