שאלת השאלות..

מה קרה לקומונה הצפונית../images/Emo35.gif

נגמרו לכם הדיונים שם? או שסגרו לכם תקומונה? מה כולם עושים כאן

שאלת השאלות..

הכרתי מישהי שהיה לה רומן בזמן נישואיה.. היא התגרשה ..אך לא בגלל הקשר עם המאהב..אלא לטענתה "היא לא תקשרה עם בעלה" המאהב שלה נשוי והרומן שלהם נמשך כשנה והיו בינהם שיחות על הכל..אפילו תכננו את החיים יחד.. התגרשה..מחכה לו שיבוא..והוא לא בא.. אוהבת אותו..אך הוא רוצה לעשות דברים בדרך שלו..מבלי לפגוע בילדים שלו.. לא נטע בה תקוות..אך אמר לה שהוא "עובד על זה" השאיר אותה בין שמיים לארץ. הכרתי אותה.. אמרה לי שהיא לא פנויה רגשית.. אך כבר מהרגע הראשון..היה קליק.. עבר חודש..ואז נפגשנו שוב.. החליטה לתת לזה צ'אנס.. יצאנו..היינו יחד..אך הרגשתי שהיא לא איתי..ב 100 אחוז.. דברנו על זה.. אמרה שיש לה עדיין רגשות אליו.. לפי התיאור שלה..האהבה בינהם הייתה משהו חלומי.. משהו שהוא כל שאיפתה.. משהו שלא מצאה בחייה ..עד שהכירה אותו. לא עזרו המילים שלי..כי מים גנובים מתוקים יותר.. היא מחפשת את האהבה הזו..או לפחות כמוה.. ואני? פתחתי רגשות אליה.. ואני מוצא את עצמי מבולבל.. לרגע היא איתי..ופתאום היא צוללת..לזכרונות..למחשבות.. פעם מצאתי אותה דומעת..כששמעה שיר שהזכיר לה אותו.. יש ביננו הכל..תקשורת נהדרת.. שפה משותפת מטרות משותפות תפישות עולם תואמות.. אך איני מקבל את ליבה.. היא הבטיחה לנקות את עצמה ממנו.. כבר חודשיים עברו.. והכל נשאר כמעט באותו מצב.. ליבה חצוי.. ואני? בקונפליקט אדיר.. מה לעשות? אם אשאר..האם אקבל את האהבה המלאה והנקיה שאני רוצה? האם ניתן להשוות בין אהבה שהתפתחה בגניבה..לבין אהבה בתנאים נורמאליים? האם אני צריך להתפשר?..לא רוצה להתפשר?..ואם לא אתפשר? אאבד גם את המעט שהיא מעניקה לי? חברי הפורום הנכבד.. אין לי ספק כי נתקלתם בספור כזה.. ואני מבקש את עצתכם.. יום נפלא לכולם

maof

New member
ואם שאלת....

לפי דעתי הלא מקצועית...טבע האדם שואף למשהו טוב יותר. היא רוצה את אותה רמה שהיתה לה בעבר...ואולי טובה יותר ואתה...אם אתה באמת אוהב אותה תעניק לה את הרמה שהיא מכירה...ואולי טובה יותר, אל תנסה להיות הוא משום שכל אחד יחודי בדברים שהוא טוב בהם. תיהיה אתה, אל תנסה להיות במקום, ואם הצורך הבסיסי שלה יתקים והיא לא תרגיש חסך מולך, יש סיכוי שתצליחו לשרוד יחד. ואם לא לפחות הענקת מעצמך לאישה שאתה אוהב וניסית את המקסימום שביכולתך להצליח. מעוף -

אבל כשאתה שומע..אותה מתארת את זה

את האהבה ההיא..אתה מרגיש שאין מצב להביא אותה להרגיש כך אליך..אתה מרגיש מסורס..חסר אונים..אתה מרגיש כאילו אתה בחלון ראווה..כאילו משווים את הביצועים שלך מולו..אתה מתפרק..לא?

אגוזי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..די אתה מעצבן

מה אתה רוצה שנגיד לך.....?? שלא היית מספיק טוב על מנת שהיא תזכור אותו כמו.."דוד" או "שכן" אז לא היית..!!! תנסה לרדת ברמה קצת...אולי.....

השאלה שלי יותר עקרונית

האם אפשר להשוות בין רגשות שמתפתחים במצבים של בגידה..לבין מערכת יחסים נורמאלית.. זו השאלה המרכזית וסליחה..לא רוצה לעצבן אף אחד

לדעתי..

רגשות לא ממש "שואלים"אותך מתי להגיע..... פעם הם מגיעים לאט....כאילו מה זה לאט....יום יומיים שלושה של הכרות,לא יותר מזה.....(הכוונה להכרות אינטנסיבית)אחרת זה מתחיל להיות חארטה,ואחרי חודש חודשיים נפתחת הפארטיה....ואתה בבוץ.... ולפעמים זה מגיע כזה כמו "צונאמי"....... מתחיל אי שם במעמקי האוקינוס,צובר תאוצה אדירה ,ואחרי כמה שעות,בולע את כל מי ומה שנקרה בדרכו.......(זה הכי סבבה)
ויש גם את אלה שאוהבות לשחק משחקים כאלה.... ובאותה מידה יש גם את אלה שיודעים איך לשחק איתן... ויש את אלה שלא כל כך יודעים.... ועליהם קצת חבל ..... ועל זה בדיוק רציתי לדבר איתך

ולסיום...

אם אתה באמת רוצה לא להיות במקום הזה,שאתה נמצא בו כרגע.. אז שחרר ומהר.!!! ושחרר ב"הילוך חמישי"... לא בניוטרל ולא ברוורס.. עם כל הכאב ואולי ה..פחד..?

למעלה