שאלת השאלות..

זה הקלי...של הטור...מכיר../images/Emo119.gif

ציפורית שקוראים לה טור(תור).....?? אתה אבל מסודר בכל מקרה..... סחטיקה

אחלה גבר

אממה ...לא רוצה אותי הזבלון הזה

אפשרית

New member
פעם אהבתי כמוה

פעם אחת ויחידה בחיי הרגשתי איך אני עפה,מרחפת וצוללת,פעם אחת בחיי ואת ההרגשה הזו אולי לא ניתןלשמר או לשחזר. הסתובבתי עם פצע פתוח מדמם בלב כשזה נגמר שלוש שנים כאבתי,בכיתי,סגרתי את עצמי בפני כל מחזר,מאהב אופטימלי עברו עוד כשנתיים,ואני פורחת ומלבלבת מהזכרון ההוא נשאר זכרון מתוק שלא ניתן לשחזור. אין לי פרפרים,אין לי שמש בלב אין לי מוזיקה בנשמה כפי שהיתה באהבה ההיא אבל יש לי דברים אחרים,נוספים ועד שאותה אחת תמצא את הדברים האחרים הנוספים, אז כנראה היא שקועה בערגה אני מאוד מקוה שהיא לא תבזבז זמן יקר על בכיה, ותלמד לפתוח את עצמה לדברים החדשים שמגיעים אליה,למשל אתה.

שרפת 5 שנים מחייך ב"אבל"?

מחיר יקר מאד.. אני לא רוצה להיות בסרט הזה..היא מסוכנת ללב שלי..

irisshap

New member
מתוקי מבינה לליבך...

מניסיוני האישי מכירה על בשרי, תציל אותה תציל אותה ועל תשבר היא תודה לך על כך, תהיה שם בשבילה תאהב אותה, היא בסופו של דבר תרפה ממנו מבטיחה.תשתדל להיות איתה מצד אחד אוהב ומלטף ומצד שני מאוד ברור. היא חייבת להבין שאם היא לא תעשה את המאמצים יחד איתך אתה לא תוכל לגבות אותה לעד אבל אל תתייאש בבקשה אל תרפה תציל אותה. אותי לא הצליחו וככה אני שורפת לי כבר שנים..

../images/Emo45.gifלך לך "תציל"אותה מהר../images/Emo122.gif

רק אל תשכח את הטוריה... בשביל ה"בור"שלך....שיהפוך ללא תחתית מהר מאד

להציל?

זה מזכיר לי שפעם כשהייתי ילד..ראיתי מישהו טובע.. שחיתי אליו במהירות..היו גלים גדולים מאד..והא נאחז בי וטפס עלי..אני שקעתי במים..והוא..רק רצה לקחת קצת אויר..אויר נקי.. והיום..אני עומד במצב בו אני צריך לא לתת לה לטבוע..ואני טובע..אני טובע בה..ברגשות שמציפים אותי..אני מבולבל..מצד אחד היא יקרה לי ואני לא רוצה לזנוח אותה..אני רוצה לעזור לה לצאת מזה..ומצד שני..אם לא אצליח להוציא אותה מזה..שלפחות לא אנזק

irisshap

New member
מבינה, מבינה../images/Emo13.gif

אהבה היא לא משהו ברור וודאי,לא משהו שניתן לערוב לו, צריך לאהוב ללא תנאי וללא מחשבה תחילה

מזל חי

New member
מה אגיד לך

לא מאמינה שאתה שואל באמת שאלה שכזאת. מי שבגד כי לא תיקשר יבגוד שוב מאי תקשורת אחרת. אלא אם כן ילמד לתקשר או להודות שאין לו מה לעשות בקשר וימשיך הלאה. היא לא ממש איתך. חולמת על החלומי שלה (ככה זה עם חלומות נשארים חלומות) . ואתה מחכה ורוצה שהיא תסכים לך. ואני שואלת למה אתה מחכה שיזרקו לך בוטנים כשאתה יכל לקטוף אגוזים.

מזל חי

New member
האם דרכה היא דרכך?

מעבר לפלסף הריגשי הגעת למסקנה קצת יותר הגיונית? אני חושבת שפגשתי רבים כמוך שסיפרו כך או בדומה. רוב רובם חשו את שלא חשו לפני רוב רובם ידעו את האמת אך ניסו ליפות כדי להאחז בדימיון העצמי שלהם רוב רובם היום קוראים אותך כמוני ומנסים להבין איך "בן אדם יודע שהוא הולך להיפגע ועדין בוחר בכך". אין לי משהו חכם יותר להגיד, חושבת שכולנו יוצרים את היצירות שלנו. אז אולי עכשו היצירה שלך מופלאה ובעתיד היא תראה קצת אחרת..מה שבטוח זה שלך ויותר מכך רק אתה באמת חש מרגיש ויודע הכי טוב לבחור עבורך. אנחנו אולי ניעץ ואולי קצת נעיר/נאיר לך ועבורך. אך ההחלטה והדרך היא אשר אתה תבחר בעבורך. ומקוה שתבחר את הבחירות בטובות ביותר. בהצלחה

למעלה