שאלת ג'ינס קצת מוזרה

מסכימה לגמרי עם החרצית!

זה לא מסוג הפריטים שהם באמת אייג' אפרופריאייט מובהקים, כמו למשל מכנסונים (אני מדברת על הסוג הקייצי הקצרצר כמו אלו של פוקס ותמנון). ותלוי באמת עם מה משלבים את הפריט כך שהלוק המתקבל לא יראה "תיכוניסטי"...

נניח - רק נניח - שזה לא אייג' אפרופריאייט -

(ואני לא חושבת ככה, כי יש לי כאלה ואני מבוגרת ממך באיזה שבע שנים לדעתי... אבל אני לא יודעת אם אני הסמן המתאים לזה) עם הגוף שלך ועם הרגליים שלך, עם השילובים שאת לובשת - תמיד מכובד ומהוגן, מסודר, שיקי וטרנדי בדיוק במידה - זה לא פרמטר שתופס. עכשיו כשאני קוראת, המשפט שלמעלה נשמע מעט משתפך, אבל מי שקורא אותי יודע שאני באמת ובתמים לא מחמיאה מהפה אל החוץ כדי לצאת ידי חובה.

בהתחשב בעובדה שיש לך רגליים הורסות

ובעובדה שג'ינס זה נצחי לחלוטין (בטח שבבהיר) לכי על זה בגדול! הוא נראה מהמם ונראה לי שמאוד יחמיא לך :)

אני חושבת שג'ינס כחול בהיר זה דבר מכוער

<בדיוק העברתי ל-good will המקומי את כל הג'ינסים הבהירים שלי> אני לא חושבת שזה תלוי גיל או משקל כי על כל אחת הדברים יושבים אחרת יש משהו בג'ינס כחול בהיר שמציק לי בעין בצורה לא נעימה אבל אני בוגרת ליוויס תכלת דגם 505 של תחילת שנות ה-90
אז אולי התפיסה שלימשובשת ומעוותת אני חושבת שג'ינס הכי יפה בצבע כחול ביניים קלאסי או באינדיגו כהה ומצד שני, ג'ינסים באפור בהיר או בינוני אני דווקא אוהבת הצבע של הג'ינס שבתמונה לא יפה בעיני ונראה קצת טראש שנות ה-80

ואני שונאת עד מוות עד גווני הביניים

ויש לי בארון רק ג'ינס אחד שהוא פרופר "כחול". לא מסתדר לי. אני לובשת בשנים האחרונות, להוציא את תקופת "פוסט הלידה" שבה לבשתי בערך כך מה שהצליח לעלות עליי, או כהים או אפורים בהירים. אני בתחילת שנות ה 90 הייתי פרגית צעירה מדי לליווייס
אבל אני מבינה על מה את מדברת ולא - הג'ינס הזה ממש לא נראה אייטיז במציאות. ככה את מכירה אותי?

SimplyMe1

New member

מסכימה עם כול מילה. ג'ינס בכחול בהיר\תכלת מציק בעין, לא נראה כג'ינס אלא סתם זוג מכנסיים דהויים.

אני חושבתשג'ינס כחול בהיר הוא דבר מכוער

<בדיוק העברתי ל-good will המקומי את כל הג'ינסים הבהירים שלי> אני לא חושבת שזה תלוי גיל או משקל כי על כל אחת הדברים יושבים אחרת יש משהו בג'ינס כחול בהיר שמציק לי בעין בצורה לא נעימה אבל אני בוגרת ליוויס תכלת דגם 505 של תחילת שנות ה-90
אז אולי התפיסה שלימשובשת ומעוותת אני חושבת שג'ינס הכי יפה בצבע כחול ביניים קלאסי או באינדיגו כהה ומצד שני, ג'ינסים באפור בהיר או בינוני אני דווקא אוהבת הצבע של הג'ינס שבתמונה לא יפה בעיני ונראה קצת טראש שנות ה-80

sheffys1

New member
אני מבינה שאת כ"כ שונאת את זה...

שתפוז הכפיל את ההודעה שלך
רק למקרה שלא היה ברור מהראשונה

pixie lul

New member
חצאית ג'ינס

נתקלתי היום (במקרה, במקרה!) בחצאית הגי'נס הזו של ורו מודה. זוכרת שחיפשת לפני כמה ימים, אבל לא זוכרת בדיוק את הדרישות. בכל מקרה - אולי ימצא חן בעינייך.

sheffys1

New member
זה לא יעבור בגלל הכפתורים מקדימה...

זה הניחוש שלי. עכשיו נחכה ונראה מה אביגיל תגיד

למעלה