=>
יכול להיות שאתה מתכוון לפונט הכללי של המערכת ? אולי זה יעזור. XP משתמש ב Tahoma 8 ל Active Title Bar VISTA משתמש ב Segou UI 9. אני לא בטוח אם זה מה שאתה מחפש, אבל ייתכן וזה ישנה לך התצוגה למה שאתה מחפש. בנוסף, יכול להיות שלא הפעלת את ה Clear Type בעבר ולכן זה נראה לך קצת שונה, נסה לבטל אותו ולבדוק ? בנוסף, יכול מאוד להיות שפשוט זה הפונט מערכת, ואין מה לעשות. נסה לעבור ל Windows Classic ולראות איך זה מוצג שם. ALT TAB ל Flip 3D לא עובד כרגע. אין דרך "רשמית" לעשות את זה, ועוד לא נתקלתי בטיפ שמלמד איך. תעבור ל WIN+TAB, זה כרגע הקיצור דרך הכי מהיר שאני מכיר להפעיל את זה. אם יש לך עכבר עם כפתור אמצעי אתה יכול להגדיר אותו להפעלת ה Flip 3D http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t538745.html אייקונים במסנג'ר - סגור את התוכנה, ולך במחשב הישן (בהנחה וזה XP) לך ל - C:\Documents And Setings\USER NAME\Local Settings\Microsoft סגור את התוכנה בויסטה, תעתיק ותדרוס את תיקיית המסנג'ר שלך לתיקייה הנ"ל בויסטה - C:\Users\USER NAME\AppData\Local\Microsoft\Messenger CHAT TV עובד לי מעולה כולל הכל. תנסה למחוק את התיקייה שלו תחת Program Files "i2i Internet Solutions", ולהסיר את רכיב ה ActiveX - LuncherV1. ואז תנסה להתקין שוב ע"י כניסה לצ'ט. תוודא שאתה נותן לו הרשאת ADMIN לפעולה הזו, נסה להריץ את IE עם Run As Administrtor לפני ההתקנה.