שאלת השאלות..

קליל 1

New member
וזו דעתי..

אישה וגבר שבוגדים..ומנהלים רומן.. יש דברים נוספים שקורים להם.. המתח המיני שקיים בינהם..הואיל והוא והיא יודעים שבני זוגם חיים עם הבעל/האישה. הפחד שיעלו עליהם ויתפשו אותם הזמן הקצר שיש להם להיות יחד כל מעכת היחסים הינה דמיונית..הם לא מתמודדים עם החיים המלאים..לא גרים יחד..לא חווים את השגרה.. אין מטלות לבצע.. אין לחץ .. הם בעולם דמיוני מנותק.. ולכן לדעתי אי אפשר להשוות כלל בין מערכת יחסים זו לבין מערכת יחסים "נורמאלית" ואם האישה מתעקשת להאמין באהבה כזו.. היא שרופה מבחינה רגשית.. תקנו אותי אם אני טועה

פברואר68

New member
אני חושבת בדיוק כמוך קליל

את מערכות היחסים הקלילות והמוסתרות והזריזות סיפוקים מידיים ....אפשר להשיג בלי בעיה מה ערכן ? מערכת יחסים אמיתית מציאותית יציבה זה כבר משהוא באיכות אחרת זו האיכות שאני מעדיפה וזו מערכת זוגית שדורשת איטיות שיקול דעת מחשבה סבלנות ובניה שלב אחר שלב אני מאמינה שהסיפוק הוא בהתאם

noam weissman

New member
לאגוז פקאן...

אתה נשמע בחור רגיש ואיכפתי. דעתי האישית שמי שבוגד פעם אחת לא תהיה לו בעיה לבגוד שוב. קשר לא טוב צריך לסיימו ורק לאחר שהסתיים לחפש בן/ת זוג אחרים. זאת הדרך הנכונה אחרת חיים בחלום. רק להצדיק את דברי, מצד אחד יש לה רגשות למאהב ההוא אבל היא גם איתך, האם היא לא בוגדת גם בהוא?. האם זה מה שאתה מחפש, אני לא חושב. נניח שהיא תעבור לחיות איתך ומחר תכיר מישהו חמוד, מה מונע ממנה לבגוד בך. הקשר נשמע לא טוב מתחילתו ורצוי לסיימו לטובתך.

Revolter

New member
הנהירה אחרי המושלמות האידיאלית

אני סבור למצבך דווקא מעולה. בדרך כלל כשזוג מכיר ונהיה יחד, כל אחד מהם נוהר אחר הפנטזיה של המושלמות האידיאלית. בטח בתחילת הקשר. הכל ביניהם מושלם לכאורה. רק אחרי תקופה צף ועולה החוצה כל השיט. כל חוסר ההתאמות. כל הקטנות שעושים את הזוגיות לפחות זוהרת ומושלמת. מצד אחד אתה יודע להסביר לה שהיא חושבת על הרומן עם הנשוי כמושלם, כי בשל מבנה הקשר שם, הם לא הגיעו לשלב השיט. אבל מצד שני אתה בעצמך נוהר אחרי הפנטזיה הלא מציאותית הזאת. מצאת בה חוסר מושלמות בשלב הפנטזיה [ליבה גם של אחר] ואתה שוקל לסיים את הקשר איתה בשל כך. אציע לך נקודת מבט אחרת. ליבה לא יהיה שלך לחלוטין אף פעם. לא בגלל שהיא היתה בקשר קודם עם נשוי. לא בגלל שאתה לא מספיק טוב עבורה. אלא מיכוון שלב של אף אחד לא יהיה לעולם שייך לאחר, לחלוטין. אין דבר כזה. לא בחיים האמיתיים. רק בפנטזיה הלא מציאותית של המושלמות האידיאלית. פנטזיה שתמיד. אבל תמיד. מתפוגגת אחרי תקופת מה. מצבך טוב כי אתה כבר עכשיו יודע שהיא לא מושלמת. ושליבה לא יהיה שלך לחלוטין לעולם. נשמע לי עדיף מאשר לשגות בחלומות פנטזיונריים. אם טוב לך איתה ונעים. תישאר. אם לא. תלך. לא כל כך מסובך.

רצופה שאלות תהיות וחיוכים...

אז?? לבקש ברירת מחדל? אם לא נבקש בדיוק את מה שאנחנו רוצים... אם לא נחפש לעצמינו את האידיליות והשלמות בחיים... אם לא ניישם את הפנטזיות שלנו לצד החיים.. החיים יהיו הזויים ומיאוד מיאוד מיכוערים ומציאותיים.
אין דבר שהוא "מושלם לכאורה"...או שהוא כך מהתחלה או שלא, במקרה הנ"ל זו רק אשליה אופטית..

אני חושבת שכדאי

שתשתחרר ממנה ו...כמה שיותר מהר! האהבה שהיא חווה (ולא אלייך) זו אהבה גנובה ומתוקה שלא מומשה וככל הנראה גם לא תמומש וכל עוד המצב הוא כזה (אם היא לא תבחר בשינוי) היא תיתקע איתה זמן רב.... ואתה...אתה , אתה תמיד תישאר אי שם ברקע ולא תקבל את מקומך הראוי. שחרר, אפילו שקשה! תן לה ללכת , תן לעצמך את האפשרות לקבל אהבה לה אתה ראוי. דעתי

אכן קונפליקט אדיר

אני רואה שהזמן והסובלנות במקרה שתיארת יכול היה לתקן, יש הרגשה שאתה מחמיר עם עצמך, תרפה, לא זה מה שיפתור בעיות מהסוג הזה, ברגע שתרפה יהיה לך יותר קל להחליט לאן פניך מועדות - הכדור נמצא גם במגרש שלך.

גובאניני, אני מקווה

שאתה לא שוכח שאני יודעת לקרוא בן השורות... מה אתה רוצה, שיפול עלייך גם קונפליקט

חחחחחחחחחחחחח:)

גם אתה החלטת להצחיק... מה קורה פה? זה פורום גרושים גרושות או פורום סטלבט - את המילה הזו וודאי אתה מכיר,

הייתי שם בסיפור הזה שנמשך כ- 5

שנים. עד אשר הבחורה לא תשתחרר סופית מהסיפור - לך אין סיכוי. בסיפור שלי הגבר היה כבר כמעט גרוש כדי שנהיה ביחד וברגע האחרון נסוג. לקח לי הרבה זמן להשתחרר ממנו ולא נתתי לאף אחד אחר את האפשרות להכנס לחיי ותאמין לי הפסדתי בגדול. מבינה אותך מאד ויודעת באיזה מקום אתה עומד אבל אתה טוחן מים במערכת הזו. תנסה לצאת מהמערכת הזו גם עם זה קשה וכואב, הזמן יעשה את שלו במקרה הזה ולאחר תבין שמקומך לא היה שם, כי היא לא תרוץ אחריך. בהצלחה !!!

r o n35a

New member
אגוז היקר

הבחורה שאיתך נמצאת בתסביך: היא סיימה את נשואיה כדי לחבור אל המאהב (ולא כפי שסיפרה לך) רק שהוא קיבל רגליים קרות ונשאר בביתו. היא לעומת זאת נשארה ללא משפחתה ללא מאהב ועם לב שבור. דע לך! היא סובלת כרגע מבעיות נפשיות רבות שיעבור זמן רב אם בכלל עד שתמצא מזור. בקשר כזה לא שווה להשקיע. אין סיכוי שהוא יתפתח ויפרח. עזוב אותה. לך מצא לך קשר בריא ותן לה הזדמנות לעשות את חשבון הנפש שלה ולנסות לרפא את הנשמה.

תמשיך הלאה.

אבל אתה לא תמשיך הלאה ותיפרד ממנה - כי אחרת היית עושה את זה מזמן כשהיא באה ואמרה לך שהיא לא פנויה ובכל זאת התעקשת להישאר ולנסות... אז תמשיך להתלבט ולהישאר - עד שיכאב לך בצורה כזו שלא תוכל יותר, עד שתיפגע בצורה כזו שלא תוכל לסלוח ולהמשיך איתה הלאה. רק תזכור תמיד - היא אמרה לך את האמת ואתה בחרת להישאר ולהיפגע - לא היא פוגעת בך, פעם אחר פעם - אלה אתה בעצמך. בהצלחה בכל אשר תבחר

Raychoo

New member
אתה מבקש עצה...

...אבל אני בספק אם באמת תהיה מסוגל לקבל אותה... היא לא פנויה. בלתי מושגת עבורך. אתה תקוע. המאהב שלה לא פנוי. בלתי מושג עבורה. היא תקועה. אתה יודע את הנ"ל ואתה מחכה כבר הרבה זמן לשינוי במשוואה ושינוי כזה לא מגיע. אתה גם חושב שאולי חברתך לא תוכל להיות פנויה למשך הרבה זמן...כבר חודשים עברו והמצב סטטי. אז מה בעצם השאלה?

למעלה