שאלת ג'ינס קצת מוזרה

שאלת ג'ינס קצת מוזרה

כבר הרבה הרבה שנים שלא היה לי ג'ינס בהיר. אני חושבת שמתישהו החלטתי שזה לא "אייג' אפרופריאט" בשבילי ועברתי לכהים בלבד (להוציא אפורים, שם אני אוהבת רק את הבהירים). עד שהתאהבתי לאחרונה בסקיני בהיר בזארה והתחלתי לתהות אם הכנסתי לעצמי רעיון לראש שלא לצורך, או שיש בזה משהו. אז השאלה: האם לדעתכן ג'ינס בהיר זה לבנות 15 בלבד, או שגם קשישות שכמוני יכולות ללבוש את זה בכבוד? הכוונה היא פשוט לצבע מאוד בהיר ולא, רחמנא ליצלן, לאסיד ווש או משהו מחריד כזה.

יש תמונה ---

ותודה לזארה שהביאוני עד הלום. אגב, יש לזה גוון אחד כהה יותר שנראה מהמם בתמונה והיה מחריד בעליל במציאות. מוזר.

ועכשיו גיליתי שמלכתי הבלתי מעורערת סטייסי

דווקא ממליצה על ג'ינס בהיר לנשים בוגרות יותר (יעני, כמוני) בעיקר אם יש להן רגליים מוצלחות. היתכן שזוהי תגלית משנה חיים?

efroch99

New member
אין ספק שאת יכולה ללבוש את זה וזה יראה מעולה

פשוט >לטעמי< זה לא יפה ויותר מדי מתקשר לי לנערות בנות 16. מצד שני... יש לי חצאית ג'ינס קצרצה שהיא "חצאית החופש שלי" מכיוון שהיא באמת לא מתאימה לשום סיטואציה נורמלית. היא בקושי עוברת את הטוסיק והיא לגמרי של נערות, אבל היא עושה לי אושר גדול, לכן היא שמורה לחופשות בלבד.

האמת שהם קייציים להפליא ומאוד שמחים. אני בדיוק מהרהרת כמה מקסים הם יראו עם הנעליים הצהובות שלי. קלעת יפה לבעיה שלי, כנראה: האסוציאציה. אבל אם אשלב אותם נכון אני חושבת שאני יכולה להשתחרר מזה. חשבתי למשל ללבוש אותם קצת מקופלים, עם נעלי סירה שחורות ועם חולצה שחורה סמי-מחויטת ושרשרת זהב ארוכה. כאילו טייק על מראה מחויט, אבל עם ג'ינס בהיר שימשוך תשומת לב לרגליים.

nowonder

New member
חייבת להודות, שבאופן כללי

(או בגלובל, כמו שאומרים בטלוויזיה) אני לא כל כך אוהבת ג'ינס מקופל. זה תמיד מזכיר לי את השכנה מלמטה בימי שישי גורפת את המים במגב. אבל כמו שכתבת, יש דרכים להרים את הלוק. למשל כאן, הצליחה לעשות איזון חביב. http://www.lovemaegan.com/2012/02/love-gives-you-right-to-be-free.html

sheffys1

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

לגבי הקיפול... אני גם לא חסידה של העניין הזה
בנוסף לשכנה שעושה ספונג'ה\ זה גם מזכיר לי תמונות שונות של קייטי הולמס, שלא ממש נמנית על מקורות ההשראה שלי

muesli

New member
למה לא?!

את לא חושבת שלתת לילדה בת שלוש ללכת על עקבים זה שיא האופנה והשיקיות
באמת שפיז, אני לא מבינה אותך....

muesli

New member
[אנחת רווחה]

עכשיו נרגעתי, ואפשר להמשיך את היום

הו! גם לי יש חצאית ג'ינס חופש שבקושי מכסה את

התחת
הלכתי איתה בתאילנד ובכל החופשים לאזורים עם ים

לדעתי זה ממש יכול לעבוד,

תלוי כמובן עם מה את משלבת את זה. אבל אני לא מרגישה שזה תלוי גיל. אני אומרת- לכי על זה! תקני את הג'ינס הבהיר!

למעלה