שאלת השאלות..

ואם קצת קשה לך לשחרר../images/Emo8.gif

אז תעבור כמוני למצב של....."שחרור איטי".....
(יש את זה בתרופות מסוימות) אבל לא ב..חודשים..!!! ימים ספורים....והתהליך תם ונשלם...
אוהבים את אגוזי

ozzz64

New member
גובני אתה תותח .

איזה קליניקה ? אתה לא סוחר רכב ?

malka3

New member
גובאניני תגיד......................

איפה נמצאת הקליניקה שלך ????????????????????

במאמא שלי אתה כישרון מבוזבז ../images/Emo23.gif

יאללה מספיק עם סדנאות הטנטרה (מיצית אותם.. לא??) ולעבור לסדנאות "זוגיות מוצלחת"

maof

New member
לא ../images/Emo70.gif

אם אתה בטוח בעצמך לא תרגיש חסר אונים. ועד לכאן זה היה טיפ כל שעה נוספת המחיר הוא...100$ עבור היעוץ מעוף

אח שלי..../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif..כנס רגע....

אתה מכיר את הפתגם...."כשיש ספק..אז אין ספק...??!!! ופעם הבאה,תנסה כבר מההתחלה להכין לך "אפשרויות,ופתחי מילוט"..... אפילו פתחון קטנצ'יק שתוכל דרכו להשתחל החוצה בחיוך...... חבל לך על הזמן נשמה,עם כל הכאב ,שחרר והלאה וקדימה...... ותמיד תזכור שהרגשה זה דבר מאד דינמי..... אף פעם אתה לא יכול לדעת מה מצפה לך מעבר לפינה... אז יאללה ,להרים ראש ,ולדרך.........

רגע,נתפוש איזה דיבור עם../images/Emo8.gif

"פתחתי חלון" אולי יש לה איזה חלון מיותר,שנקפיץ לך אותו

קל להגיד..

אני נמשך אליה בצורה רצחנית.. אני רוצה לשקוע בתוכה ברגעים שהיא איתי.. לא פשוט לוותר על זה ומצד שני..יש את ההגיון..הנסיון של אחרים

אתה יודע....

לפעמים...מילה,התנהגות,מימיקה,שפת גוף.... יכולים לתת לך תמונה מאד מדויקת,לגבי מה היא מרגישה... ואם אתה יכול לזהות את הדברים האלה,אז אחלה,יש לך את האפשרות בחירה... להמשיך ללכת איתה קדימה... או לעשות "פיי אוף" ולרדת מהאניה,ה"חברה"כבר תביא לך "מחליף"..... אבל במצב שלך....נראה לי שלא ממש ראית את הנולד,וחבל... אבל אח שלי אין לך ברירה..!!! שחרררררררר ומהרררררררר אוהבים אותך

אגוז יקר

הכיסופים שאנו מרגישים כלפי בן הזוג הבלתי מושג הם אותם הכיסופים שהרגשנו כלפי הורינו - ברמה התת מודעת אנו לא מבדילים ביניהם, ומחפשים נואשות את החויה המתקנת עם בן הזוג. אנו נוטים להעביר את תחושותינו כלפי הורינו אל בן הזוג, ולכן באופן לא מודע בוחרים בני זוג הדומים למי שטיפל בנו. תבדוק עם עצמך. והיה חזק.

SecondOpinion

New member
אז למה אתה שובר את הראש???

לך על זה, בכל הכוח, עם כל הלב. גם הסלע הקשה ביותר מוותר בסוף לכוחות השחיקה הסבלניים של המים. וההגיון של האחרים? מתאים לאחרים. הנסיון שלהם לא רלוונטי. אתה רוצה אותה, או אתה רוצה לא להיפגע? אלו הברירות. מה עוד שייתכן שבסוף תקבל אותה וגם לא תיפגע. ואז... הסיפוק על כך שהסכמת לקחת סיכון יהיה אדיר, לדעתי. שווה את הסיכון.

אגוזי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי יש כאן אחד....מה זה """אוהב""" אותך

למעלה